TV + Series

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Ιούνιο

Τι θα δούμε στην πλατφόρμα του Netflix τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού

Γιώργος Δήμος
13’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Netflix: Όλες οι πρωτότυπες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που έρχονται στην πλατφόρμα τον Ιούνιο

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού φέρνει στην πλατφόρμα του Netflix νέες σεζόν αγαπημένων σειρών, ταινίες γεμάτες σασπένς και συναρπαστικά ντοκιμαντέρ. Η τρίτη σεζόν της σειράς «Μπρίτζερτον» ολοκληρώνεται με τα τέσσερα τελευταία επεισόδιά της και ο διάσημος τηλεοπτικός παρουσιαστής, Ντέιβιντ Λέτερμαν, επιστρέφει με μία νέα σειρά από συνεντεύξεις με λαμπερούς προσκεκλημένους. Οι ταινίες, «Στα Βάθη του Σηκουάνα» και «Υπόγειο Χτύπημα», με τη Τζέσικα Άλμπα, φέρνουν σασπένς και δράση, ενώ η ρομαντική κομεντί «Οικογενειακό Ζήτημα» προσθέτει μια πιο ανάλαφρη νότα. Η επιλογή ντοκιμαντέρ για αυτό το μήνα συμπεριλαμβάνει κάτι για τον κάθε θεατή, από ιστορικά και «true-crime» μέχρι σπορ.

Netflix: Σειρές

Κιουμπρά: Σεζόν 2 (Kübra: Season 2) 06/06/2024

Νέες δυνάμεις, νέα προβλήματα. Η Τουρκική σειρά επιστρέφει με μία δεύτερη σεζόν γεμάτη δράση. Άραγε, θα οδηγήσει ο Γκιοκάν (ο εκλεκτός του Θεού) τους οπαδούς του στη σωτηρία ή την καταστροφή;

Sweet Tooth: Σεζόν 3 (Sweet Tooth: Season 3) 06/06/2024

Η επιτυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας του Τζιμ Μικλ επιστρέφει για την τρίτη και τελευταία της σεζόν. Σε αυτή την αρκτική περιπέτεια, ελπίζοντας να γιατρέψουν την Αρρώστια, ο Γκας και οι φίλοι του ξεκινούν ένα ταξίδι, στο οποίο θα ανακαλύψουν μια πλευρά του κόσμου και της ανθρωπότητας που δεν έχουν δει στις προηγούμενες δύο σεζόν.

Perfect Match: Σεζόν 2 (Perfect Match: Season 2) 07/06/2024

Οι «single» σταρ του ριάλιτι του Netflix αναζητούν τον έρωτα και βλέπουν πόσο ταιριάζουν σε αυτόν τον διαγωνισμό γνωριμιών, που παρουσιάζει ο τραγουδιστής και χορευτής, Nick Lachey. Από αυτούς, μόνο ένα ζευγάρι θα ανακηρυχτεί το τέλειο ταίρι.

Ο Επόμενος Καλεσμένος μου δεν Χρειάζεται Συστάσεις με τον Ντέιβιντ Λέτερμαν: Σεζόν 5 (My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman: Season 5) 12/06/2024

Η επιτυχημένη εκπομπή του θρυλικού τηλεοπτικού παρουσιαστή και κωμικού Ντέιβιντ Λέτερμαν, από την οποία έχουν περάσει προσωπικότητες, από τον Τζέρι Σάινφελντ μέχρι τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, επιστρέφει για μία ακόμα σεζόν στο Netflix. Σε αυτή τη νέα σειρά συνεντεύξεων, ο Ντέιβ μιλά με τη βραβευμένη με Grammy, Μάιλι Σάιρους, και τον θρύλο του μπάσκετ Τσαρλς Μπάρκλεϊ για τη ζωή και την καριέρα τους.

The Goldin Touch: Ο Βασιλιάς των Συλλεκτών: Σεζόν 2 (King of Collectibles: The Goldin Touch: Season 2) 12/06/2024

Η έμπειρη ομάδα της Κεν Γκόλντιν επεκτείνεται πέρα από τα αθλητικά αναμνηστικά και έρχεται αντιμέτωπη με την ποπ κουλτούρα και τα συλλεκτικά αντικείμενα, σε έναν από τους μεγαλύτερους οίκους δημοπρασιών.

Δόκτωρ Οργασμός (Doctor Climax) 13/06/2024

Στην Ταϊλάνδη της δεκαετίας του 1970, ένας δερματολόγος που κάποτε ονειρευόταν να γίνει συγγραφέας ξεκινά μια μαζική σεξουαλική αφύπνιση, αρθρογραφώντας ως «Δόκτωρ Οργασμός» σε μια εφημερίδα και καταρρίπτοντας ταμπού.

Μπρίτζερτον: Σεζόν 3, Μέρος 2 (Bridgerton: Season 3 Part 2) 13/06/2024

Η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix ολοκληρώνεται με τα τελευταία τέσσερα επεισόδια του κύκλου. Καθώς μια νέα φουρνιά ντεμπιτάντ λαχταρά να αναδειχθεί η πιο λαμπερή από όλες, μια ντροπαλή κοπέλα με διπλή ζωή βρίσκει το φως ανάμεσα σε μυστικά και εκπλήξεις.

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Βραζιλία: Σεζόν 4 (Love Is Blind: Brazil: Season 4) 19/06/2024

Σε αυτήν τη σεζόν στη Βραζιλία, οι «single» που είχαν αρραβωνιαστεί ή παντρευτεί έχουν νέες αισθηματικές ευκαιρίες και κάνουν ουσιαστικούς δεσμούς, χωρίς όμως να έχουν δει ο ένας τον άλλο. 19/06/2024: Επεισόδια 1-4, 26/06/2024: Επεισόδια 5-8

Το Παιχνίδι των Θυμάτων: Σεζόν 2 (The Victims' Game: Season 2) 21/06/2024

Το Παιχνίδι των Θυμάτων: Σεζόν 2

Έπειτα από 4 χρόνια αναμονής, η πρώτη σειρά του Netflix στα Κινέζικα επιστρέφει με μία νέα σεζόν. Καθώς ετοιμάζεται να κάνει νέα αρχή με την κόρη του, ο Φανγκ Γι-Τζεν μπλέκει σε μια υπόθεση δολοφονίας και γίνεται ο βασικός ύποπτος.

Άγρια Ομορφιά: Σεζόν 2 (Savage Beauty: Season 2) 28/06/2024

Η Νοτιοαφρικανική δραματική σειρά επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της. Τώρα, με το πρόσωπο της Bhengu Beauty υπό διωγμόν, η οικογένεια παλεύει για τον έλεγχο της αυτοκρατορίας της, ενώ ο καθένας χωριστά αγωνίζεται για το μέλλον του.

Ο Χαφιές: Σεζόν 2 (The Mole: Season 2) 28/06/2024

Ο Χαφιές: Σεζόν 2

Μια ομάδα παικτών συνεργάζεται για να φέρει σε πέρας μια σειρά από δοκιμασίες και να κερδίσει χρηματικά έπαθλα, καθώς και να ταυτοποιήσει τον συμπαίκτη που στόχο του έχει να σαμποτάρει τα σχέδια των υπολοίπων. Αυτή τη φορά το παιχνίδι μεταφέρεται στη Μαλαισία για μια σεζόν με ανατροπές και συγκινήσεις. 28/06/2024: Επεισόδια 1-5, 05/07/2024: Επεισόδια 6-8, 12/07/2024: Επεισόδια 9-10

Netflix: Ταινίες

Στα Βάθη του Σηκουάνα (Under Paris) 05/06/2024

Προκειμένου να σώσει το Παρίσι από ένα λουτρό αίματος, η Σοφία (Μπερενίς Μπεζό), μια λαμπρή επιστήμονας που πενθεί, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το τραγικό παρελθόν της όταν ένας μεγάλος καρχαρίας εμφανίζεται στον ποταμό Σηκουάνα.

Υπόγειο Χτύπημα (Trigger Warning) 21/06/2024

Μία κομάντο των Ειδικών Δυνάμεων (Τζέσικα Άλμπα) επιστρέφει στην πόλη της, μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της, και αναλαμβάνει την επιχείρησή του. Όταν, όμως, αρχίζει να κάνει ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο που πέθανε, βρίσκεται αντιμέτωπη με μία βίαιη συμμορία που έχει καταλάβει την πόλη.

Πιο Κοντά στο Τέλος (Drawing Closer) 27/06/2024

Με έναν χρόνο ζωής να του απομένει, ο 17χρονος Άκιτο Χαγιασάκα βρίσκει νέο νόημα στη ζωή δίνοντας χαρά σε μια άρρωστη κοπέλα που της απομένουν μόνο έξι μήνες ζωής.

Οικογενειακό Ζήτημα (A Family Affair) 28/06/2024

Στη νέα ρομαντική κομεντί του Richard LaGravenese, ένας ξαφνικός έρωτας περιπλέκει της σχέσεις μιας νεαρής κοπέλας (Τζόι Κινγκ) με τη μητέρα της (Νικόλ Κίντμαν) που ξεκινά μια σχέση με το διάσημο αφεντικό της (Ζακ Έφρον).

Netflix: Ντοκιμαντέρ

Ο Χίτλερ και οι Ναζί: Το Κακό στο Σκαμνί (Hitler and the Nazis: Evil on Trial) 05/06/2024

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix, αποτελεί ένα χρονικό της ανόδου του Αδόλφου Χίτλερ και των Ναζί, από τα χρόνια που προηγήθηκαν του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι το Ολοκαύτωμα και τη Δίκη της Νυρεμβέργης.

Πώς να Ληστέψεις Τράπεζα (How to Rob a Bank) 05/06/2024

Ο εγκέφαλος πίσω από τουλάχιστον 19 ληστείες τραπεζών, κατά τη δεκαετία του 1990, ανέπτυξε τη μέθοδό του σύμφωνα με αυτά που έβλεπε στις ταινίες. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος, χρονολογείται η δράση αυτού του χαρισματικού επαναστάτη, που ζει σε δεντρόσπιτο στο Σιάτλ.

Νέλμα Κοντάμα: Ξέπλυμα και Γοητεία (Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money) 06/06/2024

Βγαίνοντας από τη φυλακή, η διαβόητη έμπορος νομισμάτων της μαύρης αγοράς, Νέλμα Κοντάμα, αποκαλύπτει τη συμμετοχή της σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στη Βραζιλία.

Γύρος της Γαλλίας: Στην Καρδιά του Πελοτόν: Σεζόν 2 (Tour de France: Unchained: Season 2) 11/06/2024

Ο 110ος Γύρος της Γαλλίας είναι πιο επεισοδιακός από ποτέ. Oι ομάδες αλλάζουν, τα φαβορί κλονίζονται και οι διεκδικητές του τίτλου είναι πολλοί. Μέσα από συνεντεύξεις και συναρπαστικό υλικό από τα παρασκήνια, η νέα σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix ακολουθεί τις ελίτ ομάδες ποδηλατιστών, καθώς αυτές ανταγωνίζονται στον σκληρότερο διαγωνισμό ποδηλασίας του κόσμου.

Ashley Madison: Σεξ, Ψέματα και Σκάνδαλα (Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal) 19/06/2024

Όταν μια σελίδα γνωριμιών για παράνομες σχέσεις χακάρεται, εκατομμύρια χρήστες βλέπουν τα ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα να διαρρέουν, καταστρέφοντας γάμους και ζωές. Η διαβόητη υπόθεση «Ashley Madison» διερευνάται σε αυτό το νέο ντοκιμαντέρ.

Δίδυμοι Τυχαία (The Accidental Twins) 20/06/2024

Δίδυμοι Τυχαία

Δύο ζευγάρια πανομοιότυπων διδύμων που μπερδεύτηκαν στο μαιευτήριο, στην Κολομβία, εξερευνούν τη σύθετη ιστορία τους και τις νέες τους ταυτότητες σε αυτό το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ.

Ο Χειρότερος Συγκάτοικος στην Ιστορία: Σεζόν 2 (Worst Roommate Ever: Season 2) 26/06/2024

Η πολυσυζητημένη σειρά ντοκιμαντέρ ανανεώνεται για μία ακόμα σεζόν. Βίαιοι απατεώνες. Στυγνοί δολοφόνοι. Οι συγκλονιστικές αυτές αληθινές ιστορίες αποκαλύπτουν μερικές από τις χειρότερες εμπειρίες συγκατοίκησης που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Netflix K&F

Little Baby Bum: Ώρα για Μουσική: Σεζόν 2 (Little Baby Bum: Music Time: Season 2) 03/06/2024

Little Baby Bum: Ώρα για Μουσική: Σεζόν 2

Οι μαθητές επιστρέφουν στο μαγικό προνήπιο, όπου η Ώρα της Μουσικής, είναι για τους φίλους, Μία, Μαξ, Μέιπλ, Αχάν και Μπάρι μια καθημερινή περιπέτεια, γεμάτη από παιδικά τραγούδια και νέες γνώσεις!

Μην χάσετε επίσης

01/06/2024

  • Ο Σατανάς και οι Γυναίκες (To Bed... Or Not to Bed)
  • Εμπιστευτικά (Heart to Heart)
  • Les parasites
  • Ο Αντίζηλος (The Adversary)
  • Η Καμαριέρα (Maid in Manhattan)
  • Baby Driver

08/06/2024

  • Εισιτήριο για τον Παράδεισο (Ticket to Paradise)

15/06/2024

  • Ολέθρια Σχέση (Fatal Attraction)
  • Το Λάθος Αστέρι (The Fault in Our Stars)
  • Το Χαμόγελο της Μόνα Λίζα

16/06/2024

  • Τζέισον Μπορν (Jason Bourne)
  • Διαγραφή Ταυτότητας (Boy Erased)

22/06/2024

  • Φιλιά που Σκοτώνουν (Kiss the Girls)