TV + Series

Maestro: Η σειρά φαινόμενο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην 1η θέση του ελληνικού Netflix

Ξεπερνώντας το «Bridgerton» σε προβολές

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ανδρας, γυναικα αγκαλιασμένοι
Το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βρίσκεται στην 1η θέση του ελληνικού Netflix © Instagram / christopherpapakaliatis

Η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του «Maestro» κατάφερε να σκαρφαλώσει στο Top 10 των πιο δημοφιλών σειρών του ελληνικού Netflix

Η δεύτερη σεζόν του «Maestro» από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη κυκλοφόρησε στο Netflix στις 16 Μάιου και παρόλο που πολλοί περίμεναν για να την παρακολουθήσουν, το «Bridgerton», το οποίο και αυτό κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα, κατάφερε αρχικά να το ξεπεράσει σε προβολές.

Maestro | Β' Κύκλος|  ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Πέμπτη 16/5 22:40 (trailer)

Ωστόσο, το «Maestro» ξεπέρασε την εν λόγω λατρεμένη σειρά (3η σεζόν), κατάφερε να σκαρφαλώσει ταχύτατα στο Top 10 των πιο δημοφιλών σειρών και να προσγειωθεί στην κορυφή και αυτή τη στιγμή έχει τη νούμερο 1 θέση στη χώρα μας.

Maestro: Η σειρά φαινόμενο από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Η αναμονή του κοινού για την δεύτερη σεζόν της σειράς φαινόμενο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ήταν μεγάλη. Το «Maestro» αγαπήθηκε όσο λίγες σειρές τα τελευταία χρόνια, έφερε μεγάλες πρωτιές για την ελληνική μυθοπλασία, προβλήθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και μας κράτησε σε αγωνία για καιρό έως ότου επιστρέψει στις οθόνες μας την περασμένη Πέμπτη (16/05) με την συνταρακτική συνέχεια της ιστορίας.

Η δεύτερη σεζόν ξεκίνησε να προβάλλεται ταυτόχρονα σε MEGA και Netflix και καθήλωσε τους θαυμαστές από το πρώτο επεισόδιο. Αυτή τη στιγμή, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κατέχει τη νούμερο 1 θέση στη χώρα μας, με το «Bridgerton» να ακολουθεί δεύτερο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1bqv4c215sh)

Την πεντάδα ολοκληρώνουν οι σειρές «Ashley Madison Sex», «Lies & Scandal», «Baby Reindeer» (ακόμα) και «Thank You, Next». Στην 6η θέση βρίσκεται το «Bodkin», στην 7η τα νέα επεισόδια του «Blood of Zeus», στην 8η το «The Asunta Case» και την δεκάδα κλείνουν τα «A Man in Full» και «The Gentlemen».

Υπενθυμίζεται ότι και μετά την κυκλοφορία της πρώτης σεζόν στο Netflix το 2022, η σειρά είχε βρεθεί στο παγκόσμιο Τop 10 για δύο εβδομάδες, συγκεντρώνοντας 20,56 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης.

Σύμφωνα με το FlixPatrol, η σειρά εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό Τop 10 σε 53 χώρες, με τη σειρά να τα πηγαίνει καλύτερα σε χώρες όπως η Ελλάδα (εμφανίστηκε στο top 10 για 97 ημέρες), η Κύπρος (42 ημέρες), η Μάλτα (15 ημέρες), το Ισραήλ (14 ημέρες), η Σερβία (13 ημέρες), η Ρουμανία (12 ημέρες) και η Τουρκία (12 ημέρες).

Η δεύτερη σεζόν του «Maestro» προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22:40 στο MEGA.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.