TV + Series

Κόρτνεϊ Κοξ για Μάθιου Πέρι: «Με επισκέπτεται συχνά»

Οι δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κόρτνεϊ Κοξ
© EPA

Η Κόρτνεϊ Κοξ αποκάλυψε πως ο Μάθιου Πέρι την επισκέπτεται συχνά

Για τον Μάθιου Πέρι μίλησε στην εκπομπή CBS Sunday Mornings την περασμένη Κυριακή η Κόρτνεϊ Κοξ αποκαλύπτοντας την ιδιαίτερη σχέση που έχει με πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή.

Ειδικότερα, η Κόρτνεϊ Κοξ αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό της σύζυγο με τον οποίο συμπρωταγωνίστησαν στα Φιλαράκια για δέκα ολόκληρα χρόνια και ισχυρίστηκε ότι την επισκέπτεται συχνά.

«Είμαι ευγνώμων που δούλεψα τόσο στενά μαζί του όλα αυτά τα χρόνια. Με επισκέπτεται συχνά, αν πιστεύουμε σε αυτά. Μιλάω στη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τον Μάθιου. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μας καθοδηγούν. Αισθάνομαι πραγματικά την παρουσία του Μάθιου κοντά μου».

Courteney Cox: Designing woman

Κόρτνεϊ Κοξ για Μάθιου Πέρι: Η προηγούμενη ανάρτησή της για τον «Τσάντλερ»

Να θυμίσουμε πως με αφορμή την 20ή επέτειο του φινάλε της σειράς, η Κόρτνεϊ Κοξ ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την τελευταία σκηνή της σειράς.

«Δεν ξέρω πώς είχαμε καταφέρει να παίξουμε με όλα αυτά τα δάκρυα. Για πάντα ευγνώμων», είχε γράψει η Κόρτνεϊ Κοξ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η τελευταία ατάκα της σειράς ανήκει στον Πέρι, ο οποίος, όταν η Ρέιτσελ λέει «πάμε να πιούμε έναν καφέ», εκείνος απαντάει με μια σαρκαστική ερώτηση: «πού;».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.