TV + Series

The Last of Us: Οι πρώτες επίσημες εικόνες από τη 2η σεζόν της σειράς της HBO

Πότε θα κάνει πρεμιέρα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

The Last of Us: Οι πρώτες επίσημες εικόνες από τη 2η σεζόν - Πότε θα κάνει πρεμιέρα 

Στη δημοσιότητα από το HBO ήρθαν οι πρώτες επίσημες εικόνες από τη δεύτερη σεζόν της σειράς «The Last of Us».

Στις πρώτες δυο φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο Τζόελ του Πέδρο Πασκάλ εμφανίζεται με μακρύτερο μαλλί όπως και στο «Part 2», σε μια σκηνή που για τους fans του βιντεοπαιχνιδιού είναι πολύ γνώριμη, ενώ η Ellie της Ramsay φαίνεται να φοράει χειμερινά ρούχα κρατώντας μια καραμπίνα. Παράλληλα επιβεβαιώθηκε και το παράθυρο πρεμιέρας του επόμενου κύκλου του «The Last of Us» που θα γίνει εντός του 2025.

 Όπως αναφέρει το Unboxholics, στη 2η σεζόν του «The Last of Us» θα συστηθούμε σε πολλά νέα πρόσωπα όπως την Kaitlyn Dever (Unbelievable) που θα υποδύεται την Abby Anderson, και θα παίζουν μαζί της οι Isabella Merced (Sicario 2, Madame Web) ως Dina και Young Mazino (Beef) ως Jesse, ενώ το υπόλοιπο cast θα πλαισιώσουν οι: Tati Gabrielle ως Nora, Danny Ramirez ως Manny, Spencer Lord ως Owen και Ariela Barer ως Mel.

Επίσης θα συμμετέχει και η Catherine O'Hara, η οποία είχε υποδυθεί την μητέρα του Κέβιν Μακάλιστερ στις θρυλικές ταινίες «Μόνος στο Σπίτι».

The Last of Us: Η μεταφορά από την κονσόλα του Playstation στην οθόνη

Το The Last Of Us κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Playstation 3 το 2013 και κατέκτησε τον κόσμο του gaming, πουλώντας 1,3 εκατομμύρια κόπιες την πρώτη εβδομάδα και πάνω από 17 εκατομμύρια το 2018.

Το παιχνίδι, αλλά και η σειρά, διαδραματίζονται 20 χρόνια μετά την πανδημία που εξαφάνισε το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, με επίκεντρο την Έλι, η οποία μπορεί να είναι το πρόσωπο - κλειδί για τη θεραπεία της πανδημίας, και έναν λαθρέμπορο που ονομάζεται Τζόελ.

Η σειρά ξεκινά παρουσιάζοντας το σενάριο του παρασιτικού μύκητα ως υποθετικό, το οποίο συζητήθηκε από ειδικούς σε ένα τοκ σόου τη δεκαετία του 1960, πριν μεταφερθεί στο 2003, όταν το χειρότερο αυτό σενάριο εκπληρώνεται για να διαλύσει την κοινωνία αστραπιαία.

Μετά μετατοπίζεται ξανά χρονικά, στο 2023 και τα επακόλουθα. Αυτό που έχει απομείνει από την κοινωνία είναι στα χέρια ενός αυταρχικού στρατιωτικού καθεστώτος που πολεμά ομάδες ανταρτών που χαρακτηρίζονται ως τρομοκράτες, σε ένα τοπίο ζοφερό σαν κόλαση.

Όσον αφορά το IMDB, η σειρά εκτοξεύτηκε με βαθμολογία 9.7 έπειτα από περίπου 5 χιλιάδες βαθμολογήσεις.