TV + Series

«Αύριο επιστρέφουν τα παιδιά»: Η ανάρτηση του Netflix για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro»

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του νέου κύκλου - Θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Maestro»: Η ανάρτηση του Netflix για τη δεύτερη σεζόν - Θα κυκλοφορήσει στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 16 Μαΐου παράλληλα με την πρεμιέρα στο MEGA

Η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

«Maestro»: Η ανάρτηση του Netflix για τη δεύτερη σεζόν

Με αφορμή την προβολή του νέου κύκλου επεισοδίων, η συνδρομητική πλατφόρμα δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να κρατά στην αγκαλιά του την Κλέλια Ανδριολάτου και να χαμογελούν στο φακό.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας,  το Netflix υπενθυμίζει την ημερομηνία και την ώρα κυκλοφορίας των νέων επεισοδίων, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αύριο επιστρέφουν τα παιδιά».

Όπως αναφέρεται για τα νέα επεισόδια: «Τον Μάιο του 2024, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους».

«Maestro»: Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22.40, θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του «Maestro». Ο φόνος του Χαράλαμπου αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων του «Maestro» για πάντα. Οι ιστορίες του πρώτου επεισοδίου περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της «μητέρας» και τις ευθύνες που μπορεί να επωμιστεί έπειτα από ένα τόσο τραγικό περιστατικό.

Στο πρώτο επεισόδιο, με τίτλο «Mother», η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση.

Το cast του «Maestro»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη, επιστρέφουν με μοναδικές ερμηνείες. Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος.