TV + Series

Παπακαλιάτης: Όλοι οι ήρωες είναι πρωταγωνιστές, το πιο δύσκολο ήταν να τους αποχωριστώ

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε κάποιες πληροφορίες για το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Maestro-Παπακαλιάτης: Οι δηλώσεις πριν την πρεμιέρα της 2ης σεζόν

Μια ημέρα πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» από τους Παξούς.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς του MEGA έδωσε κάποιες πληροφορίες για όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν με τίτλο «Mother» ενώ παράλληλα μίλησε για τις σχέσεις με τους ηθοποιούς και την επιτυχία της σειράς.

Για την πρεμιέρα της 2ης σεζόν: Η αφηγήτρια του επεισοδίου θα είναι η Σοφία. Πόσο μπορεί να φταίει η κάθε μάνα και τι επιπτώσεις έχει εκείνη στη ζωή των παιδιών της;» είπε ο δημιουργός που πρόσθεσε πως θα δούμε επίσης και τις ιστορίες της Μαρίας (Καβογιάννη) για τον δικό της γιο. H Αλεξάνδρα «με έναν τρόπο τον έσωσε, τον κάλυψε, τον βοηθά. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ένας δυνατός έρωτας που έχει ο Ορέστης με την Κλέλια. Κι όλο αυτό το πράγμα κόπηκε. Έφυγα νύχτα! Εννοείται βέβαια ότι οι έρωτες δεν τελειώνουν έτσι».

Για την πλοκή του «Μaestro» και την επιτυχία της σειράς: Την αρχή, τη μέση και το τέλος τα είχα στο μυαλό μου από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα να γράφω. Κάποια κομμάτια μπορεί να άλλαξαν, να μετουσιώθηκαν. Αλλά το τέλος, το νόημα, το μήνυμα, όλα αυτά τα πράγματα ήταν πολύ ξεκάθαρα στο μυαλό μου.

»Δεν νομίζω ότι κανείς ξέρει από την αρχή τι επιτυχία θα έχει και ποια θα είναι η πορεία του. Αυτό έχει να κάνει και με τους ηθοποιούς, που απογειώσαν τους ρόλους» σημείωσε.

«Το πιο δύσκολο για εμένα, όταν τελείωσα το γράψιμο ήταν ότι πρέπει να αποχωριστώ τους ήρωες. Όλοι οι ήρωες είναι πρωταγωνιστές σε αυτό το σίριαλ. Αν ήμασταν στο εξωτερικό κάθε ρόλος θα μπορούσε γίνει ένα δικό του spin-off» σχολίασε.

Αναφερόμενος στη σχέση του με τους συνεργάτες του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τόνισε: «Αγαπηθήκαμε πάρα πολύ, έχει παίξει ρόλο το νησί, το συνεργείο, όλοι οι συνεργάτες. Κι αυτό που κάνουμε, το κάνουμε με πάρα πολύ αγάπη, με πάρα πολύ κόπο, πλέον με περισσότερη πίεση γιατί αυτά τα επεισόδια πρέπει να είναι έτοιμα τον Οκτώβριο».

Διαβάστε εδώ τι δήλωσε ο Μιχάλης Κουμαριανός για τη νέα σεζόν του «Maestro» στη Μαριάννα Μανωλοπούλου