TV + Series

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Μάιο

Το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Atlas» με την Τζένιφερ Λόπεζ κάνει πρεμιέρα αυτόν τον μήνα στο Netflix

Γιώργος Δήμος
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Netflix: Όλες οι πρωτότυπες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που έρχονται στην πλατφόρμα τον Μάιο

Αυτό τον Μάιο, το Netflix φέρνει στις οθόνες μας συγκλονιστικές νέες ταινίες, ξεκαρδιστικά «comedy shows» και σειρές γεμάτες δράση και σασπένς. Από το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Atlas», με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ, μέχρι τη νέα ταινία του θρυλικού κωμικού, Τζέρι Σάινφελντ, «Unfrosted» και τη ρομαντική κομεντί «Η Μητέρα της Νύφης», με τη Μπρουκ Σιλντς και την Μιράντα Κόσγκροβ, οι θεατές έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα ταινιών και σειρών για το πενθήμερο των διακοπών. Φυσικά, αυτό το μήνα δεν θα λείψουν και τα ερευνητικά ντοκιμαντέρ, για μυστηριώδεις εξαφανίσεις επιφανών προσώπων και μεγάλα σκάνδαλα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σειρές του Netflix

02/05/2024

Ένας Άντρας με τα Όλα του (A Man in Full)

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Αμερικανού συγγραφέα και δημοσιογράφου, Τομ Γουλφ, η νέα μίνι σειρά πραγματεύεται την περιπέτεια του Τσάρλι Κρόκερ (Τζεφ Ντάνιελς), ενός μεγαλομεσίτη από την Ατλάντα, που μόλις η επιχείρησή του πτωχεύει ξαφνικά, βρίσκεται αντιμέτωπος με πολιτικά συμφέροντα και αμείλικτους εχθρούς. Ο Κρόκερ πρέπει να κατακτήσει ξανά την κορυφή και να σώσει την αυτοκρατορία που έχει χτίσει από εκείνους που την απειλούν.

09/05/2024

Μπόντκιν (Bodkin)

Τρεις παραγωγοί «podcast» αποφασίζουν να εξερευνήσουν τη μυστηριώδη εξαφάνιση τριών ξένων σε μια ειδυλλιακή ιρλανδική πόλη. Όσο βαθύτερα, όμως, εισχωρούν στην υπόθεση, τόσο καταλαβαίνουν τις πραγματικές τις διαστάσεις, που ξεπερνούν κάθε φαντασία τους. Το νέο αυτό σκοτεινό κωμικό θρίλερ υπογράφει ο Βρετανός σεναριογράφος, Jez Scharf.

09/05/2024

Thank You, Next

Ύστερα από έναν οδυνηρό χωρισμό, μια νεαρή δικηγόρος (Σερενάι Σαρουκάγια) αποφασίζει να ασχοληθεί με τον περίπλοκο κόσμο των σύγχρονων ραντεβού, με την αμέριστη υποστήριξη των φίλων της.

16/05/2024

Μπρίτζερτον: Σεζόν 3, Μέρος 1 (Bridgerton: Season 3 Part 1)

Η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς εποχής, «Μπρίτζερτον», κάνει πρεμιέρα με τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του κύκλου. Καθώς μια νέα φουρνιά ντεμπιτάντ λαχταρά να αναδειχθεί η πιο λαμπερή από όλες, μια ντροπαλή κοπέλα με διπλή ζωή βρίσκει το φως ανάμεσα σε μυστικά και εκπλήξεις.

24/05/2024

Μάλιγκαν: Μέρος 2 (Mulligan: Part 2)

Η σειρά κινουμένων σχεδίων επιστρέφει με τη δεύτερη (και ίσως τελευταία) φουρνιά επεισοδίων της. Εδώ, ο πρωταγωνιστής Μάλιγκαν και το συμβούλιό του προσπαθούν να περισώσουν ό,τι απέμεινε από την Αμερική, σε μια μάχη ενάντια σε κρουαζιερόπλοια, μπλακάουτ, αλλά και τη δική τους ανικανότητα.

31/05/2024

Δεν Είσαι Μόνη (Raising Voices)

Όταν μια 17χρονη έφηβη καταγγέλλει μια σεξουαλική επίθεση στο σχολείο της, η έρευνα που ακολουθεί αλλάζει για πάντα τη ζωή της και δοκιμάζει τις σχέσεις της.

Ταινίες του Netflix

01/05/2024

Φιέστα στο Λαγούμι (Down The Rabbit Hole)

Λίγο πριν τον εορτασμό του Σίνκο ντε Μάιο (5 Μαΐου), το σατιρικό αυτό δράμα που έχει ως θέμα του τη μεξικανική οικογένεια, κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix. Ο 10χρονος Τότστλι, μεγαλωμένος στη χλιδή και με σωστή παιδεία, ζει μια ζωή που έρχεται σε αντίθεση με το σκοτάδι που περιβάλλει τις εγκληματικές δραστηριότητες του πατέρα του.

03/05/2024

Unfrosted

Ο κωμικός Τζέρι Σάινφελντ, διάσημος από τη θρυλική σειρά της δεκαετίας του 1990 που φέρει το όνομά του, επιστρέφει με μία «Pop-Tart» κωμωδία με ένα «all-star» καστ. Με πρωταγωνιστές τον ίδιο, τη Μελίσα ΜακΚάρθι, τον Χιου Γκραντ και την Έιμι Σούμερ η ιστορία διαδραματίζεται στην εποχή της κυριαρχίας του πρωινού με γάλα και δημητριακά και η περιπέτεια ξεκινάει όταν μια εταιρία εφευρίσκει ένα επαναστατικό νέο γλυκό.

09/05/2024

Η Μητέρα της Νύφης (Mother of The Bride)

Στη νέα αυτή κεφάτη ρομαντική κομεντί, η κόρη της Λάνα (Μπρουκ Σιλντς), Έμμα (Μιράντα Κόσγκροβ), επιστρέφει από το Λονδίνο και ανακοινώνει ότι παντρεύεται τον επόμενο μήνα. Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα όταν η Λάνα μαθαίνει ότι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Έμμα είναι ο γιος του άντρα που έσπασε τη δική της πριν από χρόνια.

24/05/2024

Atlas

Το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Καναδού σκηνοθέτη, Brad Peyton, διαδραματίζεται σε ένα σκοτεινό, αλλά ίσως όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Εδώ, μία αναλύτρια δεδομένων (Τζένιφερ Λόπεζ) με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην Τεχνητή Νοημοσύνη ανακαλύπτει ότι είναι η μόνη της ελπίδα όταν ένα ρομπότ βγαίνει εκτός ελέγχου.

24/05/2024

My Oni Girl

Σε αυτό το ιαπωνικό «anime», ένας μαθητής γυμνασίου, ο Hiiragi Yatsuse, παλεύει να κάνει φίλους. Μια καλοκαιρινή μέρα, η ζωή του παίρνει νέα τροπή όταν συναντά ένα κορίτσι με το όνομα Tsumugi, το οποίο έχει έρθει στον ανθρώπινο κόσμο για να αναζητήσει τη μητέρα της. Αρχίζει να χιονίζει και η περιπέτειά τους ξεκινά.

31/05/2024

Κομμάτι από Σένα (A Part of You)

Η ζωή της Άγκνες, μιας έφηβης κοπέλας που ζηλεύει τη δημοφιλή μεγαλύτερη αδερφή της, Τζούλια, κλονίζεται όταν ξεσπά μια τραγωδία. Αναγκασμένη να επανεφεύρει τον εαυτό της, βρίσκεται στο κατώφλι της επίτευξης των ονείρων της, όμως πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των επιλογών της.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

02/05/2024

Τα Μυστικά των Νεάντερταλ (Secrets of the Neanderthals)

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix ερευνά τα μυστήρια γύρω από τους προϊστορικούς ανθρώπους Νεάντερταλ και όσα μας αποκαλύπτουν τα απολιθώματα για τη ζωή και την εξαφάνισή τους. Το ντοκιμαντέρ αφηγείται ο ηθοποιός Πάτρικ Στιούαρτ.

08/05/2024

Ο Τελικός: Επίθεση στο Γουέμπλεϊ (The Final: Attack on Wembley)

Με την Αγγλία να διεκδικεί επιτέλους έναν μεγάλο τίτλο, 6.000 οπαδοί χωρίς εισιτήριο μπαίνουν μέσα στο Στάδιο Γουέμπλεϊ, αφήνοντας πίσω τους την καταστροφή.

09/05/2024

Ο Φύλακας των Πεταλούδων (The Guardian of the Monarchs)

Το δάσος Μιτσοακάν φιλοξενεί εκατομμύρια πεταλούδες μονάρχες. Ο ακτιβιστής Ομέρο Γκόμες προασπιζόταν έντονα τη διατήρησή του –μέχρι την εξαφάνισή του. Σε αυτό το ερευνητικό ντοκιμαντέρ, παρακολουθούμε τη ζωή και την εξαφάνιση του διάσημου περιβαλλοντιστή.

10/05/2024

Μαγειρεύοντας Φόνο: Η Ιστορία του Θέσαρ Ρομάν (Cooking Up Murder: Uncovering the Story of César Román)

Στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix αναλύεται μια υπόθεση δολοφονίας όπου εμπλέκεται ένας Ισπανός σεφ που έγινε διάσημος χρησιμοποιώντας ψέματα και πλαστές ταυτότητες.

15/05/2024

Ashley Madison: Σεξ, Ψέματα και Σκάνδαλα (Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal)

Όταν μια σελίδα γνωριμιών για παράνομες σχέσεις χακάρεται, εκατομμύρια χρήστες βλέπουν τα ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα να διαρρέουν, καταστρέφοντας γάμους και ζωές. Η διαβόητη υπόθεση «Ashley Madison» διερευνάται σε αυτό το νέο ντοκιμαντέρ.

29/05/2024

Χορεύοντας για τον Διάβολο: Η Αίρεση του TikTok (Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult)

Διάσημοι χορευτές του TikTok προσπαθούν να ξεφύγουν από μια αίρεση που παρουσιαζόταν ως εταιρεία ψυχαγωγίας και να ξαναχτίσουν τις ζωές τους.

Netflix Comedy Specials

03/05 & 06/05 &10/05/2024

John Mulaney Presents: Everybody’s In L.A

Σε έξι ζωντανά επεισόδια, ο «stand-up» κωμικός, Τζον Μαλέινι, εξερευνά το Λος Άντζελες μέσα σε μια εβδομάδα όπου η πόλη μοιάζει να είναι γεμάτη ξεκαρδιστικούς ανθρώπους.

05/05/2024

Roast of Tom Brady

Ο Τομ Μπρέιντι δέχεται επίθεση από σταρ του αθλητισμού και της κωμωδίας, που επιτίθενται όλοι μαζί με πειράγματα στον μεγαλύτερο κουόρτερμπακ του NFL όλων των εποχών.

Netflix K&F

17/05/2024

Θέλμα η Μονοκερίνα (Thelma the Unicorn)

Ένα πόνι που ονειρεύεται να γίνει σταρ του τραγουδιού γίνεται διάσημο όταν μεταμορφώνεται σε λαμπερό μονόκερο –αλλά η ζωή ενός σελέμπριτι είναι μια ξέφρενη περιπέτεια.

24/05/2024

Jurassic World: Η Θεωρία του Χάους (Jurassic World: Chaos Theory)

Η παρέα του Κρητιδικού Καμπ ενώνεται για να ξεσκεπάσει ένα μυστήριο, όταν ανακαλύπτει μια παγκόσμια συνωμοσία που βάζει σε κίνδυνο τους δεινοσαύρους και τους ίδιους.

Μην χάσετε επίσης

01/05/2024

Bean: Η Υπέρτατη Ταινία Καταστροφής (Bean: The Ultimate Disaster Movie)

Το Μυστικό του Brokeback Mountain (Brokeback Mountain)

Η Αποπλάνηση (The Beguiled)

Τρελό Δίδυμο (How High)

05/05/2024

Γαμπρός της Συμφοράς (Meet the Parents)

Πεθερικά της Συμφοράς (Meet the Fockers)

Γονείς της Συμφοράς (Little Fockers)

12/05/2024

Pain & Gain

Mercy

15/05/2024

Οι Ώρες (The Hours)

Υποψίες (Disturbia)

16/05/2024

Maestro: Σεζόν 2 (Maestro in Blue: Season 2)

22/05/2024

Παγκόσμιος Πόλεμος Z (World War Z)

Top Gun

25/05/2024

Σμύρνη μου αγαπημένη

31/05/2024

Charging Card