Famagusta: Τι μας είπαν οι Κύπριοι πρωταγωνιστές της σειράς
Όλα όσα θα δούμε στη νέα πολυαναμενομένη τηλεοπτική σειρά του MEGA
Famagusta: Αντρέας Γεωργίου, Στέφανος Μιχαήλ, Γιώργος Ζένιος, Αστέρω Κυπριανού και Ανδρέας Χρυσάνθου μιλούν για τη νέα σειρά του MEGA και την Αμμόχωστο.
Το MEGA φέρνει στη μικρή οθόνη μια δραματική σειρά υψηλών προδιαγραφών, εμπνευσμένη από τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά θα έχει τίτλο "Famagusta", είναι δημιουργία του γνωστού -και από το Μπρούσκο και τη Γη της ελιάς- τρίδυμου της επιτυχίας Αντρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 21:00. Ζητήσαμε από τους Κύπριους πρωταγωνιστές της Αντρέα Γεωργίου, Στέφανο Μιχαήλ, Γιώργο Ζένιο, Αστέρω Κυπριανού και Ανδρέα Χρυσάνθουτης να μας διηγηθούν τις συγκινητικές προσωπικές και οικογενειακές τους ιστορίες από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και την Αμμόχωστο, όπως τις βίωσαν το καλοκαίρι του 1974, και να μας μιλήσουν για το ρόλο τους στη νέα σειρά.
Famagusta: Συνεντεύξεις με τους συντελεστές της νέας σειράς του MEGA
Oι ιστορίες και τα βιώματα των πρωταγωνιστών της σειράς Famagusta
«15 Αυγούστου 1974, γίνεται η δεύτερη εισβολή. Οι Τούρκοι μπαίνουν στο χωριό μου. Οι κάτοικοι αναστατωμένοι, φοβισμένοι, πανικοβλημένοι, μαζεύουν στα γρήγορα ότι βρουν μπροστά τους και τρέχουν να γλιτώσουν από τον Τούρκο εισβολέα. Η μάνα μου εκείνη την ώρα ετοίμαζε φαγητό. Δεν πρόλαβε να το τελειώσει, το σκέπασε, το άφησε στην άκρη και έφυγε με την οικογένεια της πιστεύοντας ότι μετά από λίγο θα επιστρέψουν. Εδώ και 50 χρόνια εκείνο το μεσημεριανό δεν έχει ολοκληρωθεί» μου λέει η ηθοποιός Αστέρω Κυπριανού.
«Μερικές σκηνές από το Famagusta τις έζησα το 1974. Επειδή έχω αγγλική υπηκοότητα, θυμάμαι το 1974 μόλις άρχισε ο πόλεμος, μας ζήτησαν οι Άγγλοι να φύγουμε από το νησί για Αγγλία. Η ΕΟΚΑ Β’ δεν μου επέτρεψε να φύγω. Τους παρακάλεσα να φύγει η οικογένειά μου και εγώ να παραμείνω. Έμεινα μέχρι το 1980 στο νησί και μετά ταξίδεψα στην Αγγλία για να συναντήσω την οικογένειά μου. Επέστρεψα το 1995» θυμάται ο Γιώργος Ζένιος.
«Ο πατέρας μου ήταν από την τώρα περίκλειστη Αμμόχωστο, την ευρέως γνωστή ως “πόλη-φάντασμα”, την Famagusta. Όταν έγινε η εισβολή ήταν μόλις 16 χρονών. Από μικρός θυμάμαι του ζητούσα να μου διηγηθεί ιστορίες από την ζωή του εκεί καθώς και το πως βίωσε την εισβολή αλλά και την ζωή μετά τον ξεριζωμό. Πηγαίναμε με τον πατέρα στο περίφραγμα της περίκλειστης Αμμοχώστου και τον έβλεπα να δακρύζει ψάχνοντας να βρει από κάπου να δει έστω μια γωνία από το σπίτι του. Αυτές είναι εικόνες που έμειναν βαθιά χαραγμένες στο μυαλό μου» αναφέρει ο Αντρέας Χρυσάνθου.
«Δεν έχω ξεχάσει αυτό που συνέβη στην Κύπρο, παρόλο που δεν το έζησα. Αυτό που έχω να θυμάμαι είναι τη γιαγιά μου να λέει τις ιστορίες των ημερών του πολέμου, όταν ο θείος μου υπηρετούσε στον στρατό. Τον πόνο που έζησε η γιαγιά μου ψάχνοντας να βρει τον θείο μου ο οποίος δόξα τω Θεώ, επέστρεψε σώος από την πρώτη γραμμή» αφηγείται ο ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ.
«Την Αμμόχωστο την έβλεπα κάθε μέρα από την τάξη του σχολείου μου, στο βάθος να στέκεται παγωμένη στον χρόνο και να περιμένει περήφανα την ζωή που της πήρανε. Είχα πάντα την επιθυμία μέσα από την δουλειά μου να μιλήσω γι’ αυτήν. Η τραγωδία της Κύπρου είναι μια επίπονη σταθερά στο μυαλό και την ψυχή των Κυπρίων και αισθάνομαι συγκίνηση, αλλά και τεράστια ευθύνη που θα παρουσιάσω στους τηλεθεατές το “Famagusta”» τονίζει ο Αντρέας Γεωργίου που μεταφέρει στην τηλεοπτική οθόνη την ιστορία αυτή, εμπνευσμένη από τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το καλοκαίρι του 1974.
Αντρέας Γεωργίου: Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής του "Famagusta" μιλάει για την σειρά
Ο Αντρέας Γεωργίου σήμερα μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Λευκωσίας για τις ανάγκες των γυρισμάτων, αλλά και των υπόλοιπων υποχρεώσεων που με δεδομένη την προετοιμασία δυο τηλεοπτικών σειρών είναι αυξημένες το τελευταίο διάστημα. Με αγάπη για τον τόπο του, θα δούμε στις οθόνες μια δραματική σειρά που μας μεταφέρει στην Αμμόχωστο και θα αποκαλύψει σε 24 επεισόδια μνήμες, μικρές και μεγάλες τραγωδίες, σχέσεις που δοκιμάζονται, ανθρώπους που συντρίβονται και άλλους που επιβιώνουν, μυστικά και πάθη, κάποιες από εκείνες τις ιστορίες των συμπατριωτών του που δεν θέλει να ξεχαστούν.
Θα μας μεταφέρει εκεί που ένα μωρό επιβιώνει της τουρκικής αεροπορικής επιδρομής το καλοκαίρι του ‘74, αλλά αποχωρίζεται βίαια από την πραγματική του μητέρα. Θα μας μεταφέρει μετέπειτα στη στιγμή που ένας πενηντάχρονος άντρας και μαχητικός δημοσιογράφος, μεγαλωμένος στο Λονδίνο από Ελληνοκύπριους γονείς, ταξιδεύει στην Κύπρο για να καταγράψει τις μαρτυρίες Κυπρίων που έζησαν την τουρκική εισβολή, σε ένα ντοκιμαντέρ ενώ θα δούμε πώς η οικογένεια Κούρτη συνδέεται και εκείνη τρόπον τινά με τα μαρτυρικά γεγονότα της Κύπρου κατά την τουρκική εισβολή.
«Το Famagusta είναι μια μεγάλη παραγωγή εμπνευσμένη από την τουρκική εισβολή του ’74. Όμως θα πρέπει να τονίσω πως σκοπός μας δεν είναι να καταπιαστούμε με την πολιτική διάσταση του θέματος. Θα παρακολουθήσουμε επεισόδιο το επεισόδιο, ανθρώπινες ιστορίες, σε μια ατμόσφαιρα που αποτυπώνει τη βαριά αύρα που πλανάται πάνω από την Κύπρο ακόμη, μετά τον πόλεμο. Άλλωστε, το Famagusta είναι μια σειρά που αγαπώ πάρα πολύ μόνο και μόνο γι’ αυτόν τον λόγο, γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να πω κάποιες από εκείνες τις ιστορίες των συμπατριωτών μου».
Γιώργος Ζένιος: Συνέντευξη με τον Κύπριο ηθοποιό για την νέα σειρά του MEGA "Famagusta"
Σε ηλικία 6 ετών, η οικογένειά του Γιώργου Ζένιου μετανάστευσε στην Αγγλία. Εκεί μεγάλωσε και σπούδασε υποκριτική στο RADA (Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης). Δούλεψε στο BBC, ΙTV και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς ενώ έκανε θέατρο στην Αγγλία κι η πρώτη του κινηματογραφική ταινία ήταν με τον Σον Κόνερι και τη Τζίνα Λολομπριτζίτα. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τους Μάικλ Κέιν, Σάιμον Τέμπλαρ και Ρότζερ Μουρ.
Ο γνωστός ηθοποιός ωστόσο, μετακόμισε στην Κύπρο το 1970 και δούλεψε στον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (ΘΟΚ) και την τηλεόραση. Το 1980 επέστρεψε στην Αγγλία και επαναπατρίστηκε μετά από 15 χρόνια. Το τελευταίο κινηματογραφικό έργο που έκανε ήταν το 1994, το Memories of Midnight στη Βουλγαρία με τον Ομάρ Σαρίφ ενώ το πρώτο τηλεοπτικό έργο του στην Ελλάδα ήταν στην επιτυχημένη σειρά «Μπρούσκο» που είχε το ρόλο του Διαμαντή.
Σήμερα στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τα εγγονάκια του και το προσωπικό του διάβασμα. Και στο Famagusta θα τον δούμε να υποδύεται τον ρόλο του μεγάλου παππού, του Παύλου. Είναι η κεφαλή της οικογένειας που χάνει το μωρό την ημέρα της εισβολής (γονείς οι Κοραλία Καράντη και Γιάννης Μπέζος). «Αισθάνομαι πολύ τυχερός που έλαβα μέρος στην σειρά Famagusta, γιατί τα περισσότερα γεγονότα τα έζησα. Famagusta για μένα σημαίνει τουρκική εισβολή, κατοχή, προσφυγιά και δυστυχία».
O Στέφανος Μιχαήλ μιλά για την συμμετοχή του στην σειρά "Famagusta"
Για τον Στέφανο Μιχαήλ η Αθήνα είναι μια πόλη που μπορείς να βρεις τα πάντα, ανά πάσα ώρα και στιγμή, είναι η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Του αρέσει η ιστορία, γιατί είναι λάτρης του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και ο κόσμος της που είναι «ζωντανός». Στην Κύπρο πάλι του αρέσει η θάλασσα, οι παραλίες, το χωριό του, η Καλαβασός και η φιλοξενία του νησιού.
Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν επίσης, στο Μπρούσκο, το 2013 τότε που έγινε αμέσως γνωστός από τον ρόλο του ως Νεκτάριος, αδερφός του Αχιλλέα (Αντρέα Γεωργίου), ο οποίος είχε μια μακρά εξωσυζυγική σχέση. Τώρα θα συμμετάσχει στη σειρά Famagusta και θα υποδυθεί τον Θοδωρή, σύζυγο της Μαριάνας μιας εκ των αδερφών του Παύλου (Αντρέα Γεωργίου), αλλά και του Μάικλ (Χρήστος Λούλης) του χαμένου μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. «Δεν έχω και τόσα κοινά με τον ρόλο μου εκτός του ότι είναι καλός άνθρωπος ο Θοδωρής, αυτό θα έλεγα ότι είναι το μόνο μας κοινό. Αν και ακόμα δεν μπήκαμε στα πιο δύσκολα κομμάτια του σεναρίου, ένας φόνος έρχεται να ταράξει την ηρεμία του γάμου του Θοδωρή, καθώς εμπλέκεται άμεσα με τον θάνατο.
Νιώθω τυχερός που λαμβάνω μέρος σε αυτή τη σειρά γιατί εκτός από το καλλιτεχνικό κομμάτι, θα επιτελέσει και έργο ιστορικό. Famagusta για μένα σημαίνει Αμμόχωστος! Και Αμμόχωστος για μένα σημαίνει, αδικία, πόνος, διαμάντι και την έννοια της επιστροφής στα πάτρια εδάφη».
Αστερώ Κυπριανού: Η πρωταγωνίστρια του "Famagusta" μιλάει για την τηλεοπτική σειρά
Γεννήθηκε στη Λευκωσία, και είναι πρόσφυγας από την Κατωκοπιά - κατεχόμενο χωριό της Μόρφου. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας - Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ και της Δραματικής Σχολής «Βλαδίμηρος Καυκαρίδης». Εδώ και 20 χρόνια η Αστερώ Κυπριανού ασχολείται με την υποκριτική και έχει λάβει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικά σίριαλ και κινηματογραφικές ταινίες. Στον ελεύθερο της χρόνο βρίσκεται στην Riverland Biofarm, ένα μέρος μέσα στη φύση μακριά από τη ρουτίνα της πόλης.
Στην Αθήνα της αρέσει η ποικιλία στους χώρους εστίασης, οι πολλές επιλογές στην ψυχαγωγία και οι μουσειακοί, αρχαιολογικοί χώροι.
Στην Λευκωσία πάλι προτιμά τις βόλτες στην παλιά πόλη με τις παραδοσιακές αρχιτεκτονικές κατασκευές και τους γραφικούς δρόμους, τα παραδοσιακά καφενεία, τις ταβερνούλες με τους πλούσιους κυπριακούς μεζέδες και τα πολλά πάρκα που ενώ είσαι στην πόλη σου δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκεσαι στην εξοχή.
Την σεζόν 2012-2013 συμμετείχε στο σήριαλ «Βαλς με 12 Θεούς» το οποίο βασιζόταν στο ομώνυμο μπεστ σέλερ της Λένας Μαντά, σε σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, Δημήτρη Δεμοιράκου και το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου. Υποδυόταν την Κατερίνα και εκεί ξεχώρισε ενώ στο Famagusta θα την δούμε σύντομα να υποδύεται την Νάντια. «Είμαι η προσωπική γιατρός του Παύλου, του γιου του Ανδρέα και της Χριστίνας. Είναι ένας κόντρα ρόλος γιατί είναι μακριά από τη δική μου ιδιοσυγκρασία. Το μόνο κοινό στοιχείο που μας ενώνει με την ηρωίδα που υποδύομαι είναι η φροντίδα που δείχνει στον ασθενή της και η προσπάθεια της να βρει λύσεις στα προβλήματα του. Κάθε ρόλος έχει την δυσκολία του και τις απαιτήσεις του.
Είναι μια σημαντική πρόκληση και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη να συμμετέχω σε αυτό το έργο. Αντιλαμβάνομαι τη σημασία και το βάρος του θέματος και αισθάνομαι ότι έχουμε ευθύνη να αναδείξουμε αυτά τα γεγονότα με σεβασμό προς τους ανθρώπους που τα βίωσαν. Το Famagusta λειτουργεί ως μέσο εκπαίδευσης και ενημέρωσης ειδικά για τις νέες γενιές που δεν έζησαν τα γεγονότα, επισημαίνοντας την σημασία να μάθουμε από το παρελθόν για να μην επαναληφθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον».
Αντρέας Χρυσάνθου: Συνέντευξη με τον Κύπριο ηθοποιό για τον ρόλο του στη σειρά "Famagusta"
Η υποκριτική για τον Αντρέα Χρυσάνθου ξεκίνησε από τα σχολικά χρόνια όπου μαζί με ένα καθηγητή και φίλους δημιούργησαν ένα κινηματογραφικό όμιλο και γύρισαν μια σατιρική ταινία που έπαιξε σε αρκετά λύκεια της πόλης τους. Αν και σπούδασε λογιστική στο Ηνωμένο Βασίλειο, η υποκριτική δεν σταμάτησε ποτέ καθώς τα καλοκαίρια όταν επέστρεφε στην Κύπρο, έπαιζε σε παραστάσεις μαζί με ερασιτεχνικές ομάδες.
Παρακολούθησε επίσης, μαθήματα υποκριτικής στο Λονδίνο τα οποία συνέχισε όταν επέστρεψε μόνιμα στην Κύπρο σε συνδυασμό με προγράμματα σκηνοθεσίας και σεναρίου για κινηματογράφο ενώ έχει συμμετάσχει σε κινηματογραφικές παραγωγές του εξωτερικού καθώς και σε συμμετοχές σε κυπριακές και ξένες τηλεοπτικές παραγωγές. Στον ελεύθερο του χρόνο σήμερα απολαμβάνει τις προπονήσεις του, το διάβασμα, την τηλεόραση στο σπίτι με μια ωραία σειρά ή ταινία, το θέατρο και τις βραδιές σινεμά που αγαπά ιδιαίτερα.
Έργα του μέχρι στιγμής στην Ελλάδα έχουν προβληθεί κυρίως μέσω φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους. Τώρα με την σειρά Famagusta θα είναι η πρώτη του τηλεοπτική προβολή στην Ελλάδα. «Υποδύομαι τον Αντρέα Σέκερη ως 20χρονο, ρόλος που σεναριακά σήμερα υποδύεται ο Γιάννης Μπέζος. Την ημέρα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο ο Αντρέας βρίσκεται στο πεδίο μάχης ενώ την ίδια στιγμή χάνει το τριών μηνών βρέφος του, καθώς η σύζυγος του προσπαθώντας να απομακρυνθεί από την Αμμόχωστο, πλήττεται από τους βομβαρδισμούς και χάνει τις αισθήσεις της. Ο ρόλος μου μπαίνει εμβόλιμα σεναριακά σε όλα τα επεισόδια όπου βλέπουμε παράλληλα πως τα γεγονότα του παρελθόντος επηρέασαν το παρόν αλλά και το μέλλον των ηρώων».
Ένα στοιχείο του χαρακτήρα που υποδύεται το οποίο του κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν ο δυναμισμός του. «Αυτό φαίνεται από το πως στέκεται δίπλα στην σύντροφό του, η οποία στιγματίστηκε μοιραία από την εξαφάνιση του μωρού τους, και πως μέσα από μια τόσο μάταιη κατάσταση κρατάει το πείσμα και την αισιοδοξία του για να συνεχίσουν μαζί και να ανακτήσουν την ζωή τους. Αυτό κατά κύριο λόγο με έφερε και πιο κοντά με τον ρόλο.
Η πρόκληση ήταν να υποδυθώ ένα άνθρωπο ο οποίος μέσα σε μια μέρα έχασε το σπίτι του, το παιδί του και όλη του την ζωή όπως την γνώριζε μέχρι εκείνη την στιγμή. Αυτός ο ρόλος με βοήθησε στο να καταλάβω έστω και σε ένα μικρό βαθμό το τι είχαν βιώσει οι δικοί μας άνθρωποι 50 χρόνια πριν. Μέσα από τα μάτια του ρόλου μου βίωσα ιστορίες και γεγονότα που άκουγα συχνά στο σπίτι μου από πολύ μικρή ηλικία, και που μέχρι σήμερα μου ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβω».
Θα μπορούσατε να μας διηγηθείτε μια ιστορία, ανάμνηση ή περιστατικό που γνωρίζετε από τον περίγυρό σας για εκείνα τα γεγονότα;
«Όπως πάρα πολλοί συμπατριώτες μου, προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων. Ο πατέρας μου ήταν από την τώρα περίκλειστη Αμμώχοστο, την ευρέως γνωστή ως πόλη φάντασμα, την Famagusta. Όταν έγινε η εισβολή ο πατέρας μου ήταν μόλις 16 χρονών. Από μικρός ζητούσα από τον πατέρα μου να μου διηγηθεί ιστορίες από την ζωή του στην Αμμόχωστο καθώς και πως βίωσε την εισβολή αλλά και την ζωή μετά τον ξεριζωμό. Δυστυχώς οι ιστορίες είναι σκληρές και βαθιά πονεμένες, κάτι που δεν μπορεί κάποιος να αντιληφθεί όσες φορές κι αν τις ακούσει.
Θυμάμαι να πηγαίνω με τον πατέρα μου στο περίφραγμα της περίκλειστης Αμμοχώστου και να τον βλέπω να δακρύζει ψάχνοντας να βρει από κάπου να δει έστω μια γωνία από το σπίτι του. Αυτές είναι εικόνες που έμειναν βαθιά χαραγμένες στο μυαλό μου.
Από τον θείο μου που βρισκόταν στο πεδίο της μάχης στην Λευκωσία ακούω ιστορίες των ημερών που μέχρι και σήμερα τον λυγίζουν καθώς τις διηγείται. Είναι πολλές οι ιστορίες που ακούω χρόνια από δικούς μου ανθρώπους που με έκαναν να διαπιστώσω ότι όσα χρόνια και αν πέρασαν ο πόνος τους παραμένει ο ίδιος σαν να μην πέρασε μια μέρα. Για αυτό τον λόγο το Famagusta είναι κι ένα πρότζεκτ το οποίο με αγγίζει όχι μόνο σε καλλιτεχνικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Θυμάμαι μόλις είχα διαβάσει τις πρώτες κιόλας δημοσιεύσεις για την δημιουργία του Famagusta είπα “επιτέλους” και σκεφτόμουν πόσο θα ήθελα να συμμετέχω κι εγώ σε αυτό το πρότζεκτ».
Σε καλλιτεχνικό επίπεδο για εκείνον η δραματική σειρά Famagusta είναι σταθμός. «Πέρα του πρότζεκτ έχω την τύχη να συνεργαστώ με σημαντικούς καλλιτέχνες που θαυμάζω και ακολουθώ χρόνια. Σε προσωπικό επίπεδο είναι οι ρίζες μου, οι ρίζες του πατέρα μου και η ιστορία του τόπου μου που δεν πρέπει ποτέ να ξεχαστεί γιατί σήμερα πέρα από κάθε άλλη φορά χρειάζεται να επισημανθεί η ανάγκη για ειρήνη και συνύπαρξη με αγάπη μεταξύ των ανθρώπων σε ολόκληρο το νησί μας και τον κόσμο γενικότερα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Βlack Doves» και «Squid Game» συνέβαλαν καθοριστικά
Χωριά ενωμένα, ποτέ νικημένα! Ποδόσφαιρο αγνό, ρομαντικό, ανόθευτο από όλη την Ελλάδα
H Κίρα Νάιτλι επιστρέφει φορμαρισμένη στον ρόλο μιας σύγχρονης κατασκόπου μιας μυστηριώδους οργάνωσης και μας χαρίζει έναν απολαυστικό τηλεοπτικό ντουέτο με τον Μπεν Γουίσοου
Οι αποθεωτικές κριτικές για τη νέα σεζόν
Το αριστούργημα του Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες έγινε τηλεοπτική σειρά κι εντυπωσιάζει
Νέα εβδομαδιαία ρεκόρ και νέα εκατομμύρια θεάσεων αθροίζονται κάτω από τον τίτλο του
Μεγάλες επιστροφές αγαπημένων τίτλων, με νέες σεζόν και καινούργια εγχειρήματα της μικρής οθόνης, μπαίνουν στη watch list της νέας χρονιάς
Η δημοφιλής σειρά τρόμου επιστρέφει τον Απρίλιο του 2025
Η νέα ριάλιτι σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα
Τρία ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία - φαινόμενο της πρώτης σεζόν
Ο απίστευτος αριθμός προβολών τις πρώτες τέσσερις ημέρες
Ο Peter Parker επιστρέφει στο σχολείο ως ένας φυσιολογικός μαθητής
Το σχολείο που απαγόρευσε τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έρχεται αντιμέτωπος με ψηφιακούς τρομοκράτες - Πότε κάνει πρεμιέρα
Ο παίκτης 456 μπαίνει ξανά στο παιχνίδι ζωής και θανάτου
Μια ειλικρενέστατη απάντηση για τη σειρά φαινόμενο που επιστρέφει στις 26 Δεκεμβρίου
To τρίτο μέρος της 6ης σεζόν αποτελείται από έξι επεισόδια
Τι δήλωσε η ηθοποιός Σανέλ Στιούαρτ
Οι χαρακτήρες, η ιδέα πίσω από την δημιουργία και η διαχρονικότητα
H σειρά αποδείχθηκε μια από τις πλέον επιτυχημένες στην ιστορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.