TV + Series

Η Mariska Hargitay αποκάλυψε ότι τη βίασε φίλος της στα 30 της

«Δοκίμασα όλους τους τρόπους που ήξερα για να ξεφύγω από αυτό», σημείωσε

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Mariska Hargitay: Αποκάλυψε ότι τη βίασε φίλος της στα 30 της - Το κείμενο που έγραψε και δημοσιεύτηκε στο People

Στην αποκάλυψη πως βιάστηκε στα 30 της από έναν άνδρα που θεωρούσε φίλο της προχώρησε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Law & Order: Special Victims Unit» Mariska Hargitay.

Η Hargitay προχώρησε στην αποκάλυψη μέσα από ένα κείμενο που έγραψε και δημοσιεύτηκε στο People.

«Δεν ήταν καθόλου σεξουαλικό. Ήταν κυριαρχία και έλεγχος. Υπερβολικός έλεγχος», έγραψε αρχικά για συνεχίσει: «Ήταν φίλος. Μετά δεν ήταν. Δοκίμασα όλους τους τρόπους που ήξερα για να ξεφύγω από αυτό. Προσπάθησα να κάνω αστεία, να γίνω γοητευτική, να βάλω ένα όριο, να χρησιμοποιήσω τη λογική, να πω όχι. Με άρπαξε από τα χέρια και με κράτησε κάτω. Είχα τρομοκρατηθεί. Δεν ήθελα όλο αυτό να μετατραπεί σε βία. Τώρα ξέρω ότι ήταν ήδη σεξουαλική βία, αλλά φοβόμουν ότι θα με χτυπούσε. Είχα παγώσει, είναι μια συνηθισμένη αντίδραση όταν δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγεις. Προσπάθησα να βγω από το σώμα μου», συμπλήρωσε η Hargitay.

Όπως παραδέχτηκε, επιχείρησε να «θάψει» στο πίσω μέρος του μυαλού της τον βιασμό που υπέστη, ώστε να μπορέσει να «ξεπεράσει» το τραύμα.

«Δεν συνέβη ποτέ. Τώρα τιμώ αυτό το κομμάτι. Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω για να επιβιώσω». Μάλιστα, γνωστοποίησε πως είπε ακόμη και στον σύζυγό της, Peter Hermann, ότι «δεν ήταν βιασμός» επειδή γνώριζε τον δράστη.

«Τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν μέσα μου και συζητούσα το θέμα με τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Ήταν οι πρώτοι που το αποκάλεσαν βιασμό. Ήταν ευγενικοί και προσεκτικοί, αλλά το ότι το ονόμασαν βιασμό ήταν σημαντικό», εξήγησε.