TV + Series

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο Αντρέ Μπράουερ

Είχε γίνει ευρύτερα γνωστός ως captain Raymond Holt στο Brooklyn Nine-Nine

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Αντρέ Μπράουερ: Πέθανε σε ηλικία 61 ετών - Είχε γίνει ευρύτερα γνωστός ως captain Raymond Holt στο Brooklyn Nine-Nine

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Αντρέ Μπράουερ, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς Brooklyn Nine – Nine.

Όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του, ο Μπράουερ έφυγε από την ζωή την Δευτέρα μετά από σύντομη περιπέτεια υγείας.

Ο Μπράουερ έγινε ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του ως Captain Raymond Holt στη σειρά Brooklyn Nine-Nine και τον ντετέκτιβ Frank Pembleton στο Homicide: Life on the Street. Για την τελευταία, μάλιστα, το 1998 βραβεύθηκε με βραβείο Emmy.

Για τον ρόλο του ως Captain Raymond Holt στην κωμική σειρά Brooklyn Nine-Nine, κέρδισε δύο Critics Choice Awards για β΄ανδρικό ρόλο και τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy.

Γεννημένος το 1962, ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς του, έκανε θεατρικές σπουδές με υποτροφία στο Stanford και μαθήματα υποκριτικής στη Juilliard School for drama.

Ο πρώτος κινηματογραφικός του ρόλος ήταν στην ταινία του 1989 Glory στην οποία υποδύθηκε έναν στρατιώτη στα πρώτα αφροαμερικανικά συντάγματα του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου.

Συνολικά στην καριέρα του ο Μπράουερ, ο οποίος συχνά υποδυόταν ρόλους στρατιωτικού ή αστυνομικού, ήταν υποψήφιος 11 φορές για Emmy.