TV + Series

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο Αντρέ Μπράουερ

Είχε γίνει ευρύτερα γνωστός ως captain Raymond Holt στο Brooklyn Nine-Nine

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο Αντρέ Μπράουερ
Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο Αντρέ Μπράουερ © IMDB

Αντρέ Μπράουερ: Πέθανε σε ηλικία 61 ετών - Είχε γίνει ευρύτερα γνωστός ως captain Raymond Holt στο Brooklyn Nine-Nine

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Αντρέ Μπράουερ, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς Brooklyn Nine – Nine.

Όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του, ο Μπράουερ έφυγε από την ζωή την Δευτέρα μετά από σύντομη περιπέτεια υγείας.

Ο Μπράουερ έγινε ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του ως Captain Raymond Holt στη σειρά Brooklyn Nine-Nine και τον ντετέκτιβ Frank Pembleton στο Homicide: Life on the Street. Για την τελευταία, μάλιστα, το 1998 βραβεύθηκε με βραβείο Emmy.

Για τον ρόλο του ως Captain Raymond Holt στην κωμική σειρά Brooklyn Nine-Nine, κέρδισε δύο Critics Choice Awards για β΄ανδρικό ρόλο και τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy.

Γεννημένος το 1962, ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς του, έκανε θεατρικές σπουδές με υποτροφία στο Stanford και μαθήματα υποκριτικής στη Juilliard School for drama.

Ο πρώτος κινηματογραφικός του ρόλος ήταν στην ταινία του 1989 Glory στην οποία υποδύθηκε έναν στρατιώτη στα πρώτα αφροαμερικανικά συντάγματα του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου.

Συνολικά στην καριέρα του ο Μπράουερ, ο οποίος συχνά υποδυόταν ρόλους στρατιωτικού ή αστυνομικού, ήταν υποψήφιος 11 φορές για Emmy.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.