TV + Series

Η κοινή δήλωση των «Friends» για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι: «Είμαστε οικογένεια»

Οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ αποτίουν φόρο τιμής στον «Τσάντλερ»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To καστ της σειράς «Τα Φιλαράκια»
To καστ της σειράς «Τα Φιλαράκια» © Facebook/Friends

Μάθιου Πέρι: Η ανακοίνωση των συμπρωταγωνιστών του από τα «Φιλαράκια» για τον θάνατό του

Κοινή ανακοίνωση για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) εξέδωσαν οι συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια» Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια», αναφέρουν οι «Ρέιτσελ», «Μόνικα», «Φοίβη», «Τζόι» και «Ρος» για τον «Τσάντλερ» από την αγαπημένη σειρά.

Και συμπληρώνουν στη δήλωσή τους στο περιοδικό People: «Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Μάτι, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».

Το «αντίο» από τους δημιουργούς των «Friends»

Οι συνδημιουργοί του «Friends» Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν και ο εκτελεστικός παραγωγός Κέβιν Μπράιτ εξέδωσαν επίσης δήλωση προς τιμήν του Πέρι, την οποία κλείνουν στο στιλ των τίτλων των επεισοδίων της σειράς: «Αυτό είναι πραγματικά "Αυτό που οι καρδιές μας ράγισαν"».

Μεταξύ άλλων, ανέφεραν ότι: «Είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά, βαθιά λυπημένοι για τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου. Φαίνεται ακόμα αδύνατο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αισθανόμαστε ευλογημένοι που τον είχαμε ως μέρος της ζωής μας».

Μια φωτογραφία του Μάθιου Πέρι κοινοποιήθηκε επίσης στον λογαριασμό των «Friends» στο Instagram, μαζί με ένα μήνυμα που περιγράφει τον αείμνηστο ηθοποιό ως «ένα αληθινό δώρο για όλους μας».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.