TV + Series

H Δήμητρα Παπαδοπούλου διαφωνεί με το κόψιμο των σκηνών του Πέτρου Φιλιππίδη από τους «Απαράδεκτους»

Ο ηθοποιός είχε πάρει μέρος σε επεισόδια της σειράς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παπαδοπούλου: "Οι σκηνές με τον Φιλιππίδη στους Απαράδεκτους δεν έπρεπε να κοπούν"
Απαράδεκτοι © screenshot/youtube

Παπαδοπούλου: Οι σκηνές με τον Φιλιππίδη στους «Απαράδεκτους» δεν έπρεπε να κοπούν.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αναφέρθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στις σκηνές των «Απαράδεκτων» και του Πέτρου Φιλιππίδη, για τις οποίες πολλοί υποστήριξαν ότι έπρεπε να κοπούν μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε υποθέσεις κακοποιήσεων και βιασμών.

«Δεν έπρεπε να κοπούν οι σκηνές με τον Πέτρο Φιλιππίδη στους Απαράδεκτους. Ήταν, είναι -δεν ξέρω ποιο ρήμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε- σπουδαίος κωμικός ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε δράση του».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην επιλογή του όρου για την περιγραφή του κινήματος σημειώνοντας πως «Το Metoo είναι ένα κίνημα που έπρεπε να έρθει. Διαφωνώ πάρα πολύ με τη λέξη. Έχουμε πολύ ωραίες λέξεις. Ιδανικά θα ήθελα να έχουμε μια δική μας αλλά αυτό είναι δική μου ιδιομορφία. Κάποια στιγμή το πράγμα παρεκτράπηκε. Έπρεπε να μπει ένα μέτρο. Έχουμε μια ακρότητα σε σχέση με την αντιμετώπιση του φαινομένου». 

Υπενθυμίζεται ότι η επαναπροβολή της σειράς «Οι Απαράδεκτοι», έγινε τις ημέρες των γιορτών, με τα εορταστικά επεισόδια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Αν και στα εορταστικά επεισόδια, όπως και στο επεισόδιο νο2, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε συμμετοχή αυτά προβλήθηκαν κανονικά. Υπήρχαν οι φήμες, αλλά και κάποιες αποφάσεις από πλευράς τηλεοπτικών σταθμών, να μην προβάλλονται επεισόδια και σειρές με τον γνωστό ηθοποιό που είναι κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση, ωστόσο, φαίνεται πως οι σκηνές των συγκεκριμένων επεισοδίων δεν κρίθηκαν ικανές να προκαλέσουν τους τηλεθεατές.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει με το επεισόδιο Νο4. Σε αυτό, ο «αστυνομικός» Πέτρος Φιλιππίδης είχε περισσότερη παρουσία οπότε οι ιθύνοντες του Mega αποφάσισαν να μην προβληθεί το επεισόδιο και να πάνε κατευθείαν στο επεισόδιο Νο5.

 

Οι Απαράδεκτοι - Το έργο της αστυνομίας (Φιλιππίδης)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.