TV + Series

Resident Evil: Ακυρώθηκε η δεύτερη σεζόν μετά τις κακές κριτικές

Κάποιοι μιλούσαν για τη χειρότερη σειρά του Netflix

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Resident Evil: Aκυρώθηκε η δεύτερη σεζόν
Resident Evil © Νetflix

Resident Evil: Το Netflix ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν.   

Το Netflix αποφάσισε να μην παραγγείλει δεύτερη σεζόν του «Resident Evil«, της σειράς δράσης τρόμου που βασίζεται χαλαρά στο δημοφιλές franchise βιντεοπαιχνιδιών. Η είδηση, η οποία έρχεται ενάμιση μήνα μετά την κυκλοφορία της σειράς στις 14 Ιουλίου, δεν αποτελεί απόλυτη έκπληξη, καθώς η σειρά δεν είχε ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία στο Top 10 του Netflix και το κόστος έναντι της τηλεθέασης είναι το κύριο κριτήριο ανανέωσης του streamer.

Η σειρά διαδραματίζεται σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους στο επίκεντρο όμως είναι η οικογένεια του Albert Wesker γνωστός σε πολλούς από τα παιχνίδια. Στο παρόν βλέπουμε την μια του κόρη την Jade να προσπαθεί να επιβιώσει σε μια καταστραμμένη γη που την κυριαρχούν οι νεκροί. Σαν μεγαλοφυΐα προσπαθεί να βρει λύση στον ιό ελπίζοντας πως αν τα ζόμπι αποκτήσουν νοημοσύνη μια μετάλλαξη του ιού θα βοηθήσει στην συμβίωση της ανθρωπότητας με τον T-virus. Παράλληλα στο κατώφλι της είναι η Umbrella που την ψάχνει για τους δικούς της λόγους. Η Jade θα έρθει αντιμέτωπη σε κάποιες ακραίες συνθήκες τις οποίες τις περισσότερες φορές μόνη της έχει προκαλέσει στην προσπάθεια της για το γενικό καλό.

Το «Resident Evil» έκανε ντεμπούτο στο Νο. 2 με 72,7 εκατομμύρια ώρες προβολής, εν μέρει στη σκιά της μεγάλης επιτυχίας του είδους «Stranger Things», που κυκλοφόρησε την ίδια περίοδο. Όμως, δεν έφερε τη μεγάλη άνοδο της 2ης εβδομάδας που θα ήθελε κανείς να δει για μια νέα σειρά συγκεντρώνοντας 73,3 εκατ. ώρες προβολής τη δεύτερη εβδομάδα για το Νο. 3, πριν πέσει απότομα και βγει από το Top 10 μετά από μόλις τρεις εβδομάδες. Η τελευταία ενσάρκωση του Resident Evil κατέγραψε επίσης ένα απογοητευτικό 55% από τους κριτικούς στο Rotten Tomatoes και ένα 27% στο κοινό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.