TV + Series

Ο Φρανκ Λανγκέλα εκτός της σειράς «The Fall of the House of Usher» του Netflix

Τα γυρίσματα, τα οποία είχα έχουν ήδη ξεκινήσει, φαίνεται πως θα αρχίσουν και πάλι από την αρχή

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Φράνκ Λανγκέλα κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, συμπεριλαμβανομένου κι ενός ανάρμοστου σχολίου στο σετ σε μια γυναίκα ηθοποιό.

Σύμφωνα με άρθρο του Entertainment Weekly o Φρανκ Λανγκέλα, ο οποίος ηγείται ενός εξαιρετικού καστ καθώς πρωταγωνιστεί στον ρόλο του δυναμικού πατριάρχη του οίκου των Ασερ, τον Ρόντερικ Ασερ, απολύθηκε από την σειρά μετά από ανάρμοστη συμπεριφορά που είχε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο 84χρονος ηθοποιός κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, συμπεριλαμβανομένου κι ενός ανάρμοστου σχολίου στο σετ σε μια γυναίκα ηθοποιό, κάτι που προκάλεσε την έρευνα.

Τα γυρίσματα της σειράς ήδη βρίσκονται στη μέση και από ό,τι φαίνεται ο Λανγκέλα θα αντικατασταθεί και οι σκηνές στις οποίες εμφανίζεται θα ξαναγυριστούν από την αρχή. 

H ταινία «The Fall of the House of Usher», η μικρή ιστορία γεμάτη συμβολισμούς του Εντγκαρ Αλαν Πόε την οποία δημοσίευσε στην ανθολογία του «Tales of the Grotesque and Arabesque» το 1840, γυρίζεται για λογαριασμό του Netflix.

Στην σειρά επίσης πρωταγωνιστούν και η Κάρλα Γκουγκίνο, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει και στα δυο μέρη της ανθολογίας του Φλάναγκαν «The Haunting», σε έναν άγνωστο ρόλο μέχρι στιγμής, η Μαίρη ΜακΝτόνελ στον ρόλο της δίδυμης αδερφής του Ρόντερικ, ο Καρλ Λάμπλι στον ρόλο του Σ. Ογκούστ Ντουπέν και ο Μαρκ Χάμιλ σε έναν επίσης άγνωστο ρόλο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ