TV + Series

Τι παίζει στην τηλεόραση αυτή την εβδομάδα | 13-19 Μαΐου

Οι τηλεοπτικές σειρές, οι ταινίες κι οι εκπομπές που θα μας καθηλώσουν

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 784
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
42°C - COSMOTE TV
42°C - COSMOTE TV

Τι θα δούμε στην τηλεόραση την εβδομάδα 13-19 Μαΐου - Οι καλύτερες σειρές, ταινίες και εκπομπές.

«42°C» Πρεμιέρα αύριο, Παρασκευή, για τη νέα ελληνική σειρά παραγωγής COSMOTE TV «42°C» στις 20.00 στο Cosmote Series Marathon HD με όλα τα επεισόδια back-2-back. Μια οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία ενός νησιού κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας. Η μέρα του θανάτου της είναι η μέρα επιστροφής της αδελφής της Λένας (Νatalia Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν: η αδερφή της βρίσκεται νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς, η Λένα θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της και με καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν. Πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Λούλης, η Κατερίνα Λέχου, η Έμιλυ Κολιανδρή, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο Theo Alexander και η Μπέτυ Αποστόλου. 


«Έρωτας, θάνατος και ρομπότ» Από τις άγριες περιπέτειες σε απομακρυσμένους πλανήτες έως τις ανατριχιαστικές συναντήσεις στη Γη, η βραβευμένη με Emmy ανθολογία επιστρέφει με νέες προκλητικές ιστορίες, από αύριο Παρασκευή 14 Μαΐου, στο Netflix.

Έρωτας, θάνατος και ρομπότ - Netflix
Έρωτας, θάνατος και ρομπότ - Netflix


«Ηλεκτροκινούμενες αντίκες» Με αφετηρία τον προβληματισμό για τις κλιματικές αλλαγές και τις εκπομπές ρύπων στην ατμόσφαιρα, μια ομάδα ευφυών μηχανικών αξιοποιεί την πιο εξελιγμένη τεχνολογία και τα μηχανολογικά επιτεύγματα για να αποκαταστήσει, να ξανακατασκευάσει και να μετατρέψει διάσημα κλασικά οχήματα σε μοναδικά ηλεκτροκινούμενα αυτοκίνητα για τις μελλοντικές γενιές, στη σειρά του Viasat Explore που κάνει πρεμιέρα αύριο στις 22:45 μέσω της Cosmote TV.

Ηλεκτροκινούμενες αντίκες - Cosmote TV
Ηλεκτροκινούμενες αντίκες - Cosmote TV


«Pursuit of Love» Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της ηθοποιού Έμιλι Μόρτιμερ (Match Point, Hugo, Mary Poppins Returns), «Pursuit of Love», είναι μια δραματική σειρά εποχής 3 επεισοδίων του BBC, που επικεντρώνεται σε διαχρονικά θέματα, όπως η αγάπη, ο έρωτας, η φιλία και η προδοσία. Τοποθετημένη χρονικά την περίοδο του Μεσοπολέμου, η σειρά παρουσιάζει πώς δύο νεαρές βρετανίδες αριστοκράτισσες, συγγενείς μεταξύ τους και στενές φίλες, δοκιμάζουν τα όρια της φιλίας τους, ενώ προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους. Η σειρά, που βασίζεται στο πρώτο βιβλίο της ομώνυμης μυθιστορηματικής τριλογίας της Νάνσι Μίτφορντ, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 16 Μαΐου στις 23.00, στο COSMOTE SERIES HD. Παίζουν: Λίλι Τζέιμς, Έμιλι Μπίτσαμ και Ντόμινικ Γουέστ.

Pursuit of Love - Cosmote Series HD
Pursuit of Love - Cosmote Series HD


«Chernobyl» Βασισμένο στη χειρότερη πυρηνική καταστροφή στην ιστορία της ανθρωπότητας, την έκρηξη στον πυρηνικό αντιδραστήρα «νούμερο 4» του πυρηνικού εργοστασίου του Τσερνόμπιλ στις 26 Απριλίου του 1986 στην ουκρανική πόλη Πρίπιατ, η σειρά φαινόμενο έχει γίνει viral καθώς βρίσκεται στο νούμερο 1 στην τηλεοπτική κατάταξη όλων των εποχών του IMDb αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από τον Τύπο. Η σειρά του HBO «Chernobyl» είναι διαθέσιμη στην on Demand υπηρεσία του Vodafone TV

Chernobyl - Vodafone TV
Chernobyl - Vodafone TV


«Η Μάχη της Κρήτης» Ο θρύλος του αγώνα του κρητικού λαού και των συμμαχιών δυνάμεων ζωντανεύει επί της οθόνης, μέσα από ανέκδοτες έως τώρα μαρτυρίες, αρχειακό υλικό και σύγχρονες γραφικές αναπαραστάσεις, στη σειρά ντοκιμαντέρ «“Επιχείρηση Ερμής” - Η Μάχη της Κρήτης» του Cosmote History HD από την Τετάρτη 19 Μαΐου, στις 22:00. Προϊόν εκτενούς έρευνας και δεκάδων συνεντεύξεων σε Κρήτη, Αθήνα και Λονδίνο, η σειρά «φωτίζει» τα γεγονότα της Μάχης από την ελληνική πλευρά, χωρίς να παραβλέπει το ρόλο των συμμαχικών δυνάμεων και τη γερμανική οπτική. Την αφήγηση ζωντανεύουν μαρτυρίες Ελλήνων, Συμμάχων και Γερμανών στρατιωτών, που έλαβαν μέρος στη Μάχη, καθώς και αφηγήσεις αυτοπτών μαρτύρων, που ως μικρά παιδιά τότε, βρέθηκαν στη δίνη του πολέμου. Τα γεγονότα τεκμηριώνουν στρατιωτικοί αναλυτές και διεθνούς φήμης ιστορικοί.

Η Μάχη της Κρήτης - Cosmote History HD
Η Μάχη της Κρήτης - Cosmote History HD

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.