- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
«The Crown»: Η Ντεμπίκι και ο φόβος για τον ρόλο της Νταϊάνα
«Είμαι συγκλονισμένη, τρομοκρατημένη και ενθουσιασμένη. Ανυπομονώ να ξεκινήσω»
![62224-137655.jpg 62224-137655.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/62224-137655.jpg)
![Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2021/02/09/debicki_1.jpg)
Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι δηλώνει «τρομοκρατημένη» που θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο «The Crown».
«Τρομοκρατημένη» δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι για τον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, την οποία και θα υποδυθεί στους δύο τελευταίους κύκλους του «The Crown».
«Το πνεύμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τα λόγια της και οι πράξεις της ζουν στις καρδιές τόσων πολλών. Είναι αληθινό προνόμιο και τιμή μου να συμμετέχω σε αυτήν την έξοχη σειρά, η οποία με έχει καθηλώσει απολύτως από το πρώτο επεισόδιο» ανέφερε η Ντέμπικι σε δήλωσή της.
Ωστόσο παραδέχτηκε ότι είναι «τρομοκρατημένη» που θα υποδυθεί ένα σύμβολο της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου. «Είναι ένας ονειρικός ρόλος. Είναι τόσο αξιοθαύμαστη ανθρώπινη ύπαρξη και εξακολουθεί να ζει στις καρδιές τόσων ανθρώπων» τόνισε σε δηλώσεις στην εφημερίδα Mirror. «Είμαι συγκλονισμένη, τρομοκρατημένη και ενθουσιασμένη. Ανυπομονώ να ξεκινήσω» πρόσθεσε.
«Είναι σαν ένα σύμβολο — σαν ένα μαγικό άτομο» είπε η ηθοποιός στο περιοδικό Gotham. «Αρχίζω να καταλαβαίνω πιο καλά πώς υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει πολύ βαθιά στη συλλογική συνείδηση» σημείωσε. «Θυμάμαι να βλέπω το πρόσωπό της στα περιοδικά. Η μητέρα μου την ήξερε περισσότερο, όπως νομίζω πολλές γυναίκες κοντά στην ηλικία της. Την παρακολουθούσε πολύ στενά γιατί αντιπροσώπευε κάτι εξαιρετικά ανθρώπινο και εξαιρετικά συμβολικό» τόνισε.
Το 2020, το Hollywood Reporter επιβεβαίωσε ότι η πλοκή της σειράς θα ολοκληρωθεί στη δεκαετία του 2000, αλλά είναι άγνωστο πώς ακριβώς πώς θα κατανεμηθεί ο χρόνος μεταξύ του πέμπτου και έκτου κύκλου. Προς το παρόν είναι επίσης άγνωστο πόσο μεγάλος θα είναι ο ρόλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα στις επόμενες σεζόν, καθώς απεβίωσε τραγικά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Αύγουστο του 1997.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για πρώτη φορά στο φως μηνύματα, βίντεο και αποσπάσματα από το προσωπικό ημερολόγιο της 22χρονης
Ο καθρέφτης της πραγματικότητας και η δύναμη της αφήγησης
Tο spin off του Karate Kid οδεύει παράλληλα προς ολοκλήρωση
Τα γυρίσματα ξεκινούν την άνοιξη στα Shepperton Studios στο Ηνωμένο Βασίλειο
Στις 27 Μαΐου το πολυαναμενόμενο φινάλε
Η σειρά του HBO ετοιμάζεται για παραγωγή - Όλες οι νέες πληροφορίες
«Το μήλο δεν πέφτει μακριά από τη μηλιά» - Η ανάρτηση του σταρ για την πρεμιέρα της 3ης σεζόν
H ιστορία αγάπης τους μέσα από pixels και κινηματογραφικά καρέ
Το αγαπημένο sci - fi ψυχολογικό θρίλερ επέστρεψε μετά από τρία χρόνια και μας δίνει καθηλωτικά ραντεβού κάθε Παρασκευή στις οθόνες του Apple TV+
Η Ζεντάγια επιστρέφει στο ρόλο που της χάρισε δύο βραβεία Emmy
Η δυναμική κυνηγός βρικολάκων επιστρέφει δριμύτερη
Οι αναγνώστες μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επέλεξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Δείτε το αποτέλεσμα.
Οι αναγνώστες μας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, επέλεξαν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια. Δείτε το αποτέλεσμα.
Άλλο ένα διαμαντάκι στην ελληνική πλατφόρμα streaming
Τι δήλωσε για το ντοκιμαντέρ που μιλάει για την «ασθένειά» της
Θα περιλαμβάνει τόσο αθλητικό όσο και ειδησεογραφικό περιεχόμενο
Πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου
Στο καστ και οι Τίμοθι Όλιφαντ, Ανέτ Μπένινγκ - Η Ρις Γουίδερσπουν στην παραγωγή
Squid Game, Stranger Things, Emily in Paris και άλλα πολλά
Αμφότεροι ήταν συμπρωταγωνιστές στην σειρά «Cheers»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.