TV + Series

Φιλαράκια: πόσο καλά ξέρεις την παρέα του Central Perk?

Κουίζ για σχετικά δυνατούς λύτες

114980-643438.jpg
Ελίζα Συναδινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
127650-287638.jpg

Το Σεπτέμβρη που μας πέρασε το Hollywood Reporter ζήτησε απ’τους ανθρώπους που δουλεύουν στο Hollywood, εκεί που γίνονται όλα, να ψηφίσουν ποια είναι η αγαπημένη τους σειρά όλων των εποχών. Όχι ποια θεωρούν καλύτερη, πιο καλογυρισμένη, ή οτιδήποτε άλλο. Ποια είναι αυτή που έχει κλέψει την καρδιά τους και θα είναι πάντα η αγαπημένη τους.

Μαντέψτε τι ψήφισαν.

12 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο των Friends, της σειράς που έκανε 52 εκατομμύρια τηλεθεατές να δακρύσουν επειδή οι ήρωες στο τελευταίο επεισόδιο πήγαν για …καφέ, οι δημιουργοί αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος είναι ακόμα τρελός και παλαβός με αυτή την παρέα των 6. ‘Θα έλεγε κανείς ότι θα θεωρούσε (το κοινό) αυτή την τηλεόραση παλιά, κουρασμένη’ (David Crane, εκ των συγγραφέων).

Μόνο κουρασμένη δεν είναι αυτή η σειρά. Και το λένε όλοι.

Από την Τέιλορ Σουίφτ μέχρι τα σημερινά μιλένιαλς, από τις μικρές μου αδερφές που όταν προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο ήταν 7 χρονών μέχρι τους σκηνοθέτες και παραγωγούς του Hollywood.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 12 ετών απ’την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς στις 6 Μαϊου του 2004, φτιάξαμε αυτό το κουίζ για να μάθεις αν τα θυμάσαι ή πρέπει να πας για τον όγδοο Friends μαραθώνιο αυτό το Σ/Κ. Should we get some coffee?

 Η λίστα με τις 10 σειρές που ψηφίστηκαν απ΄το Hollywood:

10. The Simpsons

9. Mad Men

8. I Love Lucy

7. Saturday Night Live

6. The Sopranos

5. Seinfeld

4. Game of Thrones

3.The X-Files

2. Breaking Bad

1. Friends

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.