TV + Series

Καλοί, κακοί, όλοι οι ήρωες του Game of Thrones στο πλευρό των προσφύγων (video)

HBO, IRC και το καστ ζητούν δωρεές για τους Σύρους πρόσφυγες, ενώ οι φαν κερδίζουν ταξίδι στο Λος Άντζελες για την πρεμιέρα της 6ης σεζόν

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
123298-276439.jpg

Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones, η εταιρεία παραγωγής ΗΒΟ και η Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης (IRC) απευθύνουν έκκληση προς τους εκατομμύρια φίλους της σειράς να συνδράμουν σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων που θα διατεθούν σε πρόσφυγες από τον πόλεμο της Συρίας.

Η μη κυβερνητική, Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης (IRC) ανακοίνωσε την προσπάθεια, με τον τίτλο #RealmtotheRescue, την Κυριακή, με μια ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο YouTube. Οι πρωταγωνιστές, καλοί ή κακοί , παρουσιάζουν στο βίντεο το έργο του IRC και ζητούν τον οβολό των φαν.

«Σε όλο τον κόσμο, βίαιες συγκρούσεις αναγκάζουν εκατομμύρια ανθρώπους να εγκαταλείψουν σπίτια και πατρίδα. Αυτές οι οικογένειες προσφύγων – παιδιά, γυναίκες, άντρες – αγωνίζονται για την επιβίωση. Δεν πρέπει να είναι μόνοι τους σε αυτόν των αγώνα. Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι υψίστης σημασίας να ενώσουμε τις δυνάμεις και να τους βοηθήσουμε. Συμμετέχοντας στην εκστρατεία του GOT και του IRC μπορείτε να κάντε τη διάφορά», αναφέρει η ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας #RealmtotheRescue.

Now more than ever, we must come together support Syrian refugees. Join us. Rescue has no boundaries. #RealmToTheRescue -------------- #GameofThrones #JohnBradleyWest #HannahMurray

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης International Rescue Committee (@theirc) στις Μάρ 14, 2016, 6:37μμ PDT

Η «καλή πράξη» έχει και αντάλλαγμα. Οι θαυμαστές μπορούν να κερδίσουν ένα ταξίδι για να παρακολουθήσουν από κοντά την πρεμιέρα της 6ης σεζόν της σειράς στο Λος Άντζελες.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τρέιλερ της σειράς, που σημείωσε πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες. Οι διαφημίσεις θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο και θα παίζονται σε όλη τη διάρκεια της σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου, σύμφωνα με τους New York Times. Στόχος είναι η συγκέντρωση ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

We're so proud to announce our official partnership with @hbo and the cast of @gameofthrones to support Syrian refugees at this critical time. As the Syria crisis reaches its 5th anniversary, you can join us in making a real difference in the lives of refugees. Visit Rescue.org/GameOfThrones to watch the launch video, find out how you can support IRC and enter a chance to go to the Los Angeles premiere and VIP after-party of #GameofThrones season 6 (while still benefitting IRC!). Stay tuned for much more.... #RealmToTheRescue

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης International Rescue Committee (@theirc) στις Μάρ 14, 2016, 6:23μμ PDT

Η Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης βοηθά όσους πλήττονται από ανθρωπιστικές κρίσεις σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρεμιέρα σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική, στα κανάλια Novacinema την Κυριακή 24 Απριλίου στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα. Κι αν δε θέλετε να ξενυχτίσετε μπορείτε με τη νέα λειτουργία εγγραφής να την γράψετε και να την δείτε όποτε εσείς θέλετε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.