TV + Series

Τα Χριστούγεννα του Μπιλ Μάρεϊ

Η Netflix έκπληξη του αγαπημένου ηθοποιού με σελέμπριτι φίλους (video)

Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έχει ερμηνεύσει τον πιο μεταμοντέρνο Σκρουτζ στην προχωρημένη βερσιόν της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» του Ντίκενς, το απολαυστικό «Πάρτι Φαντασμάτων». Έχει αφήσει το ερμηνευτικό του στίγμα από τα «Ghostbusters» μέχρι το «Χαμένοι στη Μετάφραση». Έχει να λέει πως υπήρξε φίλος του Χάντερ Τόμσον.

image

Ο αγαπημένος ηθοποιός ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα. Ο Μπιλ Μάρεϊ παρουσιάζει το πιο χαριτωμένο ρεβεγιόν μαζί με διάσημους φίλους και προσκεκλημένους. Το «A Verry Murray Christmas» έρχεται με τη σκηνοθετική υπογραφή της Σοφία Κόπολα, που είχε και την ιδέα, στο Netflix και υπόσχεται πολλά.

image

Τζορτζ Κλούνεϊ, Μάιλι Σάιρους, Πολ Σάφερ και Κρις Ροκ είναι μερικοί από τους σελέμπριτι που θα μας ευχηθούν «Καλά Χριστούγεννα» με τον τρόπο τους. Σε αντίθεση με τα κιτς εγχώρια τηλερεβεγιόν, υπάρχουν έξυπνες ιδέες που ζωντανεύουν με στιλ την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

image

Γυρισμένο στο διάσημο ξενοδοχείο «Carlyle» της Νέας Υόρκης, το στόρι θέλει τον Μπιλ Μάρεϊ να παίζει τον εαυτό του και να προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τις καιρικές αναποδιές που θα του χαλάσουν το βαριετέ σόου που ετοιμάζει.

image

Το «θαύμα των Χριστουγέννων» όμως θα έχει άλλα σχέδια. Πάρτε μια μικρή γεύση από το πρώτο τρέιλερ και συντονιστείτε στο Netflix στις 4 Δεκεμβρίου που έχει πρεμιέρα.