Τεχνολογια - Επιστημη

Amazon: Τηλεργασία τέλος - Γυρίστε στα γραφεία σας

Τι αναφέρει το σημείωμα που εστάλη στους εργαζόμενους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Amazon: Τηλεργασία τέλος - Γυρίστε στα γραφεία σας - Τι αναφέρει το σημείωμα που εστάλη στους εργαζόμενους

Τέλος στην τηλεργασία βάζει η Amazon, ζητώντας από τους υπαλλήλους της να επιστρέψουν στο γραφείο, από όπου θα πρέπει να εργάζονται πέντε ημέρες την εβδομάδα. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Άντι Τζέισι, σε σημείωμά του προς τους εργαζόμενους αναφέρει: «Αποφασίσαμε ότι θα επιστρέψουμε στο γραφείο με τον τρόπο που ήμασταν πριν από την έναρξη του COVID. Όταν κοιτάζουμε πίσω τα τελευταία πέντε χρόνια, συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι τα πλεονεκτήματα της κοινής παρουσίας στο γραφείο είναι σημαντικά».

Πριν από αυτό το σημείωμα για το τέλος της τηλεργασίας, η Amazon ζητούσε από τους υπαλλήλους της να βρίσκονται στο γραφείο τρεις ημέρες την εβδομάδα. Πάντως, σύμφωνα με το σημείωμα, οι εργαζόμενοι της Amazon μπορούν να επικαλεστούν «ελαφρυντικές περιστάσεις» ή να ζητήσουν εξαιρέσεις από την ανώτερη ηγεσία. «Αν μη τι άλλο, οι τελευταίοι 15 μήνες που βρισκόμαστε ξανά στο γραφείο τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα έχουν ενισχύσει την πεποίθησή μας για τα οφέλη», αναφερόταν ακόμη στο σημείωμα, ενώ γινόταν λόγος για βελτίωση της συνεργασίας και της σύνδεσης μεταξύ των ομάδων και τη δυνατότητα «ενίσχυσης της κουλτούρας μας».

Διαβάστε επίσης  → Τζεφ Μπέζος: Έτσι προσλαμβάνει τα στελέχη της Amazon