Τεχνολογια - Επιστημη

TikTok: Η νέα λειτουργία που πρόσθεσε για τους χρήστες

Group chats μέχρι και 32 άτομα ταυτόχρονα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

TikTok: Η νέα λειτουργία που πρόσθεσε για τους χρήστες - Group chats μέχρι και 32 άτομα ταυτόχρονα

Η νέα λειτουργία του TikTok θα επιτρέπει στους χρήστες των group chats να επικοινωνούν μέχρι και με 32 άτομα ταυτόχρονα μέσα από την εφαρμογή.

H νέα προσθήκη του TikTok απευθύνεται σε χρήστες ηλικίας 16 ετών και άνω, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μοιράζονται βίντεο και μηνύματα απευθείας με φίλους και συγγενείς, χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν σε κάποια διαφορετική πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων.

Πώς ενεργοποιείται η νέα λειτουργία του TikTok

Η λειτουργία ενεργοποιείται πατώντας το κουμπί Inbox, έπειτα το Chat και επιλέγοντας τις επιθυμητές επαφές για να ξεκινήσει μια ομαδική συνομιλία. Ωστόσο, μόνο όσοι προσκαλούνται από κοινούς followers μπορούν να συμμετάσχουν και οι χρήστες με περιορισμένες ρυθμίσεις μηνυμάτων δεν θα λαμβάνουν προσκλήσεις για ομαδικές συνομιλίες.

Παρόλο που το TikTok άργησε σχετικά να προσθέσει τα group chats, η νέα αυτή λειτουργία αναμένεται να βελτιώσει την επικοινωνία εντός της εφαρμογής, μειώνοντας την ανάγκη για εξωτερικές πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Messenger ή το WhatsApp. Ο στόχος είναι απλός και ξεκάθαρος: Το TikTok θέλει να κρατήσει τους χρήστες «κλειδωμένους» στο οικοσύστημά του, αφού με το άνοιγμα κάποιας άλλης εφαρμογής ένας χρήστης μπορεί να μην επιστρέψει άμεσα ξανά στο TikTok.