Τεχνολογια - Επιστημη

Η ανανεωμένη σειρά Galaxy Z αποτελεί το επόμενο βήμα του Galaxy AI

Το design και οι επιδόσεις του «μέλλοντος» στο «σήμερα»

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Samsung
©FREEPIK

Samsung Galaxy Z: Τα νέα προϊόντα της σειράς αποτελούν το τεχνολογικό "next step to the future"

Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται, γιατί να μένεις πίσω; Η νέα τεχνολογική εποχή με πρωταγωνιστή το Galaxy AI, σου παρέχει πολλές εξελιγμένες δυνατότητες θέασης, τεχνολογικής δημιουργικότητας, εικόνας και ήχου. Γιατί να μη γίνεις κι εσύ ένα κομμάτι της εξέλιξης;

Η κομψή σχεδίαση και η ευκολία της λεπτότητας στο κράτημα αποτελούν τα πρώτα χαρακτηριστικά που μαγνητίζουν στη νέα σειρά Galaxy Z, από τη Samsung και σε κάνουν να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια και τα χέρια σου από πάνω της. Αν οι συγκρούσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τη σειρά Galaxy Z, την πιο ανθεκτική σειρά μέχρι σήμερα, τόσο στο κομμάτι της βασικής κατασκευής της με τον μεντεσέ διπλής ράγας και την ενισχυμένη πτυσσόμενη άκρη Folding Edge όσο και στα βελτιωμένα στρώματα στην κύρια οθόνη του. Πώς να αντισταθεί κανείς στη νέα σειρά που εξασφαλίζει επιδόσεις καλύτερες από ποτέ και παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για μεγαλύτερο χρόνο χρήσης και ολοήμερη απόλαυση; Σίγουρα θα μπεις κι εσύ στον πειρασμό να εξερευνήσεις τη νέα σειρά Z.

Galaxy Z Fold6

Το εντυπωσιακό Galaxy Z Fold6, με τη νέα αναλογία οθόνης κάλυψης, προσφέρει μια πιο φυσική εμπειρία θέασης καθώς και καλύτερο κράτημα όταν το διπλώνεις.

Samsung

Οι βελτιωμένες λειτουργίες όπως το Note Assist και το νέο ενσωματωμένο Transcript Assist, η υποστήριξη PDF καθώς και το Samsung Keyboard Composer, σε βοηθούν να παραμένεις παραγωγικός όπου και αν είσαι. Τώρα, δε χρειάζεται να ανησυχείς για τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν, καθώς με τις λειτουργίες του Galaxy Z Fold6 μπορείς να παραμείνεις παραγωγικός όπου κι αν είσαι.

Το ΑΙ συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών του μοντέλου Galaxy Z Fold6, το οποίο παρέχει υποστήριξη μέσω της εφαρμογής Google Gemini, σε οποιαδήποτε οθόνη για γράψιμο, μάθηση ή προγραμματισμό. Eπίσης, το Circle to Search προσφέρει έναν νέο τρόπο αναζήτησης, παρέχοντας αποτελέσματα γενικής αναζήτησης μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.

Αυτό το καλοκαίρι, κράτησε τη δημιουργικότητά σου ζωντανή κι ανεξάντλητη με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνητής νοημοσύνης. Το ProVisual Engine καθώς και το Photo Assist, τροφοδοτούμενα από τα προνόμια του ΑΙ, αναβαθμίζουν κι ολοκληρώνουν την εμπειρία της κάμερας από την λήψη, την επεξεργασία έως και την προβολή.

Galaxy Z Flip6

Τα προνόμια του Galaxy AI αποτυπώνονται και στο Galaxy Z Flip6. To Flex Window για παράδειγμα παρέχει τη δυνατότητα για γρήγορη κι εύκολη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει ο χρήστης την κύρια, μεγαλύτερη εσωτερική οθόνη. Έτσι, λαμβάνεις μηνύματα, ειδοποιήσεις, έχεις πρόσβαση σε εφαρμογές και γρήγορες ενέργειες όπως κλήσεις και αναπαραγωγή μουσικής.

Samsung

Με τις εξελιγμένες λειτουργίες κάμερας που παρέχει το κινητό, οι καλοκαιρινές σου φωτογραφίες αποκτούν άλλη άποψη. Η μηχανή ProVisual Engine που λειτουργεί με AI αξιοποιεί στο έπακρο τον νέο ευρυγώνιο αισθητήρα 50MP και τον εξαιρετικά ευρυγώνιο αισθητήρα 12MP, που υποστηρίζεται από το Super HDR, για να αποτυπώσετε την τέλεια λήψη σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Στη νυχτερινή λήψη, η απόδοση της φωτογραφίας θα σε εντυπωσιάσει ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπου η καθαρότητα τής παραμένει πολύ υψηλή.

Και στα δύο κινητά της σειράς Galaxy Z, η προστασία των πληροφοριών των χρηστών διασφαλίζεται χάρη στo Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας του Galaxy Z, η οποία έχει δημιουργηθεί για να διασφαλίζει κρίσιμες πληροφορίες και να προστατεύει από ευπάθειες, ενώ παράλληλα δίνει στους χρήστες πλήρη έλεγχο στον τρόπο με τον οποίο επιτρέπουν στα δεδομένα τους να ενισχύσουν τις εμπειρίες AI μέσω των ρυθμίσεων Galaxy AI.

Galaxy Buds3 και Galaxy Buds3 Pro

Πέρα από τον ανανεωμένο σχεδιασμό και το κομψό τους στυλ, τα Galaxy Buds3 ακουστικά της σειράς παρέχουν καινοτόμες επιδόσεις κι έξυπνο, κορυφαίο ήχο. Επιπλέον, ο σχεδιασμός Open Type των Buds3 όπως και ο Canal Type του Buds3 Pro είναι ιδανικός για εσένα που θες να τα φοράς όλη ημέρα. Απόλαυσε καθηλωτικό σύστημα ήχου με γρήγορη και εύκολη λειτουργία συνδεσιμότητας, όπως Auto Switch, 360 Audio, 360 Audio Recording, LE Audio και Auracast.

Samsung

Galaxy Watch Ultra και Galaxy Watch7

Τα Galaxy Watch Ultra και Galaxy Watch7 είναι τα πρώτα smart watches Android που υποστηρίζονται από το Wear OS 5, την πιο ισχυρή έκδοση του Wear OS μέχρι σήμερα. Με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, προηγμένες επιδόσεις και ενισχυμένη ενεργειακή απόδοση, η εμπειρία μεγιστοποιείται με πρόσβαση σε μια ποικιλία δημοφιλών εφαρμογών απευθείας από τον καρπό σου, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών Galaxy, των εφαρμογών Google και των αγαπημένων εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών.

Samsung

Το μέλλον της τεχνολογίας προσγειώθηκε στο σήμερα και η Samsung μας το παρουσιάζει, παρέχοντάς μας όσα θα κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη αλλά και πιο διασκεδαστική.

Βρες όλη τη νέα σειρά Galaxy Z εδώ.

Διαφημιστική καταχώριση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.