Τεχνολογια - Επιστημη

Έλον Μασκ: Για τι κατηγορείται σύμφωνα με έκθεση της WSJ

Ζήτησε από εργαζόμενη να γεννήσει το παιδί του για να διαιωνίσει το IQ του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Elon Musk
© EPA/TOLGA AKMEN

Έλον Μασκ: Καταγγελίες για σεξ με υπαλλήλους - Ζήτησε από εργαζόμενη να γεννήσει το παιδί του για να διαιωνίσει το IQ του

Για σεξουαλικές σχέσεις με δύο υπαλλήλους του, συμπεριλαμβανομένης μιας εκπαιδευόμενης κατηγορείται ο Έλον Μασκ, σύμφωνα με έκθεση που έχει στην κατοχή της η εφημερίδα Wall Street Journal.

Μάλιστα, φαίνεται πως ζήτησε από μία άλλη να φέρει στον κόσμο τα παιδιά του για να διαιωνίσει το IQ του. Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, πρόκειται για μία πάγια τακτική του Έλον Μασκ που ακολουθεί στις εταιρείες του ως σήμερα.

Να σημειωθεί, δε, πως πρόκειται για μία μόνο εκ των πολλών καταγγελιών εναντίον του Έλον Μασκ, αφού εχει κατηγορηθεί για χρήση ναρκωτικών όπως LSD, κοκαΐνη, έκσταση, «μαγικά μανιτάρια».

Έλον Μασκ: Ήθελε παιδιά για να διαιωνίσει το IQ του

Το δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέρει μεταξύ άλλων πως μία αεροσυνοδός κατήγγειλε πως ο Μασκ προσφέρθηκε να της αγοράσει άλογο με αντάλλαγμα το σεξ το 2016.

Το 2013, ακόμα μία γυναίκα είπε ότι ο Μασκ της είχε ζητήσει ουκ ολίγες φορές να φέρει στον κόσμο τα μωρά του. Να θυμίσουμε πως ο Μασκ είναι πατέρας τουλάχιστον 10 παιδιών και έχει υποστηρίξει στο παρελθόν πως υπάρχει κρίση υπογεννητικότητας κι ότι όσοι έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης, θα πρέπει να τεκνοποιήσουν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.