Τεχνολογια - Επιστημη

Το μέλλον της ψυχαγωγίας «ζωντανά» στις οθόνες των Samsung ΝeoQLED TVs

Αν δεν είχες αρκετούς λόγους για να κάτσεις στο σπίτι, μόλις βρήκες

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Samsung

Samsung NeoQLED TV: Η τηλεόραση με την 4K ή 8Κ ανάλυση που κλέβει τις εντυπώσεις

Σε μια εποχή που οι εξελίξεις τρέχουν, η αναζήτηση των κατάλληλων τεχνολογικών εξοπλισμών μετατρέπεται σε μια κυριολεκτική διαδικασία «τρέχα-γύρευε». Με τη σωστή αναζήτηση, όμως, ούτε να «τρέξεις» θα χρειαστεί, ούτε να «γυρεύεις» σε λάθος μεριές. Η νέα τεχνολογική εποχή έχει ήδη «ανατείλει» και το «φως» της είναι λαμπρό. Υπό το «φως» αυτής έχει «φωτιστεί» και η Samsung η οποία αξιοποίησε χαρακτηριστικά και τεχνολογίες για την κατασκευή των AI τηλεοράσεων υψηλής ανάλυσης NeoQLED οι οποίες θα αποτελέσουν τον τερματικό σταθμό των αναζητήσεών σου.

Βασικά χαρακτηριστικά                             

Με κεντρικά στοιχεία τους την ανάλυση εικόνας 4K ή 8K και τα ηχεία Dolby Atmos, οι NeoQLED TVs έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού. Ο αναβαθμισμένος κεντρικός επεξεργαστής  NQ8 AI Gen3 παρέχει ενισχυμένη ταχύτητα, βελτιωμένη ευκρίνεια και λεπτομέρεια εικόνας που «απογειώνουν» την ποιότητα προβολής. Απολαύστε την εμπειρία στο έπακρο με την Infinity Air βάση και την ultra slim Infinity οθόνη, μια οθόνη που φαίνεται σα να «αιωρείται» καθώς τα μαύρα περιθώρια έχουν ελαχιστοποιηθεί όπως και το πάχος της και κάπως έτσι το σινεμά της γειτονιάς σου θα κάνει καιρό να σε «ξαναδεί».

Samsung

Samsung Tizen OS

Το λειτουργικό σύστημα Samsung Tizen OS σου επιτρέπει να συνδεθείς στο Samsung Account σου και να διαχειριστείς τις καθημερινές σου δραστηριότητες με το Daily+. Επιπλέον, μπορείς να ελέγχεις τις έξυπνες συσκευές σου από την τηλεόρασή σου μέσω της εύχρηστης εφαρμογής SmartThings, πράγμα που θα κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και χαλαρή καθώς δουλειές του σπιτιού γίνονται πλέον αυτόματα.

Αναβάθμιση περιεχομένου σε 8Κ

Η τεχνολογία 8Κ ΑΙ Upscaling με 512 νευρωνικά δίκτυα ΑΙ σου εξασφαλίζει δυνατή εμπειρία θέασης με περιεχόμενο έως και σε 8Κ ανάλυση. Σε συνδυασμός με τον επεξεργαστή NQ8 AI Gen3 η ευκρίνεια εικόνας αναβαθμίζεται τόσο που όλοι σου οι φίλοι θα έρχονται σε εσένα για να δείτε τον αγώνα. Μην αγχώνεσαι, όμως, καθώς γρήγορα θα θελήσουν να αποκτήσουν κι αυτοί τη δική τους NeoQLED και δε θα έχεις να καθαρίζεις δυο μέρες το χάος που αφήνουν πίσω τους μετά τη νίκη της ομάδας σας.

Ακόμη όμως και με περιεχόμενο ανάλυσης QLED 4K η ποιότητα στην οθόνη σου φτάνει να αγγίζει το 90% της πραγματικής ανάλυσης 8Κ.

Samsung

Για ανερχόμενους gamers

Τώρα με την NeoQLED της Samsung, δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην εξελίξεις επαγγελματικά το Gaming που τόσο σου αρέσει. Αξιοποίησε τις δυνατότητες που σου δίνει η τηλεόρασή σου και γίνε ο επόμενος game-master.  Το Motion Xcelerator 240HZ σε ανάλυση 4Κ προσφέρει ανατρεπτική απόδοση κίνησης δημιουργώντας, έτσι, γραφικά σε πολύ γρήγορες ταχύτητες. Μην ξεχνάς βέβαια την απαραίτητη συμβατή κάρτα γραφικών στο συνδεδεμένο υπολογιστή σου.

Με το AI Auto Game Mode απολαμβάνεις την εμπειρία gaming με αυτόματη προσαρμογή ρυθμίσεων με βάση την τεχνητή νοημοσύνη. Η τηλεόρασή σου ανιχνεύει αυτόματα το είδος του παιχνιδιού που παίζεις, ορίζοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Κέρδισε, λοιπόν,  χρόνο και απλά ευχαριστήσου το παιχνίδι.

Το Game Bar προσθέτει μια επιπλέον λειτουργία που κάνει την εμπειρία του παιχνιδιού σου ακόμη καλύτερη και σου προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε διάφορες ρυθμίσεις που θα χρειαστεί να κάνεις. Με αναλογίες οθόνης 21:9 και 32:9 να διευρύνουν το οπτικό σου πεδίο ενισχύεται ακόμη περισσότερο η ποιότητα του gaming.

Όποια κι αν είναι η εμπειρία θέασης που θες, η Samsung NeoQLED τηλεόραση αναβαθμίζει την ποιότητά της και σου προσφέρει το ιδανικό θέαμα στο σπίτι.  Τώρα, οι ώρες οικιακής χαλάρωσης και ψυχαγωγίας αποκτούν άλλη αξία. Βρες τις τηλεοράσεις NeoQLED της Samsung εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.