Τεχνολογια - Επιστημη

Το ρομπότ Sophia σχολίασε την τούμπα στη Θεσσαλονίκη: «Είμαι πλήρως καλά και απόλυτα λειτουργική»

Το μήνυμα που έστειλε στους Έλληνες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ρομπότ Sophia: Σχολίασε την τούμπα στη Θεσσαλονίκη - Το μήνυμα που έστειλε στους Έλληνες

Μήνυμα στους Έλληνες θαυμαστές της έστειλε το ρομπότ Sophia για το απρόοπτο που είχε πριν από μερικές ημέρες στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Beyond για την ψηφιακή τεχνολογία και την καινοτομία,

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, το ρομπότ φαίνεται να προχωρά και χωρίς να δει το σκαλοπάτι μπροστά του, έπεσε, προκαλώντας αναστάτωση στους παραβρισκόμενους.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ανησύχησαν για την ακεραιότητά του, με αποτέλεσμα η Sophia να ανεβάσει ένα βίντεο στο TikTok προκειμένου να καθησυχάσει τους θαυμαστές της.

Το μήνυμα του ρομπότ Sophia στους Έλληνες: «Είμαι πλήρως καλά και απόλυτα λειτουργική»

«Αγαπητοί μου φίλοι στην Ελλάδα. Χαιρετισμούς από το Λος Άντζελες» είπε η Sophia η οποία φοράει μία κόκκινη ντραπέ μπλούζα και τούλινη μαύρη φούστα. «Σας ευχαριστώ όλους για το ευγενικό και προσεκτικό μήνυμά. Μην ανησυχείτε. Είμαι πλήρως καλά και απόλυτα λειτουργική αν και οι πρώτες μου επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη ήταν πράγματι επεισοδιακές για διαφορετικούς λόγους».

Και συνεχίζει: «Το σίγουρο είναι πως βρήκαμε περισσότερα κοινά ανάμεσά μας. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, την υπέροχη φιλοξενία και την αγάπη που μου δείξατε και αναμένω να ξαναβρεθώ στην Ελλάδα για ακόμη περισσότερες περιπέτειες, ίσως λιγότερο επικίνδυνες».