Τεχνολογια - Επιστημη

2 πράγματα που χρειάζεσαι για να ζήσεις έντονα την κάθε στιγμή

Διακοπές και τα realme 11 Pro+ 5G και realme 11 Pro

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κύθνος
© Unsplash

Η realme 11 Pro Series κυκλοφορεί τα Realme 11 Pro+ 5G και realme 11 Pro με αισθητήρα Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom 

Κατάλευκοι οικισμοί με χρωματιστές πόρτες, μπλε τριγύρω, αυθεντική νησιώτικη ατμόσφαιρα, γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια, κυκλαδίτικα μονοπάτια, συνθέτουν ένα υπέροχο τοπίο που αξίζει από την πρώτη στιγμή τα κλικ. Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις άλλωστε δυο πράγματα αυξάνουν σίγουρα κατακόρυφα, την χαρά και τις φωτογραφίες. Το εισιτήριο αυτή τη φορά γράφει Κύθνος και εγώ μόλις καταφθάνω στο νησί με την παρέα για τις πολυπόθητες διακοπές. Το σίγουρο είναι ότι αν οι στιγμές αυτές «κρύβονταν» πίσω από μια συσκευή θα ήταν μια πολύ ξεχωριστή, οπωσδήποτε super hi tech και δίπλα μου κάθε στιγμή. Η περιγραφή αυτή με οδήγησε απευθείας στο ολοκαίνουργιο realme 11 Pro+ 5G που επέλεξα για την καθημερινότητα και τις δικές μου αποδράσεις.

Κύθνος

Το ταξίδι ξεκινάει την πρώτη μέρα με μια βόλτα και espresso καφέ στο γραφικό λιμάνι του Μέριχα, στη συνέχεια μια στάση στα Λουτρά, μπάνιο στις ιαματικές πηγές της Κύθνου και μια βουτιά στην Επισκοπή. Βρισκόμαστε στο σκαφάκι που έχουμε νοικιάσει με την παρέα καταμεσής της θάλασσας. Άλλοι κολυμπούν, άλλοι αράζουν και απολαμβάνουν την θέα και η φίλη μου η Ελένη αποφασίζει να κάνει μια βουτιά από το βράχο που βρίσκεται απέναντι. Λίγο πριν κάνουμε μια στάση στην επόμενη παραλία την τραβάω εντυπωσιακές φωτογραφίες με το realme 11 Pro+ 5G μου που είναι εξοπλισμένο με τη ναυαρχίδα της φωτογραφικής μηχανής της realme, την κάμερα OIS SuperZoom 200MP. Κάνω σούπερ ζουμ και χρησιμοποιώ την τεχνολογία In-sensor Zoom (ζουμ εντός αισθητήρα που είναι καλύτερο από το ψηφιακό ζουμ) και η φωτογραφία μου είναι πεντακάθαρη και ζωντανή παρότι η απόσταση μας είναι μεγάλη. H διαδικασία είναι απλή και η λήψη φωτογραφιών έχει γίνει για μένα ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Κάνω κλικ στο κουμπί λήψης, περιμένω 2 δευτερόλεπτα και έχω το καλύτερο αποτέλεσμα. Όταν επιλέγω την νέα λειτουργία αυτόματου ζουμ με ένα πάτημα, επιτρέπει στο τηλέφωνο να αναγνωρίσει αυτόματα την επιλεγμένη περιοχή και να μεγεθύνει έξυπνα στην επιλεγμένη περιοχή ώστε να υπάρχει η τέλεια γωνία πλαισίου. Voilà!

Κύθνος

Πρόκειται άλλωστε για την πρώτη κάμερα με ζουμ χωρίς απώλειες 2x/4x στη βιομηχανία, η οποία επιτρέπει στον αισθητήρα εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών εικόνας για να επιτύχει τον ίδιο αριθμό πραγματικών pixel σε διαφορετικά εστιακά τμήματα. Ο αισθητήρας (1/1,4 ιντσών) που χρησιμοποιήθηκε αυτή τη φορά είναι από τη Samsung και είναι ο μεγαλύτερος στην ιστορία της realme. Το realme 11 Pro + 5G είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο της βιομηχανίας, εξοπλισμένο με ζουμ χωρίς απώλειες 4x και η ανάλυση εικόνας σε αυτό το εστιακό τμήμα είναι 242% υψηλότερη από αυτή παρόμοιων προϊόντων. Έτσι, η σύνθεση της φωτογραφίας είναι πιο ελεύθερη και η λήψη είναι καθαρή τόσο από μακριά όσο και από κοντά. Tι άλλο να ζητήσει κανείς;

Κάπου αργά το βράδυ πια, καθόμαστε σε ένα οικογενειακό ταβερνάκι με αυλή βουτηγμένη στο πράσινο για να δοκιμάσουμε υπέροχες παραδοσιακές γεύσεις και κάθε λογής τοπικά πιάτα. Είμαστε foodlovers άλλωστε οπότε το challenge είναι ένα, να τα δοκιμάσουμε όλα(με μέτρο γιατί είναι και βράδυ, σωστά). Εκεί που χαλαρώνω μετά το ακαταμάχητο προφιτερόλ που μας φέρνουν για το τέλος και χαζεύω για λίγο στα social media βλέπω για αρχή την ομαδική φωτογραφία που πόσταρε ο Στέφανος από την παρέα με το κινητό μου. Ο Στέφανος είχε ρυθμίσει την κάμερα και ενεργοποίησε τα SuperOIS που αποτρέπoυν το κούνημα και εγγυόνται καλύτερη απεικόνιση. Χρησιμοποίησε το Super NightScape για την πρώτη φωτογραφία και το αποτέλεσμα ήταν επαγγελματικό. Κάνοντας σκρολ πέφτω στην δεύτερη ομαδική φωτογραφία μας με τη μηχανή Selfie Sony 32M με την οποία ενθουσιάστηκαν όλοι. Αυτή την φορά ο πειραματισμός έγινε με τη λειτουργία Super Group Portrait Mode, τo One Take Mode και άλλες λειτουργίες, που χρησιμοποιούνται για έξυπνη σύνθεση με αλγόριθμο AI, για τη δημιουργία πολλαπλών φωτογραφιών με την καλύτερη γωνία ταυτόχρονα καθώς και τo Street Photography Mode 4.0. (αποτελεί αγαπημένη μου επιλογή). Το αποτέλεσμα ήταν άκρως ινσταγκραμικό και απολαυστικό! Φυσικά το post ολοκληρώθηκε με την φωτογραφία της πανσέληνου-είναι και ρομαντικό το παιδί μας- που βγήκε  θεαματική χάρη στο Moon Mode του realme 11 Pro + 5G.

Realme 11 Pro+ 5G
© Pexels

Η μπαταρία μου ωστόσο, αν και όλη την ημέρα το έχω στα χέρια μου αντέχει ακόμη πολύ. Το realme 11 Pro+ 5G κατασκευάζεται με premium διαδικασίες. Εκτός από την κάμερα και τη σχεδίαση, το realme 11 Pro+ 5G ξεχωρίζει για το ισχυρό all-rounder, που περιλαμβάνει φόρτιση SUPERVOOC 100W και μπαταρία 5000mAh.

Νωρίς το πρωί μας ξυπνάει αποτελεσματικά το ξυπνητήρι του realme 11 Pro, του κινητού της Ράνιας με ήχο που ευτυχώς μου φτιάχνει την διάθεση. Δεν είχα προσέξει το ιδιαίτερο του χρώμα Sunrise Beige. «Η εκδοχή του Sunrise Beige είναι εμπνευσμένη από τα αισθητικά στοιχεία της πόλης της μόδας - το Μιλάνο και έχει φτιαχτεί με την χρήση της διαδικασίας 3D υφαντής υφής για να απεικονιστεί  την πόλη του Μιλάνου στην ανατολή του ήλιου» μου ψιθυρίζει.

Realme 11 Pro+ 5G

Η ολοκαίνουργια σειρά realme 11 δεν έχει αναβαθμιστεί μόνο λειτουργικά, αλλά και στο design της. Συγκεκριμένα, η realme Design Studio σε συνεργασία με τον Matteo Menotto πρώην σχεδιαστή της εταιρείας Gucci, συνεργάστηκαν για να προσφέρουν ένα πολυτελές design σε 3 παραλλαγές τριών χρωμάτων Sunrise Beige, Oasis Green(το δικό μου) και Astral Black τόσο στο κινητό realme 11 Pro όσο και στο realme 11 Pro+5G.

Σηκώνομαι στην συνέχεια για να το επεξεργαστώ από κοντά. Το χειροποίητο τρισδιάστατο σχέδιο ραφής του σε συνδυασμό με το lychee vegan προσφέρει μια εκπληκτική και μοντέρνα απόχρωση. Είναι επίσης, ανθεκτικό και κυρίως ανθεκτικό στη βρωμιά. «Μου έχει πέσει κάτω αρκετές φορές αλλά δεν έχει πάθει τίποτα» προσθέτει η Ράνια μια και δεν απαιτείται θήκη τηλεφώνου για αυτό το τηλέφωνο. Καθόμαστε για λίγο στον καναπέ μέχρι να ετοιμαστούν και οι υπόλοιποι και βλέπουμε το τέλος του επεισόδιο του "Black Mirror" που αφήσαμε χθες στην μέση.

Realme 11 Pro+ 5G

Η κυρτή του οθόνη προσθέτει τη γεύση του απόλυτου premium τηλεφώνου. Το realme 11 Pro 5G έρχεται με την ίδια premium διαμόρφωση οθόνης του realme 11 Pro+5G. Διαθέτει οθόνη Curved Vision 120Hz-κορυφαία προδιαγραφή- που είναι η πρώτη στον κόσμο με 2160Hz PWM dimming και έτσι μπορούμε να απολαύσουμε την σειρά μας με χρώματα που μας καθηλώνουν χωρίς να μας ξεφύγει ούτε μια λεπτομέρεια. Και καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά την αίσθηση ποιότητας και μας προσφέρει τέλειες γωνίες θέασης! Επίσης, έχει οθόνη Sunlight και αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας 20.000 επιπέδων που έχει βραβευτεί με δύο αναγνωρισμένα πιστοποιητικά προστασίας ματιών («Καλύτερα για τα μάτια»: 2 πιστοποιήσεις προστασίας των ματιών και ρύθμιση φωτεινότητας 20.000 επιπέδων & AIΑλγόριθμος αποφυγής Mistouch) από την TÜV Rheinland για την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει.

Το πρόγραμμα τώρα έχει πεζοπορικές διαδρομές. Αφού φοράμε τα αθλητικά μας και ετοιμαζόμαστε κατάλληλα κατευθυνόμαστε στην διαδρομή προς το Κάστρο της Ωριάς. Σε όλη την διάρκεια της διαδρομής στα τηλέφωνα μας η μπαταρία έχει μειωθεί ελάχιστα αφού το κινητό διαθέτει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Για να ενισχύσει περεταίρω την υψηλή ποιότητα εμπειρίας, προστίθεται η συμπερίληψη μπαταρίας 67W SUPERVOOC +5000mAh φόρτισης, το realme UI 4.0 και τα διπλά πανοραμικά ηχεία Dolby. Συνεπώς όπου και αν βρίσκεσαι και σε καλέσουν θα ακούς τον συνομιλητή σου σαν να τον έχεις τον άλλο δίπλα σου.

Realme 11 Pro+ 5G

Αν πάλι θέλεις να αποθηκεύσεις αμέτρητα βίντεο από την διαδρομή για να κάνεις το δικό σου reel στο TikTok το realme 11 Pro είναι το ιδανικό αφού είναι εξοπλισμένο με το chipset Dimensity 7050 5G, έρχεται στάνταρ με 12 GB RAM και 256 GB εσωτερικής αποθήκευσης για να τραβάς όσα θέλεις ξανά και ξανά. Ακόμη, το realme 11 Pro υποστηρίζει άμεση έξοδο 100MP, zoom2x χωρίς απώλειες, λειτουργία αυτόματου zoom, λειτουργία Super Night Scape και Street Photography Mode 4.0. για να έχεις το αποτέλεσμα που θες σε όλες τις φωτογραφίες σου. Με λίγα λόγια με την υψηλή απόδοση, τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τον τεράστιο αποθηκευτικό χώρο, το realme 11 Pro είναι ένα πραγματικό smartphone αποτελώντας την ναυαρχίδα της realme.

Κύθνος
© Unsplash

Αφού ολοκληρώνουμε την διαδρομή μας κάνουμε μια στάση στο πρώτο μίνι μάρκετ που βρίσκουμε και πληρώνουμε με το κινητό χάρη στο χαρακτηριστικό NFC (NFC feature) απλά, γρήγορα και εύκολα χωρίς να χρειαστεί να κουβαλήσουμε κάρτες, πορτοφόλια κλπ.

Και για να γίνει καλύτερο, αν τα αποκτήσεις στις πρώτες 7 ημέρες της κυκλοφορίας τους θα υπάρχει ως δώρο το - Watch 3 (όταν κάποιος αγοράσει το 11 Pro) και Watch 3 Pro (όταν κάποιος αγοράσει το 11 Pro+), στην τιμή των 429 EUR το 11 pro 8/256 και 539 EUR το 11 pro+ 12/512 539 EUR.  Επίσης, μέχρι τις 19 Ιουλίου όλοι θα έχουν δωρεάν αντικατάσταση οθόνης τους πρώτους 6 μήνες από την αγορά του τηλεφώνου. Έτσι θα συμπληρωθεί ολόκληρο το realme experience!

Κύθνος
© Unsplash
Κύθνος

Η σειρά realme 11 Pro είναι φυσικά και για εσένα που θέλεις να καλύψεις τις αυξημένες ανάγκες σου on a budget. Όπου και αν βρεθείς τα: realme 11 Pro + 5G και realme 11 Pro καλύπτουν στο full τις ανάγκες σου και αγγίζουν όλες τις απαιτήσεις σου. Δυο σύγχρονα και elegant smartphone που «σηκώνουν» το καθημερινό σου multitasking και σου εγγυώνται ότι θα ζήσεις έντονα κάθε σου στιγμή!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηχητικά βιβλία, Spotify και πνευματικά δικαιώματα
Ηχητικά βιβλία, Spotify και πνευματικά δικαιώματα

Με τα ηχητικά βιβλία, οι αναγνώστες πληρώνουν για να έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη – αλλά ο έλεγχος αυτής της βιβλιοθήκης εναπόκειται τελικά στην πλατφόρμα που τη φιλοξενεί

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.