Τεχνολογια - Επιστημη

Γλυκά εναντίον σεξ: τι διαλέγουν γυναίκες και άνδρες

Τα εντυπωσιακά ευρήματα νέας μελέτης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βρετανική έρευνα αποκαλύπτει την ένταση του πάθους που τρέφουν οι άνθρωποι για τα γλυκά. Τα ευρήματα της μελέτης είναι απροσδόκητα.

Όπως έδειξε η έρευνα, μία στις έξι γυναίκες θα έλεγε για πάντα «όχι» στο σεξ για ένα κομμάτι από το αγαπημένο της γλυκό. Την ίδια άποψη έχουν και εννέα στους 100 άνδρες που ερωτήθηκαν σχετικά. Πολλοί Βρετανοί, μάλιστα, είπαν πως θα ήταν πρόθυμοι να πουν αντίο στο αυτοκίνητό τους και να σταματήσουν να περιηγούνται στο διαδίκτυο, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν κέικ.

Αναλυτικότερα, 15% των ερωτηθέντων είπαν πως θα διέγραφαν τους λογαριασμούς τους στο Facebook και το Twitter, για να φάνε κέικ. Επιπλέον, το 13% , θα ήταν πρόθυμο να απαρνηθεί τη χρήση κινητού τηλεφώνου για χάρη των γλυκών.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα γλυκά ως εργαλείο διαπραγμάτευσης, αλλά και σαν μέσο για να πάρουν αυτό που θέλουν. Συγκεκριμένα, ένας στους οκτώ Βρετανούς πήγε γλυκά στο γραφείο για να καλοπιάσει το αφεντικό του, ενώ 11 στους 100 άνδρες προσπάθησαν να κερδίσουν την καρδιά μίας γυναίκας προσφέροντάς της μία τούρτα, σε σύγκριση με το 7% των γυναικών που χρησιμοποίησαν την ίδια τακτική για να προσελκύσουν έναν άνδρα.