Τεχνολογια - Επιστημη

Ελλάδα: 70% αύξηση επιμηκύνσεων πέους το 2013

2 στους 3 άνδρες ζητούν επέμβαση για ψυχολογικούς λόγους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
71652-144336.jpg

Η φαλλοπλαστική φαίνεται ότι έχει άνοδο στη χώρα μας και σύμφωνα με στοιχεία της «Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας», το 2013 η Ελλάδα παρουσίασε στις επιμηκύνσεις πέους, αύξηση της τάξης του 70%, σε σχέση με την τελευταία δεκαετία.

Για τις περιπτώσεις του ανδρών που επιλέγουν την επιμήκυνση πέους γνωρίζει και ένας από τους κορυφαίους Έλληνες γιατρούς -στην συγκεκριμένη επέμβαση. Ο Αριστομένης Γκέκας εργάζεται στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, την τελευταία χρονιά στο νοσοκομείο έκανε 15 επεμβάσεις επιμήκυνσης πέους. Ο Γκέκας εξηγεί ότι τα 2/3 των ανδρών που ζητάει την επέμβαση, το κάνει για ψυχολογικούς λόγους καθώς δεν αντιμετωπίζει πραγματικό πρόβλημα και εξηγεί ότι ίσως να ευθύνεται η τακτική χρήση ταινιών πορνό, στις οποίες οι άνδρες έχουν ιδιαίτερα μεγάλα «προσόντα».

Ο γνωστός χειρούργος αναφέρει ότι αυτές είναι ψυχοπαθητικές περιπτώσεις και δεν εγκρίνει την επέμβαση και η εγχείρηση γίνεται μόνο όταν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα. Επίσης είπε ότι οι περισσότεροι που ζητούν επιμήκυνση είναι ελεύθεροι, μεταξύ 18 και 70 ετών.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.