Στο ψηφιακό κέντρο τεχνολογίας της Pfizer η Elizabeth K. Lee
«Είμαστε περήφανοι για την επένδυση», δήλωσε η Γενική Πρόξενος των Ηνωμένων Πολιτειών
Η Γενική Πρόξενος των Ηνωμένων Πολιτειών στην Θεσσαλονίκη κα Elizabeth K. Lee επισκέφτηκε το ψηφιακό κέντρο τεχνολογίας και καινοτομίας της Pfizer.
Η Γενική Πρόξενος των Ηνωμένων Πολιτειών στην Θεσσαλονίκη κα Elizabeth K. Lee επισκέφτηκε χθες το ψηφιακό κέντρο τεχνολογίας και καινοτομίας, της Pfizer στην Θεσσαλονίκη. Στις εγκαταστάσεις, την υποδέχτηκε ο κ. Nico Gariboldi, ο επικεφαλής του ψηφιακού κέντρου τεχνολογίας και καινοτομίας στην Θεσσαλονίκη και την ξενάγησε στις εγκαταστάσεις.
Το Προξενείο των Ηνωμένων Πολιτειών παρακολουθεί στενά τις αμερικανικές επενδύσεις στην Θεσσαλονίκη και έχει επανειλημμένα εκφράσει την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη επένδυση, η οποία προωθεί την καινοτομία στο σημαντικό κλάδο της υγείας, ανοίγοντας πολλά υποσχόμενες προοπτικές. Με βάση τη Θεσσαλονίκη, το ψηφιακό και τεχνολογικό κέντρο καινοτομίας της Pfizer, αποτελεί τμήμα του παγκόσμιου ψηφιακού δικτύου της Pfizer, και θα είναι στενά συνδεδεμένο με το εξωτερικό οικοσύστημα.
Η Pfizer θα δημιουργήσει ένα δίκτυο με τους συνεργάτες της και τις τοπικές κοινότητες, με σκοπό να παρέχει διάφορες υπηρεσίες και προγράμματα. Το ψηφιακό κέντρο θα αναπτύξει τις απαραίτητες καινοτόμες λύσεις για την υλοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού, οδηγώντας στην ανακάλυψη νέων θεραπειών που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των ασθενών.
Η Θεσσαλονίκη παρέχει ένα δυναμικό οικοσύστημα νεοφυών και καινοτόμων επιχειρήσεων, σε συνδυασμό με ένα υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκό και ερευνητικό περιβάλλον με ποιοτικό εργατικό δυναμικό που μπορεί να λειτουργήσει, λόγω γεωγραφικής θέσης, ως πύλη προς τη ΝΑ Ευρώπη.
Μετά την επίσκεψη, η κα Elizabeth K. Lee δήλωσε: «Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία να επισκεφθώ το Ψηφιακό Κέντρο της Pfizer στη Θεσσαλονίκη και να μάθω περισσότερα για το έργο της Pfizer στην έρευνα και την καινοτομία, αξιοποιώντας τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και τα big data analytics για την ανάπτυξη νέων θεραπειών. Είμαστε περήφανοι που βλέπουμε τέτοιες επενδύσεις από αμερικανικές εταιρείες να πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, μια ζωντανή φοιτητική πόλη, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες να χτίσουν την καριέρα τους».
Ο κ. Nico Gariboldi δήλωσε: «Ως μέρος του λειτουργικού μοντέλου της Pfizer Digital, έχουμε εντοπίσει ευκαιρίες για να δημιουργήσουμε καινοτομία και να επεκτείνουμε το ταλέντο μας σε διάφορους κλάδους και έχουμε δημιουργήσει ψηφιακούς «φάρους», αλλιώς γνωστούς ως hubs, σε διάφορες τοποθεσίες που αξιοποιούν το περιβάλλον, το υπάρχον ανθρώπινο ταλέντο και ευθυγραμμίζονται ικανοποιητικά με τις άλλες δραστηριότητες και κλάδους της Pfizer για τη βελτιστοποίηση της συνεργασίας. Ευθυγραμμισμένοι με αυτό το όραμα, έχουμε δημιουργήσει έναν ψηφιακό φάρο στη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη είναι μια υπέροχη πόλη με μεγάλες δυνατότητες και είμαστε πολύ ευτυχείς που μπορούμε να συμβάλουμε σε αυτή την προοπτική».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς κατάφεραν να το αποτυπώσουν οι αστρονόμοι
«Ένα είδος Google Maps για την κυτταρική βιολογία»
Συνέντευξη με τη Δρ. Ζωή Αικατερινίδη C.E.O. Software Competitiveness International
Επανέρχεται το ζήτημα της δεσπόζουσας θέσης του κολοσσού της τεχνολογίας - Τι σχεδιάζει ο Ντόναλντ Τραμπ
Τι σημασία έχει να αναπτυχθεί η ΤΝ, το διαδίκτυο ή η γενετική μηχανική αν δεν οδηγήσουν στην ευημερία των ανθρώπων και των άλλων έμβιων όντων;
Ο Μαρίνος Σιαπάνης, CEO & Co-Founder της κορυφαίας εταιρείας iGaming, μας εξηγεί τα σχέδια της επόμενης μέρας
Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε βασικά Κλίνγκον, ίσα για να συνεννοείστε στο εστιατόριο;
Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η δυνατότητα αυτή από απατεώνες
Το μεγαλύτερο συνέδριο για την Παραγωγική Τεχνητή Νοημοσύνη επιστρέφει στις 18 Νοεμβρίου 2024 στο ΚΠΙΣΝ
Το επόμενο βήμα στη σύγχρονη εκπαίδευση
Το Amazon Haul υπηρετεί ακριβώς το ίδιο μοτίβο με τους ανταγωνιστές του
Βροχή οι 70+ σε κατάστημα τεχνολογίας. Κουνούσαν με απελπισία τις έξυπνες συσκευές που τους έκαναν να νιώθουν βλάκες
Το viral μήνυμα της καμπάνιας της Telekom που μοιράστηκε η COSMOTE με στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις online δημοσιεύσεις παιδικών φωτογραφιών
Το πορτρέτο του μαθηματικού Άλαν Τούρινγκ δημιουργήθηκε από το Ai-Da, ένα από τα πιο προηγμένα ρομπότ στον κόσμο
Για τη Τεχνητή Νοημοσύνη γίνεται λόγος ήδη από το 1950
Το διαστημικό σκάφος απέχει περίπου 24 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα από τη Γη
Ευχάριστα τα νέα από την αμερικάνικη διαστημική υπηρεσία
Όλος ο χρόνος του σύμπαντος δεν αρκεί σε έναν χιμπατζή για να γράψει τυχαία έργο του Σαίξπηρ
Μια συζήτηση για τη σημασία του Τηλεσκοπίου Ορίζοντα Γεγονότων και το ποια θα μπορούσε να είναι η μελλοντική κατεύθυνση της Αστρονομίας
Πρωταγωνίστρια και πάλι η Momo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.