Τεχνολογια - Επιστημη

Καλυφθείτε: Ο Σβαρτσενέγκερ εξολοθρεύει κόσμο στο Mortal Kombat 11

Ο «Εξολοθρευτής» παίρνει κεφάλια στο γνωστό παιχνίδι και στέλνει τον αντίπαλο στο μέλλον για να βιώσει το «Judgement Day»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
terminator-mortal-kombat-11.jpg
© Youtube

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μπήκε με φόρα στο σύμπαν της Edenia, εξολοθρεύοντας κόσμο στο Mortal Kombat 11.

To Mortal Kombat μεγάλωσε γενιές και γενιές. Τον περασμένο Αύγουστο η είδηση που βγήκε από το φεστιβάλ Gamescom 2019 έκανε πολλούς gamers να χάσουν τον ύπνο τους. Στο promo του Mortal Kombat 11, ένα ζευγάρι μαύρα άρβυλα βγήκε στο φως, η κάμερα άρχισε να ανεβαίνει και η είσοδος του «Εξολοθρευτή» στο σύμπαν της Edenia ήταν γεγονός.

Spring-Summer 2020 Ready-to-Wear Show – CHANEL Shows

Όπως φαίνεται και στο πρώτο επίσημο video που δείχνει τον συγκεκριμένο χαρακτήρα εν δράσει, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ως «Terminator T-800» παίρνει... κεφάλια και δεν σταματά να πυροβολεί, εξολοθρεύοντας τους αντιπάλους του.

Όταν, μάλιστα, έρχεται η στιγμή του fatality, ο «Άρνι» δίνει άλλη διάσταση στη θρυλική ατάκα «Finish Him», καθώς στέλνει τον δύσμοιρο αντίπαλο στο... μέλλον, για να τελειώσουν τη «δουλειά» τα υπόλοιπα μοντέλα T-800.

Mortal Kombat 11 | Terminator T-800 Gameplay Trailer | PS4

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηχητικά βιβλία, Spotify και πνευματικά δικαιώματα
Ηχητικά βιβλία, Spotify και πνευματικά δικαιώματα

Με τα ηχητικά βιβλία, οι αναγνώστες πληρώνουν για να έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη – αλλά ο έλεγχος αυτής της βιβλιοθήκης εναπόκειται τελικά στην πλατφόρμα που τη φιλοξενεί

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.