Τεχνολογια - Επιστημη

Η Apple ανακαλεί εκατομμύρια τροφοδοτικά για λόγους ασφαλείας

Υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
318785-627534.jpg

Η Apple ανακοίνωσε την εθελοντική ανάκληση εκατομμυρίων φορτιστών για iPhone, iPad, Mac που πωλούνταν από το 2003 έως το 2015 στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Κορέα, την Αργεντινή και τη Βραζιλία.

Ο λόγος της ανάκλησης των προϊόντων είναι ότι υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας με επιβεβαιωμένα τουλάχιστον 12 περιστατικά. Στην ανακοίνωσή της η Apple αναφέρει ότι ο προσαρμογέας βυσμάτων AC, μπορεί να σπάσει αν και οι περιπτώσεις αυτές είναι σπάνιες. Το πρόβλημα αφορά επίσης το World Travel Adapter Kit της Apple.

Οι χρήστες με τα προβληματικά τροφοδοτικά μπορούν να τα ανταλλάξουν ή να αντικαταστήσουν μέσω τοπικών Εξουσιοδοτημένων κέντρων σέρβις της Apple, όπου θα επαληθευτεί εάν όντως ο φορτιστής ανήκει στην «κακή» παρτίδα. Η εικόνα που ακολουθεί δείχνει ποιες συσκευές έχουν πρόβλημα.

image

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηχητικά βιβλία, Spotify και πνευματικά δικαιώματα
Ηχητικά βιβλία, Spotify και πνευματικά δικαιώματα

Με τα ηχητικά βιβλία, οι αναγνώστες πληρώνουν για να έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη – αλλά ο έλεγχος αυτής της βιβλιοθήκης εναπόκειται τελικά στην πλατφόρμα που τη φιλοξενεί

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.