Τεχνολογια - Επιστημη

Ένα τριήμερο με πολύ Drupal και τον «βασιλιά» Mortendk

Web developers, designers, site-builders και content administrators ετοιμαστείτε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
132084-300113.jpg

Η ελληνική κοινότητα του Drupal διοργανώνει ένα καλοκαιρινό τριήμερο (1-3 Ιουλίου) με πολύ Drupal και όχι μόνο. Το DrupalCamp Greece είναι ένα συνέδριο που φέρνει κοντά web developers, designers, site-builders και content administrators για να μάθουν, να δικτυωθούν και να συζητήσουν για το Drupal και γενικότερα για το web.

Η δύναμη του Drupal είναι η κοινότητά του και με την κυκλοφορία του Drupal 8 υπάρχουν πολλά θέματα να συζητηθούν από τους σημαντικούς ομιλητές που θα δώσουν το παρόν στην εκδήλωση. Οι γνώσεις που μπορεί να αποκτήσει κανείς παρακολουθώντας ένα τέτοιο event είναι πολλές και σημαντικές, μην το χάσετε.

Στο καινούργιο σάιτ του DrupalCamp −το οποίο είναι φυσικά σε Drupal 8− μπορείτε να δείτε τα πάντα σχετικά με το συνέδριο. Μπορείτε να μάθετε πληροφορίες για την εκδήλωση, τους ομιλητές και φυσικά να πάρετε το εισιτήριο σας και να κατοχυρώσετε την θέση σας από τις περιορισμένες διαθέσιμες θέσεις του event.

To Πάντειο Πανεπιστήμιο συνδιοργανώνει και θα φιλοξενήσει το συνέδριο, ένας χώρος εύκολα προσβάσιμος, κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Βασικός ομιλητής θα έιναι ο Mortendk, ο οποίος έρχεται από τη Δανία και πρόκειται για έναν από τους βασικούς συντελεστές στην αλλαγή του theming engine στο Drupal 8, είναι maintainer του classy και θα μιλήσει για όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουμε τόσο στα πρώτα μας βήματα στο theming του Drupal 8, όσο και σε επόμενα στάδια. Περισσότερες ενδιαφέρουσες ομιλίες, ακόμα και… μικρές “αντιπαλότητες” είναι στο πλάνο. Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο ΕΔΩ

Εισιτήρια για το DrupalCamp διατίθενται μέσα από το website. Μπορείτε να επιλέξετε  το βασικό εισιτήριο, μαζί με το t-shirt στα 30€. Αν είστε φοιτητής ή άνεργος και πάλι μπορείτε να συμμετέχετε, με ένα εισιτήριο των 5€ (χωρίς t-shirt).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.