Τεχνολογια - Επιστημη

Απόψε Τρίτη πρεμιέρα για το «Διάλογο των 7»

Δημόσια παρέμβαση σε επίπεδο κοινωνίας και ιδεών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130342-295192.jpg

Απόψε Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 στις 7 το απόγευμα και στο «Polis Art Café» (Πανεπιστημίου και Πεσμαζόγλου, πάνω από τη Στοά του Βιβλίου), έχει πρεμιέρα ο «Διάλογος των 7», με πρώτο θέμα «Επιστήμη, Διανόηση και Πολιτική: χωρίς ‘χρήσιμες’ ψευδαισθήσεις».

Πρόκειται για σημαντική δημόσια παρέμβαση σε επίπεδο κοινωνίας και ιδεών, την οποία  οργανώνουν οι εκδόσεις «Ι. Σιδέρης» τρεις φορές το χρόνο, ενώ η AV είναι χορηγός επικοινωνίας.

Ομιλητές: ο καθηγητής κ. Γιάννης Μεταξάς, ο καθηγητής και πρώην υπουργός κ. Γιάννης Πανούσης (φωτογραφία), ο δημοσκόπος κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο δημοσιογράφος κ. Πάσχος Μανδραβέλης, η αρχιτεκτόνισσα κ. Στέλλα Κυβέλου, ο κοινωνιολόγος και αρθρογράφος κ. Γιώργος Σιακαντάρης, ο καθηγητής κ. Νίκος Παπαδάκης (που είναι και επιστημονικός υπέθυνος της πρωτοβουλίας), ενώ Discussant (κριτικός) των συνομιλητών είναι ο δημοσιογράφος και εκδότης του «Ποιείν» κ. Σπύρος Αραβανής. Θα χαιρετίσει ο εκδότης κ. Ανδρέας Σιδέρης και θα συντονίσει ο Δημήτρης Φύσσας της Athens Voice.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το «Books’ Journal», τη Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης του Πανεπιστημίου Κρήτης (P.Op.R.Un.), το «Ποιείν» και το «Polis Art Café».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.