Ταξιδια

Studios Kilindra: Ένα πανέμορφο boutique hotel στη Χώρα της Αστυπάλαιας

Κοιμάσαι, ονειρεύεσαι και ξυπνάς με μαξιλάρι το πέλαγος.

A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Studios Kilindra, το πρώτο boutique hotel της Αστυπάλαιας, είναι χτισμένο με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού

Φαντάσου να ανοίγεις τα μάτια σου και το πρώτο πράγμα που βλέπεις να είναι το πιο βαθύ μπλε του Αιγαίου. Αυτό ακριβώς σου συμβαίνει σε οποιαδήποτε από τα συνολικά 8 δωμάτια του ξενοδοχείου Studios Kilindra κι αν διαλέξεις: κοιμάσαι, ονειρεύεσαι και ξυπνάς με μαξιλάρι το πέλαγος. Σκαρφαλωμένο στους πρόποδες του Κάστρου, το Studios Kilindra άνοιξε πριν από 25 χρόνια και ήταν το πρώτο boutique hotel του νησιού. Βρίσκεται στην περιοχή Κυλίνδρα (απ’ όπου και πήρε το όνομά του), έναν παραδοσιακό οικισμό στη Χώρα της Αστυπάλαιας, και είναι χτισμένο με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού.

© Νikos Κokolakis Ρhotography

Ο σεβασμός στην παράδοση συνεχίζεται και «εντός των τειχών»: κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με έργα της λαϊκής τέχνης και αντίκες που παραπέμπουν στα παλιά αρχοντικά της Αστυπάλαιας. Υπάρχουν τρία deluxe studio, τέσσερις παραδοσιακές μεζονέτες με εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον «οντά», και μία σουίτα με μία βεράντα, που μοιάζει να ίπταται πάνω από το Αιγαίο – ιδανική για μήνα του μέλιτος!

Όλα, όμως, ανεξαρτήτως τα δωμάτια προσφέρουν πανοραμική θέα στη θάλασσα, το ίδιο και η πισίνα που από τη μία έχει θέα το πέλαγος και από την άλλη την είσοδο του κάστρου. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης spa, όπως και θέσεις parking (πράγμα σπάνιο για τη Χώρα του νησιού), ενώ βρίσκεται μόλις 3 λεπτά μακριά από την κεντρική πλατεία όπου θα βρείτε πολλά café και εστιατόρια.

© Nikos Kokolakis Photography

Extra tip: οι τιμές είναι πραγματικά πολύ καλές, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα υπάρχουν και ειδικά πακέτα προσφορών.

INFO
Χώρα Αστυπάλαιας, 2243061131
www.studioskilindra.com
Faceboo Studios Kilindra
Instagram studioskilindra