Ταξιδια

Bay Cruises: Στο Captain Avgoustis θα ζήσεις τις πιο αξέχαστες στιγμές διακοπών στην Κίμωλο

Εξερεύνησε τις κρυφές παραλίες του νησιού και απόλαυσε τα κυκλαδίτικα νερά

A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εξερευνήστε τα κρυστάλλινα νερά και μαγευτείτε από τις κρυμμένες παραλίες και τους όρμους, γύρω από τα νησιά της Κιμώλου και της Πολυαίγου με το Bay Cruises

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Κίμωλο να ξέρεις ότι εκεί, στο λιμάνι της Ψάθης, σε περιμένει ο πάντα χαμογελαστός Αυγουστής. Θα σε ανεβάσει στο παραδοσιακό τρεχαντήρι του και θα σε γυρίσει σε όλες τις κρυφές παραλίες του νησιού για να απολαύσεις τα κυκλαδίτικα νερά. Αν ο καιρός είναι καλός θα σε πάει και μέχρι τη ξακουστή Πολύαιγο –το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί της Μεσογείου– και θα θαμπωθείς από την παρθένα ομορφιά του τοπίου.

Ο Αυγουστής θα σου μιλήσει για το νησί που τον γέννησε και θα σε συγκινήσει όταν η κουβέντα φτάσει στον παππού του, τον καπετάν Αυγουστή Γαλανό, τον άνθρωπο που για περισσότερα από 50 χρόνια εξυπηρετούσε με το καΐκι του τους κατοίκους της Κιμώλου και της Μήλου, όντας ο καπετάνιος του νησιού. Αυτό το ίδιο καΐκι ανακατασκευάστηκε με πρωτοβουλία του Αυγουστή του νεότερου το 2019, του έδωσε τιμητικά το όνομα του παππού, για να έχεις σήμερα την ευκαιρία να ζήσεις την πιο εξαιρετική εμπειρία στο νησί εν πλω.

Ο ίδιος σεφ και ιδιοκτήτης του υπέροχου εστιατορίου Meltemi View and Taste, έχει φροντίσει η γαστρονομική απόλαυση να μη λείπει από αυτή την ιδιαίτερη εκδρομική φιέστα στη θάλασσα. Κάπου ανάμεσα στις βουτιές και στον θαυμασμό του τοπίου θα απολαμβάνεις τα απεριτίφ σου, δροσερό νερό, ούζο, τσίπουρο και παγωμένη μπίρα, παρέα με κιμωλιάτικες νοστιμιές, όπως είναι η έξοχη λαδένια, τα παραδοσιακά τυριά, οι δροσιστικές σαλάτες και οι πεντανόστιμες μπρουσκέτες.

Η εμπειρία είναι τόσο ξεχωριστή που σίγουρα θα θελήσεις να τη ζήσεις και πριβέ. Και αν το θελήσεις μπορείς να το κάνεις! Ο Αυγουστής θα οργανώσει την κρουαζιέρα σου. Θα σου προτείνει προορισμούς και στάσεις για βουτιές και θα φροντίσει και για τη γαστρονομική απόλαυση. Θα επιλέξεις ένα πλήρες μενού με προτάσεις από την κουζίνα του εστιατορίου και ο σεφ θα υλοποιήσει τα πιάτα εν πλω. Θα συνοδεύσεις με εξαιρετικό κρασί από το κελάρι του σκάφους ή και με δροσιστικά cocktails από το The Clumsies. Αν αυτό το καλοκαίρι η Κίμωλος είναι ο προορισμός σου, αυτή την εμπειρία πρέπει να τη ζήσεις!

Extra tip: H Βay Cruises διαθέτει και φουσκωτά σκάφη για private κρουαζιέρες.

INFO
Ψάθη, Κίμωλος
6945454642
www.baycruises-kimolos.gr
Bay-Cruises-Kimolos
bay_cruises_kimolos