Ταξιδια

Μάγια Λεμονά: «Μύκονος, ο τόπος που φιλοξενεί τις αναμνήσεις μου»

Το μοντέλο εξηγεί γιατί αυτό το νησί είναι πολλά περισσότερα από beach bars και ντεσιμπέλ

A.V. Guest
ΤΕΥΧΟΣ 924
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Μύκονος της Μάγιας Λεμονά κρύβει αναμνήσεις και ενέργεια από αγαπημένα της πρόσωπα που δεν υπάρχουν πια

Η Μύκονος είναι για µένα κάτι παραπάνω από ένας κοσµοπολίτικος προορισµός· είναι το µέρος που συνδέεται µε µερικές από τις πιο αγαπηµένες µου αναµνήσεις. Εδώ πέρασα αµέτρητα καλοκαίρια µε την οικογένειά µου, τους φίλους µου και την αγαπηµένη µου θεία, που πια δεν είναι στη ζωή. Κάθε φορά που µε ρωτούν για το αγαπηµένο µου νησί, η Μύκονος είναι η πρώτη που έρχεται στο µυαλό µου.

Τα καλοκαίρια µου στη Μύκονο είναι γεµάτα από γέλια, βουτιές στα κρυστάλλινα νερά και ατελείωτες νύχτες διασκέδασης. Εδώ έµαθα τι σηµαίνει νυχτερινή ζωή, µε τα υπέροχα beach bars και τα διάσηµα κλαµπ που είναι πάντα γεµάτα ενέργεια. Οι αναµνήσεις µου από τις βόλτες στα πλακόστρωτα δροµάκια της Χώρας, µε τα παραδοσιακά σπίτια και τις ανθισµένες µπουκαµβίλιες, είναι αξέχαστες.

Όµως η Μύκονος δεν είναι µόνο διασκέδαση και παραλίες. Είναι οι άνθρωποι που έχω γνωρίσει, οι γεύσεις που έχω απολαύσει και οι στιγµές που έχω ζήσει µε την οικογένειά µου και τους φίλους µου. Τα καλοκαιρινά απογεύµατα τα περνάµε βλέποντας το ηλιοβασίλεµα από το σπίτι µας, ενώ προετοιµαζόµαστε για τις βραδινές µας βόλτες. Αυτές οι στιγµές, γεµάτες από γέλια και χαλάρωση, µε κάνουν να νιώθω ότι βρίσκοµαι ακριβώς εκεί που πρέπει.

Για µένα, η Μύκονος είναι κάτι περισσότερο από ένας καλοκαιρινός προορισµός· είναι ο τόπος που φιλοξενεί τις πιο πολύτιµες αναµνήσεις µου και που πάντα θα έχει µια ξεχωριστή θέση στην καρδιά µου.

* Η Μάγια Λεµονά είναι µοντέλο.