Ταξιδια

Διακοπές σε σκηνικό με αύρα Ιονίου προσφέρει το Riviera Olympia & Aqua Park της Grecotel

Αναψυχή και διασκέδαση με επιλογές για όλη την οικογένεια

Χαρά Αλεξανδροπούλου
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Riviera Olympia Aqua Park Grecotel Mega Resort: Το resort που τα περιλαμβάνει όλα με θέα στο Ιόνιο

Καλοκαιρινές διακοπές σημαίνει ξεκούραση. Ψάχνεις προορισμό που να τα έχει όλα σε ένα και νοικοκυρεμένα. Να έχεις στα πόδια σου τη θάλασσα και στο πιάτο του γεύσεις καλοκαιριού κλασικές αλλά και πρωτότυπες. Πισίνα αλλά και θάλασσα, δραστηριότητες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη αλλά και θεραπείες χαλάρωσης. Και μέσα σε όλα, να περάσουν καλά και τα παιδιά με διασκεδαστικές δραστηριότητες. Δε ζητάς πολλά. You can have it all!

Η Πελοπόννησος αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προορισμούς των τελευταίων ετών και από τους πιο εύκολα προσβάσιμους. Στην παραθαλάσσια περιοχή της Κυλλήνης, κοντά στην ιστορική Αρχαία Ολυμπία, βρίσκεται το απόλυτο ελληνικό Mega Resort, Riviera Olympia & Aqua Park του με την υπογραφή του Ομίλου Grecotel. Τέσσερα μοναδικά ξενοδοχεία, πολυτελείς βίλες στη θάλασσα, εστιατόρια και μπαρ με επιλογή διατροφής, χαλαρωτικές πισίνες δάση, παραλίες και φυσικά το τεράστιο Aqua Park 20.000 τ.μ. που καταπλήσσει μικρούς και μεγάλους και το πάρκο σπορ και δραστηριοτήτων έκτασης 40.000 τ.μ.

Το εμβληματικό MANDOLA ROSA

Ένα από τα πιο ειδυλλιακά ξενοδοχεία που έχεις δει ποτέ βρίσκεται στη μεγάλη παραλία της Κυλλήνης. Το Mandola Rosa αποτελείται από υπέροχες σουίτες και μοναδικές βίλλες πάνω στη θάλασσα. Από πολλούς επισκέπτες χαρακτηρίζεται ως ένα μέρος παραδεισένιο για την οικογένεια με φανταστικό Aqua Park, extreme sports, θαλάσσια παιχνίδια, roller skates nights, bikes και Grecoland φύση. Ιδανική πρόταση διακοπών και για εσένα που θες να απολαύσεις διακοπές με όλα τα κομφόρ αλλά και για εσένα που θες να χαρίσεις στα παιδιά την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία.

Το εξωτικό LA RIVIERA

Με θέα το καταγάλανο Ιόνιο, το La Riviera δεσπόζει στην παραλία της Κυλλήνης και σε καλεί να απολαύσεις μια γεμάτη εμπειρία αισθήσεων. Είτε στην πισίνα είτε στη θάλασσα, το σίγουρο είναι πως η βουτιά σου θα είναι πετυχημένη και η θέα αξέχαστη. Η ατμόσφαιρα σε ξεκουράζει ενώ το Aqua Park αποτελεί απαραίτητη δραστηριότητα για την απόλυτη διασκέδαση των παιδιών.

Το οικείο OLYMPIA OASIS & AQUA PARK
Οι στιγμές με την οικογένεια είναι πολύ σημαντικές, ειδικά στις διακοπές που ο χρόνος κυλάει πιο χαλαρά και οι σχέσεις ενδυναμώνονται. Ζήσε την ιδανική οικογενειακή καλοκαιρινή εμπειρία στο Olympia Oasis & Aqua Park, το ξενοδοχείο πάνω στην παραμυθένια αμμουδιά μήκους 2 χλμ, με τις ατέλειωτες πισίνες, βεράντες θαλασσινές κι εστιατόρια που σε ξεναγούν σε γαστρονομικά μονοπάτια.

Το πρωτότυπο ILIA PALMS & AQUA PARK

Το Ilia Palms & Aqua Park είναι το ξενοδοχείο με την πρωτότυπη αισθητική, διακοσμημένο με καθρέφτες, γεμάτο χρώματα και γεωμετρικά σχήματα. Βρίσκεται μέσα στο καταπράσινο δάσος και έχει άμεση πρόσβαση στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Riviera Olympia, στην παραλία, τις πισίνες και το Aqua Park.

 

Τι περιλαμβάνει η εμπειρία στο Riviera Olympia Aqua Park

Οι μαγευτικές παραλίες της Κυλλήνης συναρπάζουν και σε καλούν να κάνεις την πιο δροσερή βουτιά στα νερά του Ιονίου. Πισίνες και Aqua Park είναι διαθέσιμα σε μικρούς και μεγάλους προσφέροντας στιγμές γαλήνης, αναψυχής και ψυχαγωγίας. 24 μοναδικά εστιατόρια και μπαρ σε περιμένουν για να απολαύσεις γεύσεις με μπόλικη Ελλάδα, θαλασσινούς μεζέδες ala ceviche, Wagyu και tartar αλλά και ethnic κουζίνα με ασιατικά και περουβιανά πιάτα στο L’ Orient, fine dinning στο Cap Voyage, bella Italia και Magna Grecia στην Πλατεία του Oasis που θα λατρέψεις.

Οι αθλητικές δραστηριότητες δε λείπουν από την εμπειρία διαμονής στο resort. Εκατοντάδες στρέμματα καταπράσινου δάσους με πεύκα, κατά μήκος μιας αμμουδιάς 2χλμ, φιλοξενούν θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, τένις, ιππασία, τοξοβολία, paintball, paramotor κι άλλα πολλά γι ανα ανακαλύψεις.

Στο Riviera Olympia Aqua Park θα βρεις 4.500 τ.μ. αφιερωμένα στην απόλαυση και την ευεξία. Εμπνευσμένο από την μεγαλοπρέπεια της Αρχαίας Ολυμπίας, το Elixir Spa διαθέτει εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες, υδρομασάζ, Open-air Gazebo massage και σύγχρονες θεραπείες βασισμένες στη σοφία των αρχαίων Ελλήνων.

Τα παιδιά θα αγαπήσουν σίγουρα τις διακοπές στο resort, αφού το Aqua Park, οι νεροτσουλήθρες, η ατέλειωτη παραλία, το Sports Campus, τα θαλάσσια σπορ και άλλες πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες θα τα ξετρελάνουν και θα τα κρατούν απασχολημένα για όσες ώρες επιθυμούν. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως η διαμονή, η διατροφή και οι δραστηριότητες των παιδιών στην Grecoland είναι πάντα δωρεάν.

Απόλαυσε κάθε στιγμή των διακοπών σου, μόνος, με φίλους, με το ζευγάρι ή την οικογένειά σου, σε ένα από τα ξενοδοχεία του Riviera Olympia & Aqua Park χωρίς να σπαταλήσεις όλο το χρόνο για να ψάχνεις τις ιδανικές δραστηριότητες που θα γεμίσουν τις ημέρες ελευθερίας σου. Ο Όμιλος Grecotel έχει μεριμνήσει για εσένα πριν από εσένα και για αυτό σου εγγυάται αναψυχή και διασκέδαση με θέα το Ιόνιο πέλαγος.

Μη χάνεις χρόνο, κλείσε τις διακοπές σου τώρα και καλό καλοκαίρι.