Ταξιδια

Corinthian Village: Πολυτέλεια και χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα

Η ιδανική επιλογή για να το σκας πού και πού από την πόλη και να απολαμβάνεις τη θάλασσα

A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Corinthian Village στο Βραχάτι Κορινθίας είναι η ιδανική επιλογή για να το σκας πού και πού από την πόλη και να απολαμβάνεις τη θάλασσα. Μόλις μία ώρα με τον προαστιακό, σε μία έκταση 3.000 τ.μ., διαθέτει τέσσερα κτίρια με διάφορους τύπους δωματίων για κάθε γούστο. Τα standard δωμάτια με μινιμαλιστική αισθητική σε γήινα χρώματα και θέα στην εντυπωσιακή κοινόχρηστη πισίνα των 55 τ.μ. προσφέρουν άνεση, ενώ κάποια διαθέτουν και πολυκουζινάκι για μεγαλύτερη αυτονομία. Αν θες κάτι πιο ευρύχωρο, τα comfort δωμάτια των 60 τ.μ. με μεγάλες βεράντες μπροστά από την κοινόχρηστη πισίνα είναι η τέλεια επιλογή. Οι μεζονέτες με κουζίνα και σοφίτα είναι ιδανικές για οικογένειες και μεγάλες παρέες, ενώ τα superior δωμάτια με ιδιωτική πισίνα θα σε ενθουσιάσουν με την πολυτέλειά τους. 

Για ακόμα μεγαλύτερη ιδιωτικότητα, οι τέσσερις ανεξάρτητες βίλες με ιδιωτική πισίνα 30 τ.μ. και κήπο φιλοξενούν 4-8 άτομα και προσφέρουν την απόλυτη πολυτελή διαμονή.

Θα απολαύσεις πρωινό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ξεκινώντας την ημέρα σου με τον καλύτερο τρόπο. Κράτα και ότι τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, μίνι μπαρ και καλλυντικά μπάνιου για να μη σου λείψει τίποτα.

Είναι ο ιδανικός προορισμός για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Μόλις στα 100 μέτρα είναι η οργανωμένη παραλία, που έχει και γαλάζια σημαία, και είσαι πολύ κοντά σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους όπως η Αρχαία Κόρινθος και η Νεμέα.

Για οικογενειακές διακοπές ή εξορμήσεις με φίλους, το Corinthian Village είναι η τέλεια επιλογή. Κάνε κράτηση τώρα και απόλαυσε την καλοκαιρινή σου απόδραση!

Info
Βραχάτι Κορινθίας, 2741054911
www.corinthianvillage.com
FB: Corinthian Village 

INSTA: corinthian_village