Arion Hotel: Άνεση και πολυτέλεια μπροστά στο απέραντο γαλάζιο

Ωραίο ξενοδοχείο μπροστά στη θάλασσα και δίπλα στο πευκόδασος του Πευκιά

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • Κων/νου Καραμανλή 3
  • 2743022230

Arion Hotel: To 4άστερο ξενοδοχείο στο Ξυλόκαστρο

Αν κλείσεις τα μάτια και ονειρευτείς πώς θα ήθελες να είναι το ξενοδοχείο όπου θα περάσεις τις διακοπές σου, σίγουρα θα φανταστείς κάτι σαν το Arion Hotel. Στο κέντρο του Ξυλόκαστρου, όπου θα πας παντού σε 5 λεπτά με τα πόδια, μπροστά στη θάλασσα και ακριβώς δίπλα στο υπέροχο, παγκοσμίου φήμης πευκόδασος του Πευκιά, το πλήρως ανακαινισμένο Arion θα σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για ανέμελες διακοπές.

Διαθέτει 74 δωμάτια και σουίτες, όλα με ιδιωτικά μπαλκόνια και θέα είτε στη θάλασσα είτε στα πεύκα, σουίτες με τζακούζι, σουίτα νεονύμφων, δωμάτια με ηχομόνωση, οικογενειακά δωμάτια, εγκαταστάσεις για ανθρώπους με αναπηρία, με το προσωπικό να φημίζεται τόσο για τον επαγγελματισμό όσο και για τη φιλοξενία.

Το 4άστερο Arion διαθέτει μια φανταστική οργανωμένη παραλία με βότσαλο ακριβώς μπροστά, πισίνα, αλλά και οργανωμένο Spa (τζακούζι, ατμόλουτρο, σάουνα, αλλά και υπηρεσίες μασάζ) για την απόλυτη χαλάρωσή σας, καθώς επίσης πλήρες μπαρ και εστιατόριο, μπροστά στη θάλασσα, για αξέχαστες στιγμές όλες τις ώρες της ημέρας και φανταστικά ηλιοβασιλέματα.

Extra tip: Το Arion Hotel μπορεί να φιλοξενήσει δεξιώσεις και ημερίδες.

www.arion-pefkias.gr

  • Κων/νου Καραμανλή 3
  • 2743022230

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου