Ταξιδια

Φιλοξενία πολλών αστέρων με την υπογραφή της Brown Hotels

Πολυτελής φιλοξενία, κομψότητα, άνεση και διασκέδαση σε απόλυτη αρμονία

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Brown Hotels

Brown Hotels: Τα resorts που συνδυάζουν κομψότητα και άνεση φιλοξενούν επισκέπτες από όλο τον κόσμο

  • Advertorial
BROWN HOTELS

Το καφέ συμβολίζει την άνεση, τη φιλοξενία και την απλότητα, σύμφωνα με την ερμηνεία των χρωμάτων. Το επεξηγηματικό τρίπτυχο της επιτυχίας των Brown Hotels γίνεται ξεκάθαρο τόσο από το ίδιο το όνομα όσο κι από μία απλή διαμονή. Πέμπτη έκανα την κράτηση και Παρασκευή άφησα πίσω μου λάπτοπ, κόρνες και διόδια προς αναζήτηση λίγης ξεκούρασης αλλά και βιταμίνης D.

Το πρώτο πράγμα που αντικρίζεις μπαίνοντας σε όποιο resort της Brown Hotels επισκεφτείς είναι ένας συνδυασμός σύγχρονης αρχιτεκτονικής κι εκλεπτυσμένης αισθητικής που σε προδιαθέτουν θετικά για την ποιότητα διαμονής. Τα ξύλινα στοιχεία προσδίδουν το δικό τους γήινο κύρος κι ολοκληρώνουν την εικόνα ενός φιλόξενου neat and tidy χώρου έτοιμου να εξυπηρετήσει την ανάγκη σου για χαλάρωση.

Brown Hotels
BROWN HOTELS

Τα δωμάτια είναι από αυτά που όλοι φωτογραφίζουν. Απλότητα κι elegance σε άσπρες και καφέ αποχρώσεις φανερώνουν την καθαριότητα. Summer is just a state of mind κι όχι ο λόγος να με αποτρέψει από το να τυλιχτώ στα λευκά μαλακά παπλώματα και να μείνω εκεί όλο το τριήμερο παριστάνοντας διαφήμιση μαλακτικού ρούχων. Είπα, όμως, πρώτα να πιω ένα ποτό.

Σε όλα τα μέρη του ξενοδοχείου επικρατεί η ίδια καλαίσθητη λογική. Γήινα χρώματα που σε κάνουν να χαμηλώσεις τη φωνή σου λες και η φύση κοιμάται και δε θες να ενοχλήσεις. Σύγχρονα γυμναστήρια και σπα συμβάλουν στην ευεξία σώματος και πνεύματος ολοκληρώνοντας την εμπειρία αναζωογόνησης για όσους τα τιμήσουν.

Η πανοραμική θέα από το Pool Bar στη θάλασσα και την πισίνα γαληνεύει άπαντες παρόντες «ψυχή τε και σώματι». Μια εμπειρία που απολαμβάνεις σε κάθε κατάλυμα της συλλογής Brown. Το ποτό έγινε κοκτέιλ και το κοκτέιλ ανοίγει την όρεξη. Θαλασσινές -κι όχι μόνο- μυρωδιές προκαλούν το αγγλοφερμένο «mouthwatering» με το που φτάσεις στο εστιατόριο του resort. Εκεί έχεις μόνο να επιλέξεις κι όλα τα άλλα άφησέ τα στον Chef.

Το επόμενο πρωί οι μπαταρίες έχουν ήδη αρχίσει και γεμίζουν. Το ραντεβού με το πρωινό είναι βασικός λόγος για να σε σηκώσει από αυτό το κρεβάτι (been there, done that). Με τόσο μεγάλη ποικιλία κι επιλογές για όλες τις διατροφικές προτιμήσεις, απόλαυσε το μπουφέ όσο βρίσκεσαι ακόμη σε διακοπές κι από Δευτέρα βλέπεις τι κάνεις με τη διατροφή.

Brown Hotels
BROWN HOTELS

Πού και τι θα βρεις σε όλα τα BROWN resorts 

1) Λιγότερα από δώδεκα τραγούδια θα χρειαστεί να ακούσεις ξεκινώντας από την Αθήνα μέχρι να φτάσεις στο Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton. Με Rooftop Bar, σάουνα, χαμάμ, δυο πισίνες παραλία βραβευμένη με γαλάζια σημαία και χώρο εκδηλώσεων που χωράει έως και 400 άτομα, το resort ενδείκνυται τόσο για προσωπική χαλάρωση όσο και για εταιρικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις όπως ένα αξέχαστο wedding party ή ένα bachelorette.

2) Λάτρες βουνού και θάλασσας ικανοποιεί το Dave By the Beach Loutraki, το προσιτό boutique ξενοδοχείο με τη funky διάθεση που βρίσκεται μία μόλις ώρα από την Αθήνα.  

3) Ιδανικό για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων, το Brown Beach Evia Island το πολυτελές all-inclusive resort ακριβώς επάνω στην παραλία προσφέρει το απόλυτο all-day experience για κάθε ηλικία. Πρωινό έως τις 11:00, ατελείωτες επιλογές σε φαγητό και ποτό, δύο εντυπωσιακές πισίνες και πανέμορφη παραλία για βουτιές και ηλιοθεραπεία κάθε ώρα, νεροτσουλήθρες για όλες τις ηλικίες (και μπράβο του), kids rooms και ειδικούς παιδαγωγούς για να απολαύσουν οι γονείς το spa και τα ατέλειωτα sessions ηλιοθεραπείας.

4) Αν βρεθείς στην Κρήτη φέτος, θα έχεις την τύχη να δεις από κοντά την σύγχρονη κι εκλεπτυσμένη αρχιτεκτονική του πεντάστερου Isla Brown Chania Resort Curio Collection by Hilton. Βασικό αξιοθέατο για τους λάτρεις του καλού φαγητού θα αποτελέσει το κρητικό εστιατόριο του ξενοδοχείου ELEÓNAS το οποίο προσφέρει αυθεντικές γεύσεις που κανένακρητικό μαγαζί δε θα μπορούσε να «κοπιάρει».  Για γαστρονομικές απολαύσεις καθόλη τη διάρκεια της ημέρας το KRĒTES αποτελεί γαστρονομικό προορισμό με μπουφέ και room service. Φυσικά, μην παραλείψετε να απολαύσετε κοκτέιλ με μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα στο AERAS Bar και δροσιστικά ποτά και ελαφριά σνακ δίπλα στην πισίνα στο ÍLIOS Sunny Pool Bar κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας. Για όσους αναζητούν μια εμπειρία δίπλα στη θάλασσα, το LITHOS - Rocky Canteen προσφέρει ένα χαριτωμένο food truck φωλιασμένο ανάμεσα στους βράχους,  για σνακ και αναψυκτικά ενώ απολαμβάνετε το μπάνιο σας.

5) Με το Brown Beach Chalkida στην μαγευτική παραλία του Αγίου Μηνά η πόλη του αναποφάσιστου Πορθμού του Ευρίπου, αποκτά κυκλαδίτικο αέρα, λόγω της αισθητικής του resort. Γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου και water sports περιμένουν αθλητικούς και μη επισκέπτες που αποδέχονται, όμως, τις προκλήσεις Οι δύο πεντακάθαρες παραλίες με τις άνετες ξαπλώστρες χωρίζονται μόλις με λίγα σκαλιά από την εντυπωσιακή και τεράστια πισίνα με θέα θάλασσα, ώστε να μπορούμε να κάνουμε το μπάνιο μας εύκολα και απλά όπου επιθυμούμε, επιλέγοντας δροσερά ποτά και απίθανα σνακ από το pool bar.

.

6) Στο ξακουστό για τα ρομαντικά του vibes,  Canal d’amour της Κέρκυρας βρίσκεται το Akron Seascape Resort της Brown Hotels να προσφέρει τις all inclusive επιλογές του. Ετοιμάσου για βουτιές στις swim up σουίτες με θέα στο ηλιοβασίλεμα και φαγητό ό, τι ώρα της ημέρας κι αν θελήσεις.

Isla Brown Corinthia Resort & Spa
BROWN HOTELS

Ό, τι κι αν επιλέξεις να κάνεις στη συνέχεια της διαμονής σου, ένα είναι σίγουρο. Πως η φιλοξενία των Brown Hotels αποτυπώνεται ως μια γλυκιά ανάμνηση που υπόσχεται επιστροφή. Και οι υποσχέσεις πρέπει -και θέλουμε- να τηρούνται.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πειραιάς - Μήλος - Ηράκλειο: 191 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Κρητικό Πέλαγος
Πειραιάς - Μήλος - Ηράκλειο: 191 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Κρητικό Πέλαγος

Ένα νέος προορισμός, η Μήλος, έχει προστεθεί στο παραδοσιακό δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο φέρνοντας το νησί ακόμα πιο κοντά και αναβαθμίζοντάς το σε ακτοπλοϊκό κόμβο των Κυκλάδων

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.