- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ο Γιάννης Λουκάκος στα εστιατόρια Riviera στο AKS Porto Heli και Porfyra στο AKS Hinitsa Bay
Γευστικές αποδράσεις στο Πόρτο Χέλι με απολαυστικά μενού σχεδιασμένα από τον γνωστό σεφ
Riviera στο AKS Porto Heli και Porfyra στο AKS Hinitsa Bay: O Γιάννης Λουκάκος επιμελείται τα μενού στα ολοκαίνουργια εστιατόρια των ξενοδοχείων AKS.
Σε ένα από το πιο όμορφα μέρη της Πελοποννήσου, το Πόρτο Χέλι, ο Γιάννης Λουκάκος, από τους πιο δημοφιλείς και πολυβραβευμένους chef της Ελλάδας, μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Από τις 30 Ιουνίου στα ξενοδοχεία AKS Hinitsa Bay και AKS Porto Heli, με φόντο το πανέμορφο τοπίο του Πόρτο Χελίου, οι επισκέπτες θα έχουν φέτος το καλοκαίρι την ευκαιρία να ζήσουν μία νέα γαστρονομική εμπειρία.
Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και σημαντικές αναγνωρίσεις, ο βραβευμένος με “Χρυσό Σκούφο” σεφ Γιάννης Λουκάκος δίνει ζωή σε απλές γεύσεις που αφυπνίζουν τις αισθήσεις, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα γαστρονομικών προτιμήσεων. Στα δύο νέα μενού γευσιγνωσίας που επιμελείται για τα ολοκαίνουρια εστιατόρια των AKS Hotels, Riviera και Porfyra, οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν δημιουργίες εμπνευσμένες από τις παραδόσεις της Μεσογείου, με έμφαση στην εποχικότητα και την αγνότητα των ντόπιων πρώτων υλών.
Riviera, AKS Porto Heli: Ρομαντική διάθεση και κορυφαίες επιλογές γεύσεων
Σε μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα με φόντο τον ονειρεμένο κόλπο του Πόρτο Χελίου, το εστιατόριο Riviera, στο AKS Porto Heli, υποδέχεται του επισκέπτες του με ένα μενού που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Η λιτή διακόσμηση στους κομψούς εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, σε συνδυασμό με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της ελληνικής ριβιέρας συνθέτουν το ιδανικό καλοκαιρινό σκηνικό. Το τραγανό καλαμάρι με κρούστα από panko, μαγιονέζα yuzu και φύκια wakame, το γιουβέτσι της θάλασσας με κρόκο κοζάνης, μοσχολέμονο και βασιλικό, καθώς και το black angus rib eye με σάλτσα chimichurri και τηγανητές πατάτες, είναι λίγοι μόνο από τους συνδυασμούς που θα απογειώσουν τη νέα αυτή γαστρονομική εμπειρία.
Porfyra, AKS Hinitsa: Γεύμα με θέα στον ονειρεμένο κόλπο της Χηνίτσας
Σε μια άλλη τοποθεσία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους με θέα στις Σπέτσες βρίσκεται το εστιατόριο Porfyra, που εγκαινιάζει μια νέα εποχή για το AKS Hinitsa Bay, με ανατρεπτικές γευστικές επιλογές που θα ενθουσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Το κατάφυτο τοπίο και η γαλήνη της θαλασσινής αύρας συνδυάζονται αρμονικά με τις εκλεκτές δημιουργίες του νέου μενού. Ανάμεσα στα πιάτα ξεχωρίζουν το λαβράκι ceviche με σάλτσα passion fruit και μοσχολέμονου, πιπεριά τσίλι και καψαλισμένο καλαμπόκι, η δροσερή σαλάτα φινόκιο με ελιές καλαμών, κρέμα ταραμά και βινεγκρέτ πορτοκαλιού, καθώς και το κοτόπουλο tandoori με σαλάτα κινόα και σος γιαουρτιού. Λαχταριστά επιδόρπια και δροσιστικά signature cocktails συμπληρώνουν ιδανικά το καλοκαιρινό σκηνικό, σε έναν από τους πιο θελκτικούς παραθαλάσσιους προορισμούς.
«Είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργάζομαι με τα AKS Hotels αναλαμβάνοντας την επιμέλεια των μενού, για τα εστιατόρια Riviera και Porfyra», αναφέρει ο Γιάννης Λουκάκος. «Οι αξίες και η φιλοσοφία του Ομίλου γύρω από την αυθεντική φιλοξενία, σε συνδυασμό με τις γεύσεις και τα αρώματα της Μεσογείου που αποπνέουν οι τοπικές πρώτες ύλες, αποτέλεσαν την έμπνευση για μια ανανεωμένη καλοκαιρινή εμπειρία που εύχομαι να μείνει αξέχαστη σε όλους τους επισκέπτες των εστιατορίων».