Ταξιδια

Μία παραλία γεμάτη ποπ κορν

Το μέρος που πρέπει να επισκεφτεί κάθε instagrammer που σέβεται τον εαυτό του

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33889885_743486442441756_8535519911865221120_n.jpg
© instagram.com/ramonarossi

Κάθε instagrammer που σέβεται τον εαυτό του έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει το ταξίδι του στη Φουερτεβεντούρα των Κανάριων Νήσων, ώστε να επισκεφτεί την παραλία που έχει αρχίσει να κατακλύζει τα social media. Ο λόγος για τον Κόλπο του Ποπ Κορν στην περιοχή Κοράλεχο, όπου δεν περπατάς σε άμμο, αλλά σε ποπ κορν.

Εντάξει, όχι σε πραγματικό ποπ κορν, αλλά σε κάτι που το θυμίζει αρκετά και αυτό αρκεί για να πλημμυρίσουν οι φωτογραφίες σου με likes. Συγκεκριμένα, το ποπ κορν της παραλίας είναι στην πραγματικότητα λευκό κοράλλι, που έχει πάρει το σχήμα του από τη διάβρωση, λόγω του νερού και της τριβής, και που μετά την ανάμειξη του με ηφαιστειακή στάχτη και άμμο μοιάζει να έχει αλατοπιπερωθεί.

Το φαινόμενο, βέβαια, δεν είναι κάτι καινούριο για το νησί της Ισπανίας, αλλά τώρα έχει ξεκινήσει να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός, αφού η εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης απαιτεί όλοι να φωτογραφηθούν και να βγάλουν βίντεο «τρώγοντας» από το ποπ κορν της παραλίας.

Αν, λοιπόν, δεν θες να καταταχτείς στην «φτωχολογιά» του διαδικτύου ετοίμασε από τώρα τις καλοκαιρινές σου διακοπές στη νήσο Φουερτεβεντούρα. Θα δώσεις τουλάχιστον 200€ για το αεροπορικό σου εισιτήριο (αν θες να γυρίσεις πίσω, θα πρέπει να δώσεις άλλα τόσα), θα ταξιδέψεις για 14 με 18 ώρες και θα κάνεις 2 με 3 ενδιάμεσες στάσεις, αλλά όλα αυτά είναι αμελητέα μπροστά στα likes που θα μαζέψεις, χάρη στις νέες σου φωτογραφίες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πειραιάς - Μήλος - Ηράκλειο: 191 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Κρητικό Πέλαγος
Πειραιάς - Μήλος - Ηράκλειο: 191 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Κρητικό Πέλαγος

Ένα νέος προορισμός, η Μήλος, έχει προστεθεί στο παραδοσιακό δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο φέρνοντας το νησί ακόμα πιο κοντά και αναβαθμίζοντάς το σε ακτοπλοϊκό κόμβο των Κυκλάδων

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.