Ταξιδια

Νέα διεθνής διάκριση για το βίντεο «Greece- A 365-Day Destination» του ΕΟΤ (video)

Ξεχώρισε και τιμήθηκε στο φεστιβάλ τουριστικών ταινιών του Βερολίνου Golden City Gate

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Visit Greece | A 365 Day Destination  (Narrative) (English)

Νέα διεθνής διάκριση για το βίντεο του ΕΟΤ «Greece- A 365-Day Destination» με την Ελλάδα να λαμβάνει το δεύτερο βραβείο παγκόσμιου προορισμού, και το πρώτο στην Ευρώπη, στο φεστιβάλ τουριστικών ταινιών του Βερολίνου Golden City Gate, στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB.  

Το«Greece- A 365-Day Destination» είναι ένα βίντεο που προβάλλει την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό για κάθε μία ημέρα από τις 365 του χρόνου και δημιουργήθηκε από τον ΕΟΤ σε σκηνοθεσία του Αντώνη Θεοχάρη- Κιούκα.

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά βραβείο που αποσπά το βίντεο του ΕΟΤ σε διάστημα ενός εξαμήνου.

Υπενθυμίζεται ότι το 2017 ψηφίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών ως το κορυφαίο βίντεο τουριστικής προβολής ευρωπαϊκού προορισμού, ανάμεσα σε 23 υποψήφιες ευρωπαϊκές χώρες στον «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού» στο Τσενγκντού της Κίνας.  

Έχει επίσης τιμηθεί με το ειδικό βραβείο στην κατηγορία Τουριστική Ταινία διάρκειας έως 7 λεπτά, στο 6o Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, Zagreb TourFilm Festival όπου ξεχώρισε ανάμεσα σε 48 συμμετοχές χωρών στην ίδια κατηγορία. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.