- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Νενέλα Γεωργελέ
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκορπίνα αλά Σπετσιώτα
Υλικά 4 σκορπίνες 1 κιλό η κάθε μία καθαρισμένες, 200 ml ελαιόλαδο, 300 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 σκ. σκόρδο λιωμένες, 1 ½ κιλό ντομάτες ζεματισμένες και ψιλοκομμένες, ½ ματσάκι μαϊντανό, ½ ματσάκι δυόσμο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά για 15΄. Προσθέτουμε το σκόρδο και 2΄ αργότερα τις ντομάτες. Βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά (περίπου 1½ ώρα) και η σάλτσα να μελώσει. Προσθέτουμε μαϊντανό και δυόσμο και ανακατεύουμε τη σάλτσα με τα ψάρια. Αλατοπιπερώνουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί. Ψήνουμε για 30΄ σκεπασμένα στους 120°C. Σερβίρουμε με βλίτα βραστά ή πατάτες τηγανητές.