Ταξιδια

Αγναντεύοντας από το «Απέραντο Γαλάζιο»...

Μαγική θέα, μοναδική φιλοξενία και στιγμές χαλάρωσης σε έναν ξενώνα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής στην Αμοργό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
136135-311179.JPG

Όταν το μοναδικό απέραντο μπλε της θάλασσας συναντάει τη γραφικότητα ενός ιδιαίτερου κυκλαδίτικου νησιού και η γαλήνη που σε κάνουν να νιώσεις τα μοναδικά τοπία συνδυάζεται με τη φιλοξενία των ανθρώπων, ξέρεις πως βρίσκεσαι στην Αμοργό. Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε διαφορετικά μέρη, από τα Κατάπολά, μέχρι την Αιγιάλη αλλά και τη γραφικότατη Χώρα υπάρχουν αρκετές επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν τον κάθε ταξιδιώτη.

Αν ο προορισμός είναι η Αιγιάλη, πάνω ακριβώς από γραφικό της λιμάνι υπάρχει ένας χώρος, κάτι παραπάνω από κατάλυμα, το «Απέραντο Γαλάζιο». Είναι ένας ξενώνας με άνετα δωμάτια κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής που συνδυάζουν την άνεση με το φιλικό περιβάλλον και προσφέρουν όσο το δυνατό περισσότερη χαλάρωση. Ο επισκέπτης έχει να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις τύπους δωματίων, κατάλληλα είτε για ζευγάρια, είτε για οικογένειες ή και για παρέες. Το σίγουρο είναι πως όποιος βρεθεί κάτω από αυτή την πέργκολα μια φορά θα ξαναβρεθεί, καθώς θα είναι πια μέλος της οικογένειας του «Απέραντου Γαλάζιου». 

Ανάμεσα στις παροχές του ξενώνα, είναι το τζακούζι με θέα όλη την Αιγιάλη, προγραμματισμένα ραντεβού για shiatsu μασάζ και πρωινό στο lounge snack bar με την εκπληκτική θέα, όπου και μπορείτε να απολαύσετε σπιτική ψημένη ρακή.

 image

image

Yoga & Μεσογειακή κουζίνα

Για όσους θα βρεθούν τέλος Αυγούστου στην Αμοργό, μπορούν να συνδυάσουν την ενέργεια του νησιού με την δημιουργία και απόλαυση της μεσογειακής διατροφής. Το «Απέραντο γαλάζιο» και η Ιωάννα Γκολοβόδας διοργανώνουν στις 25 Αυγούστου μία εβδομάδα με ασκήσεις Hatha Yoga, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα τα μυστικά της υγιεινής διατροφής. Ο σεφ Περικλής Μακρής θα συγκεντρώσει ντόπιες πρώτες ύλες και με την καθοδήγησή του, όσοι θα πάρουν μέρος θα δημιουργήσουν vegeterian συνταγές τις οποίες και θα απολαύσουν στη συνέχεια. Συγχρόνως θα πραγματοποιηθεί ένα πρωτόγνωρο παιχνίδι ασκήσεων γιόγκα σε συνδυασμό με αρώματα και γεύσεις.

Περισσότερες πληροφορίες : 69 40867873, www.thebigblue.gr

 image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.