Ταξιδια

Τα πάρτι στο Πόρτο Χέλι έχουν κάτι από Μαϊάμι

Στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli η νύχτα είναι μεγάλη και το καλοκαίρι γεμάτο events

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
134993-308155.jpg

Κι αν γι’ άλλους το καλοκαίρι είναι ταβερνάκια, ουζάκια και χαλάρωση, για σενα είναι ευκαιρία για ξεφάντωμα. Όχι ότι είχες κλειστεί σπίτι τον χειμώνα, αλλά το καλοκαίρι όπως και να το κάνεις έχεις άλλη διάθεση, άσε που η πολλή ησυχία και αποχή από τα εγκόσμια κάποια στιγμή κουράζει. Εσύ είσαι μέσα για πάρτι όλων των ειδών. Αυτοσχέδια παρτάκια, πάρτι στην άμμο ή μεγάλα πάρτι που αφήνουν ιστορία. Κι όσο πιο μεγάλο το event τόσο πιο φαντασμαγορικό το ντύσιμο, τόσο πιο καλές οι μουσικές και δροσερά τα κοκτέιλ. Στο Πόρτο Χέλι μια τέτοια εικόνα glam καλοκαιριού είναι καλά οργανωμένη. Πιστό στο πνεύμα και στη φιλοσοφία των Nikki Beach παγκοσμίως, το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli έχει ετοιμάσει ένα δυνατό καλοκαίρι γεμάτο events.

Η αρχή έγινε με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο, ενώ στο White Party με τους Playmen και στο Magic Party που ακολούθησε, έγινε επίσης χαμός. Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλου έπαιξαν μουσικές που έδωσαν τον ρυθμό στο What Women Want με το μοναδικό fashion show των μαγιό Crool Swimwear και του οίκου Κathy Ηeyndels.

Κάθε Πέμπτη οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Λάμψη 92,3 αναλαμβάνουν δράση στο Pearl Rooftop, με τα Greek Nights να υπόσχονται ανεπανάληπτες νύχτες κάτω από τα αστέρια. Στις 4 Αυγούστου ο Θέμης Γεωργαντάς παίρνει θέση στα decks, ενώ θα ακολουθήσουν ο Δημήτρης Σαράντος στις 11 Αυγούστου και ο Νίκος Μάρκογλου στις 18 και 25 Αυγούστου.

Τα αυγουστιάτικα βράδια

Ακόμα και σαν μονοήμερη απόδραση από την Αθήνα, το να ζήσεις μία ξέφρενη νύχτα στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli δεν είναι δύσκολη υπόθεση, γι’αυτό πάρε ημερολόγιο και κράτα σημειώσεις. Στις 6/8 η Xenia Ghali θα δώσει τον ρυθμό στο Celebration of Life party, στις 7/8 Olympic Games party και στις 12/8 Brazil Party στην πισίνα, στις 13/8 ο Junior Papa θα ντύσει με τη μουσική του το Yacht Party, στις 14/8 ο dj Gogos δίνει ραντεβού στο Πόρτο Χέλι παίζοντας μουσική στο Life is a Beachevent, ενώ στις 21/8 όλοι οι υπερήρωες δίνουν το «παρών» στο Superhero party.

Στις 20 Αυγούστου το Beach Club του ξενοδοχείου υποδέχεται τους Onirama, οι οποίοι φτάνουν στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli για το απόλυτο event του καλοκαιριού που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Κι εκεί που θα μπαίνει ο Σεπτέμβρης και θα αρχίζει η φθινοπωρινή μελαγχολία, οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με μουσική, χορό και κοκτέιλ γύρω από την πισίνα ή κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αργολίδας με θέα στο ωραιότερο σημείο της Ελληνικής Ριβιέρας. Όταν οι Σπέτσες θα γιορτάζουν την Αρμάτα, το Πόρτο Χέλι έχει ετοιμάσει τα καλύτερα με το Red Party στις 9 Σεπτεμβρίου και μια live εμφάνιση-έκπληξη θα συζητηθεί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.