Ταξιδια

Μαλδίβες

Γαλαζοπράσινα νερά, θαυμάσιες παραλίες και μοναδικές υποβρύχιες δραστηριότητες

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι Μαλδίβες με τα μικρά νησιά του Ινδικού ωκεανού αποτελούν τον απόλυτο εξωτικό προορισμό των ταξιδιωτών που επιζητούν γαλαζοπράσινα νερά, θαυμάσιες παραλίες και μοναδικές υποβρύχιες δραστηριότητες. Οι Μαλδίβες είναι ένα σύμπλεγμα από κατοικημένα και ακατοίκητα νησάκια με μεγαλύτερο το νησί του Μάλε, όπου βρίσκεται και το Διεθνές αεροδρόμιο. Ο τροπικός αυτός παράδεισος προσφέρεται για διακοπές όλο το χρόνο με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 25-30 βαθμούς. Η παραδοσιακή αγορά τοπικών προϊόντων και το Μεγάλο Τζαμί της Παρασκευής αξίζουν οπωσδήποτε μια επίσκεψη.

Ταξιδέψτε στις Μαλδίβες με το Cosmorama.

Ένας κοραλλιογενής παράδεισος που σε περιμένει να χαρείςτην ημέρα κολυμπώντας στα κρυστάλλινα νερά του Ινδικού Ωκεανού και απολαμβάνοντας εξωτικά κοκτέιλ και υπέροχες γαστρονομικές γεύσεις σε ένα από τα πολλά πολυτελή ξενοδοχεία. Ωραία ιδέα είναι μια εκδρομή με ένα μικρό υποβρύχιο για να θαυμάσεις τον υπέροχο κοραλλιογενή βυθό με τα εκπληκτικά σε χρώματα ψάρια και τα τυρκουάζ νερά.

image

image

Γνώρισε το Male

Ξεκίνα με μία περιήγηση στην προκυμαία κοντά στο Jumhooree Maidan, την κεντρική πλατεία με την τεράστια σημαία της πόλης, το Προεδρικό Μέγαρο, το Ισλαμικό κέντρο μαζί με το Τζαμί της Μεγάλης Παρασκευής, που δημιουργήθηκε με την συμβολή των κρατών του Κόλπου, του Πακιστάν, του Μπρουνέι και της Μαλαισίας και έχει διαστημικό σχήμα. Συνέχισε με το Εθνικό Μουσείο και την Chimpanzee Magu έναν από τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους. Το βράδυ είναι ευκαιρία να γευτείς την τοπική κουζίνα.

Ταξιδέψτε στις Μαλδίβες με το Cosmorama.

image

image

Οι Μαλδίβες είναι το ιδανικό μέρος για να επιδοθείς στα σπορ όπως ψάρεμα, καταδύσεις, σέρφινγκ, κανό, τένις. Εναλλακτικά μπορείς να χαλαρώσεις με μια ευεργετική θεραπεία SPA ή μία θαλασσοθεραπεία και αργότερα, το βράδυ, να απολαύσεις ένα πλούσιο δείπνο κάτω από τον έναστρο ουρανό. Γενικά, αφέσου και απόλαυσε το τοπίο, την κουζίνα και τις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης που σου προσφέρει το νησί.

image

image

Βρείτε περισσότερα ταξίδια στο www.cosmorama.gr