Ταξιδια

Μπορείς να φτάσεις στο Παρίσι μόνο με Red Bull;

Δύο ομάδες φοιτητών από την Ελλάδα, ετοιμάζονται να το τολμήσουν…

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
123132-276103.jpg

Έχουν μία εβδομάδα για να φτάσουν στο Παρίσι. Δεν έχουν χρήματα, δεν έχουν κάρτες, δεν έχουν καν κινητό. Το μόνο που επιτρέπεται να πάρουν μαζί είναι κουτάκια Red Bull. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή τους…

Η Red Bull επέλεξε 165 φοιτητικές ομάδες από όλο τον κόσμο για να ζήσουν την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, που ακούει στο όνομα «Red Bull Can You Make It?». Θα ταξιδέψουν για μια εβδομάδα στην Ευρώπη, έχοντας ως τελικό προορισμό το Παρίσι και κουτάκια της Red Bull ως μοναδικό μέσο συναλλαγής!

image

Ανάμεσά τους, εννοείται πως θα βρίσκονται και δύο ελληνικές ομάδες. Οι «The Dream Team» από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και οι «React» από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, που επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 45 ελληνικές φοιτητικές ομάδες, ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες για το παράξενο αυτό ταξίδι. Εμείς μπορούμε να τους παρακολουθούμε μέσα από το www.redbullcanyoumakeit.com και να δούμε ως πού θα φτάσει η φαντασία τους για να πετύχουν το σκοπό τους.

Όλες οι ομάδες θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στις 12 Απριλίου, διαλέγοντας ως αφετηρία ένα από τα συνολικά πέντε σημεία εκκίνησης (Βαρκελώνη, Φλωρεντία, Βερολίνο, Εδιμβούργο ή Πράγα). Η κάθε ομάδα πρέπει να παραδώσει τα μετρητά, τις κάρτες και τα κινητά της, ενώ θα έχει στη διάθεσή της μια ομάδα για να φτάσει στο Παρίσι, ανταλλάσσοντας Red Bull κουτάκια για κάθετί που θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από φαγητό και διαμονή μέχρι εισιτήρια!

image

Η βαθμολογία τους βασίζεται στα Chekpoints απ’ όπου θα καταφέρουν να περάσουν, στη «Λίστα της Περιπέτειας» με προκλήσεις για το σώμα και το πνεύμα και στον αριθμό των followers σου μέσα από τα social media.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.