Σεξ

Quiz: Τα Dos & Don'ts για σεξ χωρίς απογοητεύσεις

durex quiz
© Freepik

Durex Quiz: Ο απόλυτος οδηγός για να ζήσεις και εσύ το πιο ερωτικό καλοκαίρι 

Πώς μπορείς να είσαι βέβαιος ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι καυτό και απολαυστικό, όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι; Όλοι έχουμε τον τρόπο μας σε αυτά, αλλά υπάρχουν δοκιμασμένες πρακτικές που σώζουν και άλλες που καλό είναι να αποφεύγονται. Το quiz "Dos & Don'ts: Οδηγός για Σεξ Χωρίς Απογοητεύσεις" είναι εδώ για να σε προετοιμάσει να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή αυτό το καλοκαίρι. Ακολουθούν 10 θαυματουργές, εκπαιδευτικές, spicy ερωτήσεις που θα σου αποκαλύψουν όλα όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις. Ας ξεκινήσουμε! 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
  • 07
  • 08
  • 09
  • 10
durex quiz
Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να συζητήσετε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες;
durex quiz
Πώς να καλυτερεύσετε το σεξ που κάνετε;
durex quiz
Προφυλακτικό χρειάζεται να χρησιμοποιούμε:
durex quiz
Πριν την αγορά προφυλακτικού:
durex quiz
Ποιο είναι το σωστό μέγεθος προφυλακτικού για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια και την άνεση;
durex quiz
Ποια είναι η σωστή προσέγγιση για τη χρήση του προφυλακτικού Durex;
durex
Τι πρέπει να κάνετε αν ο/η σύντροφός σας δεν θέλει να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό;
durex quiz
Αν στο σύντροφο σας δεν αρέσουν τα προκαταρκτικά:
durex quiz
Για μεγαλύτερη προστασία και απόλαυση, στο σωματικό σεξ:
durex quiz
Θέλετε να εκφράσετε στο παρτενέρ σας ότι απολαμβάνετε το σεξ:
durex quiz
Συνέχισε την καλή δουλειά! Τα πας καλά, αλλά μπορείς και καλύτερα! Μήπως χρειάζεται να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα;
{{score}}

Συγχαρητήρια, είσαι master του καλοκαιρινού έρωτα! Τα αποτελέσματά σου δείχνουν ότι έχεις πιάσει το νόημα του απόλυτου σεξ χωρίς απογοητεύσεις. Είσαι ο τύπος που κατανοεί ότι η επικοινωνία και ο σεβασμός είναι το κλειδί για μια υγιή σχέση. Με τα προφυλακτικά Durex στο πλευρό σου, ξέρεις πως η ασφάλεια και η άνεση δεν είναι ποτέ διαπραγματεύσιμες. Είσαι έτοιμος να ζήσεις αξέχαστες καλοκαιρινές νύχτες, γεμάτες πάθος. Συνέχισε έτσι και απόλαυσε κάθε στιγμή στον ήλιο και στη θάλασσα, ξέροντας ότι κάνεις τις σωστές επιλογές για σένα και τον σύντροφό σου.

Είσαι στον σωστό δρόμο, αλλά το καλοκαίρι είναι η τέλεια ευκαιρία για να αναβαθμίσεις το παιχνίδι σου! Είσαι ο τύπος που ξέρει να ακούει τον σύντροφό του και να προσαρμόζεται, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Με τα προφυλακτικά Durex, οι καλοκαιρινές σου περιπέτειες μπορούν να γίνουν ακόμα πιο ασφαλείς και διασκεδαστικές. Κάνε μια βουτιά στις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σου και απογείωσε την επικοινωνία σας. Έτσι, κάθε καλοκαιρινή βραδιά θα είναι γεμάτη πάθος και απόλαυση, χωρίς κανένα άγχος. Είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα και να απολαύσεις το καλοκαίρι σου στο έπακρο!

Ίσως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το σεξουαλικό σου στυλ και το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για αυτό! Είσαι ο τύπος που έχει την τόλμη να αναγνωρίσει ότι υπάρχουν τομείς στους οποίους μπορεί να εξελιχθεί ή να αλλάξει προς το καλύτερο. Με τα προφυλακτικά Durex, μπορείς να εξασφαλίσεις την προστασία και την άνεση που χρειάζεσαι για να απολαύσεις κάθε στιγμή. Αναθεώρησε τις προσεγγίσεις σου, βρες νέους τρόπους να συνδεθείς με τον σύντροφό σου και ανακάλυψε πώς μπορείς να ζήσεις το καλοκαίρι σου σε μια πιο καυτή εκδοχή του. Έχεις τη δύναμη να μετατρέψεις κάθε βραδιά σε μια αξέχαστη εμπειρία!